-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 1 saat sonra yazlığa gitmek için evden çıkıyorum. Acısıyla ( oyunda hiç acı bir şey yaşamadım gerçi ama ) , tatlısıyla 2. yılımı da oyunda doldurmak üzereyim ( 2.yıl anniversary ödülünü yazın buraya içimde kalır ha ) Artık eylülde görüşürüz. Forumlara katılmaya çalışıcam. Herkese iyi tatiller , iyi oyunlar. Kendinize iyi bakın.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bizde tam rebellerin peşine düşmeye karar vermişken yerinde bir tatil olmuş seninki :) iyi tatiller...[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse (retired) WoW: Revhas of Burning Legion (Level 54 Paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 denoya ikinci yıl hediyesi: paticik ahalisi olarak toplu halde /slap :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eehe bu sene biz gitmekdik yazlığa ama gideceğiz gene haftaya :( eheh hadi Deno görüşürüz.Bu yazlıklar olmasa ne güzel oyun oynayacagız (asosyallik belirtisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Görüşürüz Deno. Bende bir haftalığına yokum.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Deno Bende gelicem yanina galiba mrk etme yanliz kalmassin :) /slap /rude /yuru.anca.gidersin[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 tekrar görüşmek üzere[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar