Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ben bu konuda çooook problemliyimde, merak ettim. sizlerin fps ortalama kaç oluyor? mümkünse ekran kartı, ram özelliklerinide alalım, fikir edinelim. mesela bende ortalama "8.0" . max "20.0" oldu min "0.8"!!! :D 32 mb voodoo 2 ekran kartı bozuyor tabii, ram 256mb rd :( zaten bu sebeplerden pek oynamıyorum ben.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 x800xl -1 gb ddr 600 ram-amd 64 venice genelde sabit 100 fps ama cok kalabalık ortamlarda 60-70 e kadar inior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 amd 2600 (barton) 1gb dual ddr saphir 9600 xt .. sadece wiev distance i biraz altina dusuruyorum defaultun oratalama 60-85 fps.. O sistemle iyi fps alman cok zor .. Ama wiev distance i 0 a cekersen sanirim 30-40 alabilirsin.. Wiev distance sadece raidlerde lazim olur quest ve exp kasiosan fullemenin bi anlami yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 fps ekran kartının kapasitesi onemli olsada wow gibi bir oyunda ram asıl etken.. kalabalık olmayan bır yerde wowun yaklasık yedıgı hafıza mıktarı 300mb ki 256mb bir sistemde direkt swape bındıyor. cok fazla paging & swapten dolayı dusuk fps alıorsunuz. sistemim Dell latidue d600 laptop 1gb ram 32mb ati radeon 9000 mobility 1.5 centrino etc etc.. en kalabalık yerlerde bile rahat 20 fps alıyorum.. 256 ram varken cok dusuk fps ve takılmalar can sıkıyordu ama 1 yapınca ramı oldukca canlı oldu[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 haklısın 256 ram'de az ama bende temel etken bariz ekran kartı. çünkü ram özellikle çok oyunculu ortamlarda kendini belli etsede ben bulunduğum bölgenin kaplamasından bile etkileniyorum. mesela ashenvale de yerdeki köke benzer yeşil kaplama daha fazla kasmasına rağmen barrens gibi sade kaplamalı bölgelerde daha rahat oluyorum. tabiiki işin içine kalabalık girince rahat olamıyorsun o ayrı. yani 0.8 fps alan birisi bırakın raid'i ya da pvp'yi pve'yi bile unutsun (ben unutmuyorum o da ayrı konu) :D instance'lar da o kadar düşmüyor bi, o yüzden instance takılıyorum kendi adıma. işin güzel tarafı kalabalık bir ortama girince siz oyunu yaşarken ben resim sergisi gezer gibi hissediyorum kendimi :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 256 DDR'la Orgrimmar AH'nin oradan geçince tahminim makinamın FPS'si 0.3 falan oluyordur. Wind rider'ın oradan aşağı iner inmez critical error verdi makina, AH tam benchmarklık yer.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 GF 6600 amd64 +3000 1GHz ram ortalama 65 fps[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Werewolf, 01 Temmuz 2005 14:05 tarihinde demiş ki: 256 DDR'la Orgrimmar AH'nin oradan geçince tahminim makinamın FPS'si 0.3 falan oluyordur. Wind rider'ın oradan aşağı iner inmez critical error verdi makina, AH tam benchmarklık yer. yok canım abarttın 0.3 olmaz :D oluyomu yoksa? ben bi kere orgri AH'ye inme gafletinde bulundum, onda da yanlışlıkla skytower'dan düşmüştüm. nasıl geri çıktığımı bi ben bi de allah bilir :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 AH'nin oradayken gidip anti-depresan falan alıyorum ben.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Wendigo, 01 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: GF 6600 amd64 +3000 1GHz ram ortalama 65 fps makina aldi ya her threadde yazar artik. olm istersen imza yapim :P[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: sadlover, 01 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: x800xl -1 gb ddr 600 ram-amd 64 venice genelde sabit 100 fps ama cok kalabalık ortamlarda 60-70 e kadar inior Server makinesinde oynasan o kadar olmaz[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 p3 733 640 MB SDRam gForce 5200 ekran kartlı makinem 30 FPS sabit alıyor. p 3.0 1024 MB Ram 128 onboard ekran kartlı makinem 50-60 FPS alıyor default ayarların altında oynarken. Olay sadece ram 512 den az bi ramle oynuyorsanız ( ilk yazdığım makinede eskiden 512 vardı 15 fps alıyordum) iyi bi performans alamıyorsunuz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Kaç çözünürlük bu? Valla bende 3.2 prescott+1024 ram var şu anda 40 falan alıyorum.Zaten en yüksek 99fps diye biliyorum. Acaba farklı ölçümlerden mi bahsedioruz. Anlaymadım ama neyse.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: sadlover, 01 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki: x800xl -1 gb ddr 600 ram-amd 64 venice genelde sabit 100 fps ama cok kalabalık ortamlarda 60-70 e kadar inior oldu 100 fps sabitmiş[signature][hline]Karamurat -WoW Mage Movie PvP- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Delidumrul, 01 Temmuz 2005 15:53 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 01 Temmuz 2005 15:28 tarihinde demiş ki: GF 6600 amd64 +3000 1GHz ram ortalama 65 fps makina aldi ya her threadde yazar artik. olm istersen imza yapim :P hehe yaparim walla 1024 oynuyorum. 24 bit ve default ayarlarla. video mods la oynasam biraz yukselir fps ama 60-65 yetiyo[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 terbiyesizsin...[signature][hline]Ne iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 valla o sistemle oynayabildiğine şükret bırak iyi fps almayı, voodoo2 demişsin de herhalde voodoo3'tür o, voodoo2 zaten 32mb'lik çıkmadı.. :) athlon xp 2800, 768mb ram ve radeon 9800 pro ile dar ve kapalı alanda 80 civarı alıyorum, açık alanlarda hareket yoksa 60 civarı, raid vs hareket olan ya da detaylı mimari olan alanlarda 25 civarı, lagforge'da yüklemeyi bitirebilirse 20 filan. kalabalık şehirlerde oyunu kastıran ekran kartı değil sabit diskten bilumum zırh, silah vs skini filan yüklenmesi. defragmentasyonun bir miktar faydası oluyor..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 geçiniz abicim açık alanmış kapalı alanmış high pop bi sunucuda orgrimmar da kaç alıosunuz onu yazın ehe.mesela wendigo yazarsa sevinirim benzer bi sistem almayı düşünüyorum yakın tarihte :D.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Pirvan, 01 Temmuz 2005 21:09 tarihinde demiş ki: Kaç çözünürlük bu? Valla bende 3.2 prescott+1024 ram var şu anda 40 falan alıyorum.Zaten en yüksek 99fps diye biliyorum. Acaba farklı ölçümlerden mi bahsedioruz. Anlaymadım ama neyse. Benimkini sorduysan 1024*768 anka.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 amd +3000 9600 xt 512 ram hiç gözüm çarpmadı fps ye inanmazsınız ama bakmadım :) ama birazdan girince bakıp editliycem zamanım yeter ^^[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Ati 9550 256 lık 768 mb 266 ram p 4 1.5 herşey en düşükteyken ortalama 30 fps almaktayım uçarken falan 40 çıkıyor pc değiştirmem lasım böhü[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 p3 600 512ram geforce2mx le 1024 coz orgrimmar da 7-12 dier yerlerde 15-25 arasi aliorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 30un altına düşmediği sürece problem yok yukarısı çok önemli değil.[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Benim biraz garip sanırım, P4 3000 1024mb ram ve Winfast Fx 5700 256mb ekran kartı. Benim fps açık alanda genelde 20 lerde hatta sabit 20 de kapalı yerlerde ve dungeonlarda filan 50 lere çıkıyor acaba çözünürlükle mi alakalıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hmm fefe oyunda full-screen glow effect açıkmı?peki anti-alising felan?eğer kaliteden ödün veririm ben maksat bol fps olsun diyosan glow effecti oyun için menüden, anti-alising gibi bilimum efektide ekran kartı sürücü ayarlarından kaldırabilirsin, bu fpsni arttırır sanırım...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar