BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 slip bozar delikanlıyı[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
SavagE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: blackchaos, 02 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki: bende DVD yi bozdum ne mok yiicem bilmiyorum dvd le havuzami atladin? :)
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu telefonları bekletmek lazım. Bİ kaç gün bekliyince bir çotadanak diyerekten çalışıyorlar. İlginç yaratıklar telefonlar.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Geçmiş olsun.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Xaenin, 02 Temmuz 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Cray'le yaklaşık 3 saatlik bir Squash seansından sonra Nasıl koydum ama...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bnde cebimde cap telefonu yürüye yürüye denize girmiştim baya bi yüzdüm sonra aklıma geldi ana benim cebimde cep telefonu vardı dedim.. Tabi iş işten geçmişti[signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA...
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Cooook eskiden cesmedeyim:P cebimde 3310 um (ne kadar eski anlayin) yeni almısım bide orj kapak almısım boyle galdyotorlu (manyak biseydi lan) neyse denize girecem t-shirti cikariyorum ve atliyorum yaklasık yarım saniye sonra cebim titresiyor dedim balik girdi cebe elimi atiyorum ve tel cikiyor son nefesini elimde veriyor titreyekten :P sonra tamir icin goturuyorum adamlar arkasina YAGMUR yaziyor bozulma nedeni olarak ve ben kopuyorum ve bugunku hikayemizde burada bitiyor sayin okurlar esenle kalin...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: CrayTotem, 02 Temmuz 2005 22:01 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 02 Temmuz 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Cray'le yaklaşık 3 saatlik bir Squash seansından sonra Nasıl koydum ama... 9-0 9-0 9-4 Bi de sen yendin açıkla bakim nasıl koyduğunu jnms :((((((([signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 "squash seansi" tipi ekonomik duruma sahipsen sorun olmaz heralde bi de chill out seansina beklerim.[signature][hline]thievery corporation will rule tha worldie.
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Xaenin, 03 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: 9-0 9-0 9-4 Bi de sen yendin açıkla bakim nasıl koyduğunu jnms :((((((( Acıkliyim 9-0 9-4 9-2 Bunlar seni en iyi derecelerle aldığım maclar..Bunlar dışındada aldım baya PLS... Ayrıca snn beni 9-0 aldığın maclarda dikkatini cekerim çizgimden dışarı çıkmadım..Niye? Çünkü ölüydüm 2 kişi ile 3 er set oynamıştım jnms..Unutmayın pls sen havuza telefonunla atlarken bana hala maç yapiyodum. Edik : 2 kere 9-0 doğru ama sonuncu 9-6 veya 9-5 di pls abartmayalım.. [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 03 Temmuz 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Giovanni, 03 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: "squash seansi" tipi ekonomik duruma sahipsen sorun olmaz heralde bi de chill out seansina beklerim. squash eskiden az tanındığı için ekonomik sınıfa hitab ederdi lakin şu anda çoğu tenis klübünde veya spor klüpünde var...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Arkadaşın 3310 denize düştü bozuldu yıllar önce.. Aralıksız 3-4 saat titremişti durmaksızın..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 anne-babaya yalan söylenmez.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Giovanni, 03 Temmuz 2005 00:37 tarihinde demiş ki: "squash seansi" tipi ekonomik duruma sahipsen sorun olmaz heralde bi de chill out seansina beklerim. Ekonomik durum tartışması yapmıyoruz burda . İnsanın ekonomik durumu ne kadar iyi olursa olsun salakça yapılan bi hareket sonucunda boşa para harcamaya her şekilde ''israf'' denir. Bende bu yüzden thread açtım nasıl ucuza kapatabilirim diye.[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 geçmiş olsun. bence garanti kapsamına almaları zor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Lyrent Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Pilini değiştirmeyi denedin mi? İçi açılmış ve garanti kapsamında değilse aç bi daha içini, bütün parçaları kolonya, rakı, birayla falan sil. Bırak güneşe kurusun, o arada da yeni bir pil al. T630 çalıştıydı benim. Denize düşmüştü hemde.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arkadaşın pilini taktım yinede çalışmadı . Parçaları kuruttum dediğim kapağını pilini tuş takımını hafıza kartını vs. çıkardım . Yarın götürcem servise yağmurda kaldı mı desem diyorum .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Neden mi istiyorsun ! Yagmur. Yagmur yagiyordu arkadasim aradi telefonla konusuyordum herhalde islandi o sirada sonra pat dedi kesildi bataryayi cikardim taktim gene calismadi gene calismadi. = Servise Bole soyle... Ailene gercegi anlaat...[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Xaenin, 03 Temmuz 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşın pilini taktım yinede çalışmadı . Parçaları kuruttum dediğim kapağını pilini tuş takımını hafıza kartını vs. çıkardım . Yarın götürcem servise yağmurda kaldı mı desem diyorum . Bu mevsimde yağmur ha!O da gzl valla.Neyse geçmş olsn bu arada.Sen yinede sor bi garanti kapsamına girio mu die girmiosa tamire götr artk başka çare yok.[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Riehn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Bu mevsimin nesi var adamlar firtina bekliyor istanbula. Ank de daha cumartesi gecesi yagmur yagdi. Daha ne demeliyim ki ?[signature][hline]Oglum Memiş, Sen otobusu kacirmis bir Milletin Cocugusun..
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 yaz tatilinin son günü telefonla denize girmiş biri olarak tüm tatilin zehir olduğunu söliyebilirim geçmiş olsun :D[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Apeiron, 03 Temmuz 2005 23:26 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 03 Temmuz 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Arkadaşın pilini taktım yinede çalışmadı . Parçaları kuruttum dediğim kapağını pilini tuş takımını hafıza kartını vs. çıkardım . Yarın götürcem servise yağmurda kaldı mı desem diyorum . Bu mevsimde yağmur ha!O da gzl valla.Neyse geçmş olsn bu arada.Sen yinede sor bi garanti kapsamına girio mu die girmiosa tamire götr artk başka çare yok. Fırtına var şu anda hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 said: Xaenin, 02 Temmuz 2005 18:03 tarihinde demiş ki: Günlerden bir gün(dün) Cray'le yaklaşık 3 saatlik bir Squash seansından sonra ferahlamak amacıyla havuza gireyim dedim . Havuz kenarına geldim tişörtümü çıkardım ve kendimi direk suya bıraktım . Havada aklıma telefonumu nereye bıraktığım geldi ve bi anda kendimden geçtim . Suya girdiğimde ilk işim elimi cebime atmaktı . Sertliği hissettiğimde böyle içimden bişeyler koptu . Havuzun dibinde **bbbloöğsmkn** diye bi ses çıkardıktan sonra kendimi aynen havuzdan dışarı fırlattım ama tabiki nafile . Telefon binbir türlü çırpınıştan sonra kapandı . Gittim kurutma makinesinde kuruttum sonra parçalarını çıkarıp güneşe koydum . 1-2 saat sonra pilini taktım daha açma düğmesine basmaya fırsat bulamadan abuk sesler çıkardı ve ekranda bilimum matrix efektleriyle beni karşıladı . Kısacası gitti güzelim alet bozuldu patladı bitti . Anne-baba henüz olayı bilmiyor ,nasıl söyleyecem bilemiyorum daha telefon yeniydi ve ıslanma,yanma gibi şeyler garanti kapsamına giremiyor. Şimdi ben bu telefonla havuza atladım dersem kıyametin kopma ihtimali %75 , başka ne diyebilirim(havuza ittiler beni ehi ehi diyemem) . İkinci olarak bunu garanti kapsamına sokmak için servise ne yalan söyleyebilirim . Çünkü havuza düştüğü zaman oksitlenme olmuyor denizdeki gibi ve durumun anlaşılma riski daha az . Telefon bıkmış intihar etti de :p başka çaren yok[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Git adamlarla ciddi ciddi konuş, böyle böyle oldu bozuldu bu. Bir şekilde garantiye sokmammız mümkün mü ailem çok sorun çıkarır vs vs falan. Olmaz derlerse başka yerde denersin yalan olayını.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 nokia 8110'u annem çamaşır makinasında yıkamıştı bende bi güzel kurutmuştum (peheeey kaç sene önce), o telefon çekmecelerin birnde durur ve hala çalışmaktadır eheh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (:
Öne çıkan mesajlar