Sacros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ilk filme göre kıyaslarsak çok ayrı bi havası var ve gördüğüm en iyi çizgi roman uyarlaması diyebilirim, devamının gelmesi lazım.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 filmden geldik, tek kelime ile güszel olmus. diger batmanlerde ki gibi (batmanIi ayrı tutmak gerek aslında) zıptıkcı ne oldugu belli olmayan cizgiler yok, adam gibi batman var karşımızda. hala tam umdugumuz gibi degil, yinede batman adına cekilen diger filmler gözlerimin önüne geliyorda, nasıl desem, bir nevi başyapıt olarak degerlendirmek gerekiyor bu filmi. seri halinde devam etmesini bekliyoruz.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cumartesi inşallah gidecem bu filme. Bugün gidemedim içimde kaldı...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Aldığı olumlu eleştirilerden dolayı devamı gelecektir. Kadroyu korurlar umarım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bi buçuk saat kadar önce geldim filmden Süper kadro , süper kurgu , süper senaryo . Muhteşem bir filmdi . Laga luga aksiyon bekliyordum karşıma ciddi bir kusursuza yakın uyarlama çıktı . Bugün gitmeyenler yarın kesinlikle gitmeli diyorum . Ayrıca Scarecrow'a bayıldım adam feci karizmaydı , lazım olursa maskemi takarım yoksa entel dantel konuşurum insanın beynini sulandırırım edalarındaydı, hoşuma gitti.[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 korkuluk'un bi geçmişi wardı filmde tamamen alakasız olmuş.. en sediğim batman düşmanıydı film sayesinde adamdan soğucak konuma geldim.. film de beğendiğim bir şeylerden biride tüm batman filmlerinde batmanin ses tonu aynı ve bu filmde de buna sadık kalınmış.. Kısa konuşmalarda hep o tonu yakalamışlar güzel olmuş.. polis şefi gordon zayıflamış gibi biraz :D[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Film gerçekten güzeldi,oyuncu kadrosu fln zaten süperdi,diyebiliri ki ilk filmden sonra gördüğüm en iyi batman filmiydi ama bunun üstüne bu kadroyla bir film daha gelmesini isterim ama sonundaki olay tüm umutlarımı bitirdi.[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İkinci filmde joker ile kapışırlar artık :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 güzel oldu giderim yarın veya dvd'sini alırım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kesinlikle şu anda vizyonda olan diğer filmlere bin basar.Gerçekten de fazla birşey beklemeden gitmeme rağmen beklentimin çok çok üstünde bir film çıktı.Kesinlikle gidilesi bir film.İnşallah devamı da aynı kalitede olur...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 merak ettim gidicem şimdi.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 harika bir film! fragmanlarindan belliydi böyle olacagi. kasvet harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Grimwolf, 18 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Kesinlikle şu anda vizyonda olan diğer filmlere bin basar.Gerçekten de fazla birşey beklemeden gitmeme rağmen beklentimin çok çok üstünde bir film çıktı.Kesinlikle gidilesi bir film.İnşallah devamı da aynı kalitede olur... büyük konuşma : )[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Grimwolf, 18 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Kesinlikle şu anda vizyonda olan diğer filmlere bin basar.Gerçekten de fazla birşey beklemeden gitmeme rağmen beklentimin çok çok üstünde bir film çıktı.Kesinlikle gidilesi bir film.İnşallah devamı da aynı kalitede olur... boş ev'i de izlemeni öneririm o zaman[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 arkadaş fragmanında görmüş arabası çok tırtmış. izleyip de fikrini yazacak var mı?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben filme gitmedim fakat yeni taşıt çok güzel duruyo[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Araba aşmış birşey ve maket değil, tamamen gerçek.Ordu için yapmışlar ama maliyet çok olunca rafa kalkan bir proje olmuş.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Laorx, 18 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki: ben filme gitmedim fakat yeni taşıt çok güzel duruyo ya bu neeeeeeeee tırtın allahı. allah kahretsin ahah. hatta şu anda filme gitme şevkim falan kalmadı. batman'in arabası bu olmamalı kesinlikle bence.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 haticeye deil neticeye bakıcan demiş atalarımız.eheh[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Jaan, 17 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki: batman 1 ve 2 nin havasında osla bile yeter ki yanılmıyorsam yönetmen zaten 1 ve 2 yi daha önce çekmiş olan kişi. 1 ve 2 yi tim burton cekmişti (hala anlamıyorum batman gibi bi karaktere nasıl film cekmeyi kabul eder, tehditmi ettiler adamı, neyse burda batman falnları var herhalde ben susuyım) bunu timburton cekm iyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 batman in arabası ince uzun bir şey değil miydi (önceki filmler????)[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sabo'cum arabaya bakma, öyle olmasının bir nedeni var. Daha yeni hazırlıyor edevatlarını. Bunuda hazır olarak bulup alıyor ve Batmobil yapıyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 desenize sinavdan sonra gidilecek ilk fLim :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 neydi ne hale getirdiler bkz ne güzel [signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ne hale gelecek demek istiyosun herhalde :) Bildiğiniz yada bilmediğiniz gibi bu daha bir başlangıç filmi ve batmobilde direk başlanıçta çötönk diye öyle karizma olamaz ne de olsa bu bir tür prototip sayılır.Batman amca büyüdükçe araba da karizmalaşacak.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar