Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[+18] !! Bacak ortadan ayrılırsa..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 04 Temmuz 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
Yok acımaz ilk seferde, kırıldıgı andan 30 dakika sonrasında acıyı hissedersin..

pek öyle olmuyor o her zaman, ama bazen de olabiliyor, garip tabi.[signature][hline]Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
abi adamın salaklığı hafiften, yanlış vurmuş kafadan. resmen ayağının içiyle vurmuş karşı tarafa. o kadar hızlı, bir kickboxcunun kavalına, o şekilde vurursan kırılması çok normaldir heralde.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
Benim bi arkta da buna benzer bişe vardı,olay aynıydı gene kickboxcu heriflerin birinin ayagı gidiyodu,bundan ne sonuc cıkıyo
*!kickbox yapmayınız*[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
bu videoyu daha önce görmüştüm sanırım. benzer resimlere felan da rastlamıştım.
iğrenç birşey bu. hadi ayak burkulmasını anlarım da direk kırılıyor yahu. bir tane de tenisçi resmi görmüştüm, direk ayağı parçalanmıştı. yazık valla umarım benim başıma gelmez. umarım kimsenin başına gelmez de, hiç kaldıramam bana böyle birşey olsa :(

said:
TRA_GS, 04 Temmuz 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
ama vurdu kırdı yapanın sonu bu işte yapçak bişi yok

sporu vurdu kırdıya indirgiyorsunuz ya.. diyebileceğim birşey yok valla[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ulan boneciğim, evde oturarak böyle şeyler olmaz, o yüzden az risk altında olan grupdasın :PPP

not: 2 gün sonra paintball da kafayı gözü kırarsak bilemicem tabi auhuaha

[signature][hline]Msn: [email protected]

[Bu mesaj sanerixx tarafından 04 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
henrik larsson gibi geldi banada[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.
Mesaj tarihi:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ne bu ya olabilir mi böle bişi nooluyo ya!?!! Sanki bu aldatmaca olmasın? Hakem de rakip de hiç korkmuş ve yardım etmeye çalışırlarmış gibi görünmüolar?[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Mesaj tarihi:
yok yok gerçek, yani bunu ilk defa gördüm de allah korusun bacak kırıldı mı aynen böyle oluyor, bi de şaşırmamaları normal, dövüş sporu yani, ha bi de yardım da edebileceği bir durum yok orda hemen ring kenarından doktor olaya (bacağa) el atmıştır[signature][hline]Msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
pff olamaz ya..
inanilmaz bisey...
önceden barbie'lerimle oynarken onlarinda bacaklari böle kirilirdi... aynen o sahne gözüme geldi birden ....
has yaaa =/[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Mesaj tarihi:
Alman özentileride konusmasin.
Pes.[signature][hline]Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my Lethe..You are my own
Mesaj tarihi:
İçim gitti ya uche geldi aklıma
Iyyk
İğrenç bi durum[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
bi futbol resmi vardı bunun aynısı
topa vurayım derken öbür futbolcunun bacağına aynen buradaki şekilde vuruyor ve tamamen aynı şekilde kırılıyor bacak.

acaip sakat bi olay, bacağı o kadar kuvvetle sallarken dikkatli olmak lazım[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Mesaj tarihi:
said:
daverc, 04 Temmuz 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
burdan bi deneyin

edit:bahsettigin bu degil sanirim topa vurmaktan ziyade kosmaya calisiyo gibi geldi simdi.[signature][hline]Bize kalan,İnsanlığa bırakmak istediğimiz değildi.Binlerce fidan ektik halkın çölüne,su vermediler eğildi.

[Bu mesaj daverc tarafından 04 Temmuz 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
of ya cooook pis
said:
daverc, 04 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki:
henrik larsson gibi geldi banada
abi onu hic hatırlatma cok pis mmidem kakmıstı nasıldı o ayak ole ya resmen kemik cıktı yerinden
[signature][hline]Wolf
İşlem İptal Edildi!!!!!
:rock:beynin durana kadar kafa salla:rock:

Chemical, 05 Aralık 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
koltuktan zıplarken kolumu kırdım
Kenderleme, 10 Aralık 2003 15:31 tarihinde demiş ki:
peki biz sizi ararız

[Bu mesaj hellspe tarafından 04 Temmuz 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...