Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

light siber nerden alinir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
light saber olucak sanırsam. daha keseni icad edilmedi o meretin edilirse dünya nufusunda ciddi bir azalma olacağı kesin bence :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
Eheh yaw bilmediğimden ve amacı cidden anlamadığımdan soruyorum. Maksat muhalefet olmakta değil hani.

Şimdi bu mereti açınca filmdeki gibi ciuv diye uzuyor mu? yoksa takmışlar bir florasan o mu yanıyor ? : )

Yoksa hiç bişey çıkarmadan sadece sapı nı mı alıyonuz elinize ?

Açıklayın merak ediyorum : ))[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
ya sitelerde gördüğüm kadarıyla florasan gibi bişi var. elle takıp cıkarılıyor sanırsam.
bide bu işin manyakları gidip bilim adamlarına sormuşlar bu yapılırmı fln diye adamlarda 1 cmlik bi ışın için bir oda dolusu jeneratör lazim fln demiş. (nekadar doğru tartşılır sadece bir duyum)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ahah aklıma bi fikir geldi bak. yapsam ne keklerim milleti ha. ama yok çıkar burdan biri fotoşop o der dalarım bende ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
birde bi oda dolusu jenaratör fikrini anlamadım ben. bir engel olmadan nasıl durduracaklar ki. gerçi belki foton çeken mıknatıs yapsalar sonra light saber sapına onu koysalar. sonra light saber ucundan lazeri serbest bırakıp o mıknatısı çalıştırsalar ve fotonlar geri dönse çıktığı yere.

evet evet süper güç lazım ama sanmıyorum yapabilceklerini :D[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
hehe ne yapilir sekil yapilir tabiki hehe de nerden alicam bi bilen yokmu toys are us da bulamadim (Ankara migrostakine baktim)

ebayden alamiyorum teknik nedenlerden dolayi

[Bu mesaj Remus tarafından 05 Temmuz 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gaziosman paşada Haydar Emmi Kırathaanesi var

orda Haydar ı bul

abi light siber nerden alınır de
o yerini gösterir[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
www.forbiddenplanet.co.uk

Şahsen gördüm burdakini , oynadım....Ordaki satış elemanı ile kapıştık!..:D

Hatta Darth Maul'kide yapılacakmış dedi!!....Gözümden yaşlar akmaya başladı..:,([signature][hline]Sul of Ragnaros
Hunter
Sul of Eclipse MBH Mrflm (Missing in Action)
----------------------------------
Donnie Darko aint MAD

[Bu mesaj LordSul tarafından 05 Temmuz 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

olabilecek en mantikli ligt saber bunlar olsa gerek alin iste cikiyo kirmizi kirmizi

[Bu mesaj trgdy tarafından 05 Temmuz 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu light "siber" sadece karanlıkta karizmatik oluyor. Yani herzaman gece olan bi yere, yada bodrumda olmanız gerekiyor mütemadiyen. Sizi 6 ay karanlık olan kuzey yada güney kutbuna alalım. (seçim sizin) Orda jedi robeda takarsınız sırtınıza. (karanlıkta aynen light sabera benzediği bir gerçek)[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mesaj tarihi:
Olm yapmayın etmeyin. Tamam karanlıkta karizma olurda karizma yapcam ortalığı dağıtıcam diye çarpacanız bir yere aleti karanlıkta kırcanız dağılan karizmanız olcak. eheh. yok o değil bir de bi ton para vereceksiniz sırf kırmak için :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
  • Yeni Oluştur...