Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Begins

Norak

Öne çıkan mesajlar

filmden geldik,
tek kelime ile güszel olmus.

diger batmanlerde ki gibi (batmanIi ayrı tutmak gerek aslında) zıptıkcı ne oldugu belli olmayan cizgiler yok, adam gibi batman var karşımızda.

hala tam umdugumuz gibi degil, yinede batman adına cekilen diger filmler gözlerimin önüne geliyorda, nasıl desem, bir nevi başyapıt olarak degerlendirmek gerekiyor bu filmi.

seri halinde devam etmesini bekliyoruz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi buçuk saat kadar önce geldim filmden

Süper kadro , süper kurgu , süper senaryo . Muhteşem bir filmdi . Laga luga aksiyon bekliyordum karşıma ciddi bir kusursuza yakın uyarlama çıktı . Bugün gitmeyenler yarın kesinlikle gitmeli diyorum .

Ayrıca Scarecrow'a bayıldım adam feci karizmaydı , lazım olursa maskemi takarım yoksa entel dantel konuşurum insanın beynini sulandırırım edalarındaydı, hoşuma gitti.[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

korkuluk'un bi geçmişi wardı filmde tamamen alakasız olmuş.. en sediğim batman düşmanıydı film sayesinde adamdan soğucak konuma geldim..

film de beğendiğim bir şeylerden biride tüm batman filmlerinde batmanin ses tonu aynı ve bu filmde de buna sadık kalınmış.. Kısa konuşmalarda hep o tonu yakalamışlar güzel olmuş..

polis şefi gordon zayıflamış gibi biraz :D[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Film gerçekten güzeldi,oyuncu kadrosu fln zaten süperdi,diyebiliri ki ilk filmden sonra gördüğüm en iyi batman filmiydi ama bunun üstüne bu kadroyla bir film daha gelmesini isterim ama sonundaki olay tüm umutlarımı bitirdi.[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle şu anda vizyonda olan diğer filmlere bin basar.Gerçekten de fazla birşey beklemeden gitmeme rağmen beklentimin çok çok üstünde bir film çıktı.Kesinlikle gidilesi bir film.İnşallah devamı da aynı kalitede olur...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grimwolf, 18 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle şu anda vizyonda olan diğer filmlere bin basar.Gerçekten de fazla birşey beklemeden gitmeme rağmen beklentimin çok çok üstünde bir film çıktı.Kesinlikle gidilesi bir film.İnşallah devamı da aynı kalitede olur...

büyük konuşma : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grimwolf, 18 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle şu anda vizyonda olan diğer filmlere bin basar.Gerçekten de fazla birşey beklemeden gitmeme rağmen beklentimin çok çok üstünde bir film çıktı.Kesinlikle gidilesi bir film.İnşallah devamı da aynı kalitede olur...

boş ev'i de izlemeni öneririm o zaman[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laorx, 18 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki:

ben filme gitmedim fakat yeni taşıt çok güzel duruyo

ya bu neeeeeeeee
tırtın allahı. allah kahretsin ahah. hatta şu anda filme gitme şevkim falan kalmadı. batman'in arabası bu olmamalı kesinlikle bence.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 17 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
batman 1 ve 2 nin havasında osla bile yeter ki yanılmıyorsam yönetmen zaten 1 ve 2 yi daha önce çekmiş olan kişi.

1 ve 2 yi tim burton cekmişti (hala anlamıyorum batman gibi bi karaktere nasıl film cekmeyi kabul eder, tehditmi ettiler adamı, neyse burda batman falnları var herhalde ben susuyım) bunu timburton cekm iyo.[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ne hale gelecek demek istiyosun herhalde :)
Bildiğiniz yada bilmediğiniz gibi bu daha bir başlangıç filmi ve batmobilde direk başlanıçta çötönk diye öyle karizma olamaz ne de olsa bu bir tür prototip sayılır.Batman amca büyüdükçe araba da karizmalaşacak.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...