Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 http://www.ufc.tv/multimedia/multimedia.asp[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Hayatın Anlamı!!!
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Mayhem, 04 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki: Yok acımaz ilk seferde, kırıldıgı andan 30 dakika sonrasında acıyı hissedersin.. pek öyle olmuyor o her zaman, ama bazen de olabiliyor, garip tabi.[signature][hline]Msn: [email protected]
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 abi adamın salaklığı hafiften, yanlış vurmuş kafadan. resmen ayağının içiyle vurmuş karşı tarafa. o kadar hızlı, bir kickboxcunun kavalına, o şekilde vurursan kırılması çok normaldir heralde.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Benim bi arkta da buna benzer bişe vardı,olay aynıydı gene kickboxcu heriflerin birinin ayagı gidiyodu,bundan ne sonuc cıkıyo *!kickbox yapmayınız*[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bu videoyu daha önce görmüştüm sanırım. benzer resimlere felan da rastlamıştım. iğrenç birşey bu. hadi ayak burkulmasını anlarım da direk kırılıyor yahu. bir tane de tenisçi resmi görmüştüm, direk ayağı parçalanmıştı. yazık valla umarım benim başıma gelmez. umarım kimsenin başına gelmez de, hiç kaldıramam bana böyle birşey olsa :( said: TRA_GS, 04 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki: ama vurdu kırdı yapanın sonu bu işte yapçak bişi yok sporu vurdu kırdıya indirgiyorsunuz ya.. diyebileceğim birşey yok valla[signature][hline]Beş Hececiler
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ulan boneciğim, evde oturarak böyle şeyler olmaz, o yüzden az risk altında olan grupdasın :PPP not: 2 gün sonra paintball da kafayı gözü kırarsak bilemicem tabi auhuaha [signature][hline]Msn: [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 04 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 henrik larsson gibi geldi banada[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ohannes Burger king ve Royal king menu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
nitromagus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ne bu ya olabilir mi böle bişi nooluyo ya!?!! Sanki bu aldatmaca olmasın? Hakem de rakip de hiç korkmuş ve yardım etmeye çalışırlarmış gibi görünmüolar?[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
arc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 yok yok gerçek, yani bunu ilk defa gördüm de allah korusun bacak kırıldı mı aynen böyle oluyor, bi de şaşırmamaları normal, dövüş sporu yani, ha bi de yardım da edebileceği bir durum yok orda hemen ring kenarından doktor olaya (bacağa) el atmıştır[signature][hline]Msn: [email protected]
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 pff olamaz ya.. inanilmaz bisey... önceden barbie'lerimle oynarken onlarinda bacaklari böle kirilirdi... aynen o sahne gözüme geldi birden .... has yaaa =/[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Almanlar konuşmasın[signature][hline]g3nk.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Ayrımcı Alexi... Pis ırkçı... Anarşist.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Alman özentileride konusmasin. Pes.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my Lethe..You are my own
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 İçim gitti ya uche geldi aklıma Iyyk İğrenç bi durum[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 bi futbol resmi vardı bunun aynısı topa vurayım derken öbür futbolcunun bacağına aynen buradaki şekilde vuruyor ve tamamen aynı şekilde kırılıyor bacak. acaip sakat bi olay, bacağı o kadar kuvvetle sallarken dikkatli olmak lazım[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: daverc, 04 Temmuz 2005 18:54 tarihinde demiş ki: burdan bi deneyin edit:bahsettigin bu degil sanirim topa vurmaktan ziyade kosmaya calisiyo gibi geldi simdi.[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi. [Bu mesaj daverc tarafından 04 Temmuz 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ohaaaa ülen gitti ayak!!![signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 of ya cooook pis said: daverc, 04 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki: henrik larsson gibi geldi banada abi onu hic hatırlatma cok pis mmidem kakmıstı nasıldı o ayak ole ya resmen kemik cıktı yerinden [signature][hline]Wolf İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki: koltuktan zıplarken kolumu kırdım Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki: peki biz sizi ararız [Bu mesaj hellspe tarafından 04 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 şahsen ben kırılan kemik eti yarıp bacak harbide ikiye ayrılmadıkça iğrenmem.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ah... Böyle boşaldım ya izlerken : ne kötü o yaw öyle ıyyyhh...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ehm.. ulan ehe.10 dakka bekledim koymadın ben koyayım dedim koydun.ehue [Bu mesaj arcane tarafından 04 Temmuz 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 ıhhh[signature][hline]:))) !!! ........................
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Yaa gercek bu vidyo benim arkadasi kickbox yapiyor profesyonel ,orda öldüğün taktirde bile rakip suclu degilmis
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 muthıs seyler ya![signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura---
Öne çıkan mesajlar