Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günü hediyesi

fiona

Öne çıkan mesajlar

sw ci ise git oyuncağını al hem de 30 milyonsa 2-3 tane al
mükemmel bi kitap alabilirsin sevdiği tarzı flm biliosan yaz biz söielim :D
film aynı şekilde
ev eşyası da olabilir..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.

Değiştir|Gidiş|Önemli
Bip bip düüt Bivrip...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tenzub, 02 Temmuz 2005 11:57 tarihinde demiş ki:
Sory :) (ama kızlar uzerındekı teorim dogru dimi :D)

O zaman Kucuk seylerden bahsedeyım oncelıkle deodarant veya parfüm alabilirsin saat alabilisin

bunlardan 30 milyona varsa bildgin bende alayım kendime :).kız 30 milyon limit demiş[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

bence....
o 30 milyonu al bi zarfin icine koy...
hatta paralarin üstüne kalp resmi falan ciz =P
birde not ilistir ,$u yazsin ;Seni o kadar cok seviyorumki sefkilim, ne alcagimi bile bilemedim! o kadar yaneea..[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiği filmlerden birinin dvdsi acaip makbule geçer.buradaki önemli olay onun en sevdiği olmalı ehe rambo seviyorsa rambo alıcan, meg ryan filmi değil hehe

edit: bi üst mesajtakini yapma hehe[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend

[Bu mesaj arcane tarafından 03 Temmuz 2005 02:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 03 Temmuz 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
bence....
birde not ilistir ,$u yazsin ;Seni o kadar cok seviyorumki sefkilim, ne alcagimi bile bilemedim! o kadar yaneea..

kzı arkdaşım zarf içinde bana 30 milyon verme gibi bi hata yaparsa.üstüne 20 de ben koyar geri veririm alakamıda keserim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence....
birde not ilistir ,$u yazsin ;Seni o kadar cok seviyorumki sefkilim, ne alcagimi bile bilemedim! o kadar yaneea..

oha falan olur cocuk yapmasın öle bişşeaa[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 03 Temmuz 2005 02:28 tarihinde demiş ki:

kzı arkdaşım zarf içinde bana 30 milyon verme gibi bi hata yaparsa.üstüne 20 de ben koyar geri veririm alakamıda keserim :)

eheh aynısını ben yapsam ? :-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence....

Ahah, sora suratta beş kardeşle geri gelsin di mi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shikamaru, 02 Temmuz 2005 12:02 tarihinde demiş ki:
2 nizinde adının üstünde yazdığı iki gümüş kolya alabilirsin (ada baş harflerinin) Senin adının baş harfini o onunkisi sen taşırsın :)

bu gerçekten özel bi hediye olur ama ben kolye takmayı hiç sevmem..yine de sağol:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 03 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
Bence "Adnan wants you babes!" yazılı bi tişört al... Giyer tatilde, böle kumsalda falan turist felan da boldur bu sene hazır :P

yavaş istesin o be .başlarım walla gitcek zaten 15 inden sonra fethiye ye kıllandırmayın beni ya:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TERMINATOR, 03 Temmuz 2005 14:12 tarihinde demiş ki:
Bence bir adet Darth Vader oyuncağı almalısın. Malumunüz şu sıralar Yıldız Savaşları pek popüler.

sinemayla pek ilgilenmez:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 03 Temmuz 2005 14:23 tarihinde demiş ki:
erkeğe değişik hediye bulmak zordur heralde ya kolay gelsin sana ama onla beraber olup en iyi hediyeyi vermişin ona yeter de artar nihah:)

o da öyle düşünüyo:)ama gerçekten seçmek zor oluyo.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ya fiona biraz konu ile alakasız olacak ama;
şu an birlikte olduun insan, hani işte bikaç ay önce, sana sürekli mesaj atan aşkım canım die ve senin kararsız kaldıın insan mı? yoksa onu sallayıp başka birisini mi buldun? :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...