Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Demi Lich nasil olur??

Messor

Öne çıkan mesajlar

Evet soruyorum Demi Lich nasil oldurulur? Istedigi zaman harm atip healleniyor, damage reduction 30/- ve sadece vorpallardan normal damage aliyor.. Dokunmasi 30d8 damage.. Hadi kristallerini locate object in mukemmel bir versiyonu ile bulup kirdik diyelim.. Lich nasil olucek?? Solar ordusu filan lazim heralde 1 turnde olurulmesi filan lazim??[hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

Demilich ler asmis elemanlar iron colossus esprisine cok guldum ama :)sen git lich ol hayvan gibi buyucuyken sonrada biraz daha asip demilich ol.Karakterin yuksek lvl olmali ilk kural olarak ve biraz magic res fena gitmez grup halinde saldirmak sart olup +4 luk silahlar ve 7 lvl yukarisi buyuler tavsiye edilir :) Saldirirken her turlu protection buyusunu donanip saldirin..[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

git lord soth'a de ki:
"Şurdaki demilich senin için şubuo olmuş diyo. Mahallenin içinde rezil ediyo seni."

Bak bakalım ortada demilich kalmış mı?

Olmasa Nagash'a git benim yolladığımı söyle...[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

+4 luk silah ne alaka ki demi lich e saldirirken ha +5 ha +4 fark etmiyo reduction 30/- vorpal lazim ama 1 turnde filan oldurulmesi gerek cunki diger turn harm atar heallenir bide tum buyulere immune (1 2 buyu disinda) 7 8 9 fark etmiyor :) onun icin kafayi yedim nasil olur diye :)[hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

oof of
iron colossusa bak
100 ft. radius gibi saçma sapan bi antimagic aurası var.
antimagic aurada hangi harm hangi büyü?
yerde duran küçük bir kafatasına dönüşüyo eleman onun içinde.
damage reduction diyosun da 12d6 yı (colosus'un slam damage i) reduce etse noolcaak, etmese noolcak?

ama herhangi bir yüksek seviye büyücünün yaptığı antimagic field da aynı şekilde olayını bitiriyo demilichin. çünkü onun içinden çıkma şansı yok. ne float edip ne de yürüyemediğinden dolayı. öldürmen gerekmiyo. antimagic field olan bi kutuya koy sakla elemanı. ;)[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 16 June 2003 12:56 tarihinde demiş ki:
oof of
iron colossusa bak
100 ft. radius gibi saçma sapan bi antimagic aurası var.
antimagic aurada hangi harm hangi büyü?
yerde duran küçük bir kafatasına dönüşüyo eleman onun içinde.
damage reduction diyosun da 12d6 yı (colosus'un slam damage i) reduce etse noolcaak, etmese noolcak?

ama herhangi bir yüksek seviye büyücünün yaptığı antimagic field da aynı şekilde olayını bitiriyo demilichin. çünkü onun içinden çıkma şansı yok. ne float edip ne de yürüyemediğinden dolayı. öldürmen gerekmiyo. antimagic field olan bi kutuya koy sakla elemanı. ;)[hline]Pain is weakness leaving your body...

Buyulere immune dedim yan antimagic e de immunedur sanirim.. Iron Colossunun slam damagi 12d6 ysa demilich inde 30d8 touch damage i var..[hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 16 June 2003 13:26 tarihinde demiş ki:
cahilliğimi bağışlayın ama nedir bu demilich neye benzer. Liche ten farkı nedir?[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?

Demilich lichin bir ust versiyonu.. Demi God diyebiliriz.. Demi lich olmak icin epic level olmasi sarttir yani karakter soyle 23 24. lvl olucak.. Vucut gider sadece kafatasi kalir ve muthis gucludur..[hline]Harvester - Deadly one...
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi.
Golems and other magical constructs and corporeal undead still functions in an antimagic area (though antimagic area suppressess their supernatural and spell-like, and spell abilities normally)

bilmem anlatabildim mi? yani antimagicten etkilenen demilich diil onun büyüleri ve diğer yanardönerleri.

ayrıca demilichin 10d6+20 (bak 30d8(30-240) diil 10d6+20(30-80)) touch damage i negative energy. sen constructa negative energy damage vuruyosan zaten bi gariplik var. sadece yaşayan şeyleri etkileyebilirsin o şekilde. kaldı ki antimagic içinde demilichin hareket kabiliyeti "0" lanıyo.[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense böyle konular tartışılırken rakibi indirmeye aday gösterilen yaratığın tüm özelliklerinden sonuna kadar faydalanabileceği, rakibin ise kek gibi elinde kalanlarla yetineceği varsayılır ..

Mesela demilich kardeşimiz iron colossus yeterince yaklaşamadan onu zımbalayamaz mı, acaba anti-magic gibi durumları önceden kestirmiş olup (o kadar wis ve int le baya mümkün) buna karşı önlemler almış olamaz mı (mesela anti-magic etkilerini negate eden bi artifact imbue etmiş midir?) gibi durumlar düşünülmez ..

Demilich gibi üstün zekalı rakipler söz konusu oldunda biraz daha ince eleyip sık dokumalı bence ..

Bu arada Lich lik olayının en b.ku çıkmış mertebesi için bkz. Ebony Horror ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

walla anti-antimagic field olayını hiç duymadım şimdiye kadar. görmedim de. buna yakın tek bişey var o da death magic i iptal eden spellfire kullanımı.

ayrıca iron colossus denen zat'ı muhterem de her türlü büyüye immune dur. bi de arkadaş sormuş şöyle damage reduction böyle 30d8 damage nası ölür bu diye. aslında pratikte tabii ki şartlara ve koşullara bakar herşey. yeri gelir drizzt çıkar manshoon'u döver yeri gelir artemis entreri gider asmodeusu öldürür... (sonuncusu abartı oldu ama neyse :-p )[hline]Pain is weakness leaving your body...

[Bu mesaj Grudge tarafından 16 June 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gene benzeri bir tartisma cikmis burdada....o kadar killi bir spell caster in antimagic tarzi tek bir buyuyle super zayiflatilmasi olayi...Demilichleri zamaninda bi incelemestim kendilerine has bazi ozellikleri olabiliyormus bu cumle kisa ama tehlikeli,cunku kendi tarzina yonelik buyuler yapabilir yada bazi buyuleri cast lemeden yapabilir(bkz:Buyuyle doganlar,buyuyle beslenenler,buyuyle yaratilanlar)buna bagli olarak antimagic field sadece bu gibi yaratiklarin buyuyle verebilecegi damage i azaltir diger bir olayda mental saldirilar psionic ler in anti magicten etkilendigini zannetmiyorum ve bir demilich te eminimki yuksek psionic gucu olan bir varliktir.[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

dragoncum
antimagic spell,spell-like ve supernatural özellikleri kapatıyo. antimagic büyücülere karşı "ultimate defense" tir. kaynağını bulup yok ettirmedikleri sürecek (çünkü kendiler tamamen etkisiz kalıyo kaynağa karşı) hiçbirşey yapamazlar.

en basit örnek. Plains of Concordant Opposition'ı bilirsin. o kadar manual of the planes sömürdün. Outlandsde spire a doğru yaklaşırken git gide büyüler kısıtlanır. sonuçta merkezde kesinlikle büyü kullanamazsın. Bu bölgede birbirleriyle anlaşmaya gelen rakip powerlar la falan karşılaşman mümkün. çünkü bulabileceğin en geniş antimagic fielddir burası. herkes kendini rakibine karşı biraz daha güvenli hisseder. çünkü diş-pençe olayından başka pek fazla bi opsiyon yoktur kullanılabilecek. eh, heralde kimse gidip bi power'ı ısırmaz.

bi de demilichin herhangi bir psionic gücü yok. olsa bile psionic powerlar büyüyle aynı şekilde çalışıyo standart olarak. eğer psionic powerlar büyüden farklı bi source olurlarsa olay epey bi karışıyor (SR ı olan yaratıklara belli bi miktar PR, PR'ı olan yaratıklara da belli bi miktar SR verdikten sonra bıdıbıdı...) ve ikinci durum optional.

haa son olarak Psionic powerlar antimagicten etkilenmiyo dersen ozaman şunu da dikkate almak gerekir. Demilich'in immunity to magic olayını da kapatıyo Psionic powerlar. Epic Psionun biri çıkıp demilichi maymun edebilir...[hline]Pain is weakness leaving your body...

[Bu mesaj Grudge tarafından 18 June 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw zaten o yaratığı kullanıyosan hikaye öyle gelişir.
dragonlance'de tarsis mi ne yerin dibine batmış şehirdeki siyah ejderi hatırlayınız. goldmoon asayla bi vurmuştu, dragon cennetlik...

ama bizim konumuz teknik olarak bu elemanla nasıl başa çıkılır olduğu için böyle yaklaşıyorum olaya.[hline]Pain is weakness leaving your body...
Sosyal ağlarda paylaş

Anti-magic olayini tekrar bi ele alicam soylediklerin dogru grudge.Ama wizardtakilerin bir demilich i sadece antimagic fieldla al kafayi koy torbaya ozel bi yerde sakla konusursun modunda :D birakcaklarini zannetmiyorum olmazsa bi mail atilip sorulabilir bile :) Ya ben izmirde oldugum icin gunde 1 saat filan giricem gelecek aya kadar o yuzden sik cevap yazamiyorum tartismalara simdilik bole....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim bir lich dünyaya bağlıyan bir madde özel bir eşyası bulunmalı bu herangi bir şey olabilir bir asa bir tutam saç isteğe göre deiyişiyor :) ancak bu yok edildiğinde lich geberir öbür türlü zayıf düşürülür yada tutsak adilebilir veya mekandan kovulabilir olması lazım.[hline]I'm a lost soul in frp

[Bu mesaj TheSilver tarafından 20 June 2003 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 20 June 2003 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...