Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gidiyorum..

Manu

Öne çıkan mesajlar

Evt arkadaşlar ben gidiyorum. askere cağırdılar beni ırak'a kendinize iyi bakın. Hayatın tadını cıkarın.
Not: Ben ıraklıyımda sonunda 18 e basınca cagırdılar sanırım amerıkalılarla catısıcam :( ( dalga gecmıyorum allah belamı versın)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prodigy, 03 Temmuz 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
seni yapsalar yapsalar sucu cocuk yaparlar hani mahalle maçlarinda sucu cocuklar vardir oynıyanlara su gotururler.sende sucu asker olucaksin.

+1 Euheu Komik güzel bir topic. Locklasak daha iyi olucak...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

GErçekten zor iş umarım sağlığın yerinde dönersin allah kolaylık versin...[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prodigy, 03 Temmuz 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
seni yapsalar yapsalar sucu cocuk yaparlar hani mahalle maçlarinda sucu cocuklar vardir oynıyanlara su gotururler.sende sucu asker olucaksin.

+1 :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]

Sosyal ağlarda paylaş

sucu çocuk nedir ya adam ırak'a gidiorum dio siz burda dalga geçiosunuz..ne kadar çok insan öldü bilmiomuş gibi konuşmayın..bunların yarısı çocuklar ve kadınlar![signature][hline]I'm For ReaL *

[Bu mesaj Salieri tarafından 04 Temmuz 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Threade baktım bi ilk msjı yazmış arkadaş.
Kolay Gelsin
Allah yardımcısı olsun

Ölürse şehit olur.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 04 Temmuz 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
said:
insight, 04 Temmuz 2005 20:56 tarihinde demiş ki:Ölürse şehit olur.

super moral,ne diyim.

Katılıyorum aklımdan geçmedi değil yazmak istedim ama sonra kalbim buna el vermedi :) +1[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...