JuM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Cem Yılmaz şöyle demiş; "Karizma insanın içinde olur. İçinde oluncada anlarsın nasıl bişey olduğunu..." tam olarak böyle deildi galiba ama ortalama böyle bişey çıkıyo. Night Elfler, Gnomelar bunlar pembe diziden çıkmış gibi ponpon kız modunda ortada gezinen tipler gibi resmen. Eğere olay insanları etkilemekse Epic bineğin üzerinde duran ağzı peçeyle kapanmış, kılıçlarında white glow olan Undead rogue derim ben. Ayrıca Warrior a en çok yakıştırdığım ırk ta Orclar. Herifler resmen Canavar. bide bişey sormak istiyorum. Sadece merakımdan... Hordelar For The Horde diye bağırıyo Allyların böyle bir sloganı varmı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 For The Alliance :p[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ama biz liverpool'lu holigan gibi böğürmüyoruz, efendi efendi, sükunetli bir ses tonuyla söylüyoruz.. :-) yahu orc, undead, troll filan bunlar kesmek için mobdur, hatta bunlar boss mob bile değildir genelde, lvl up malzemesidir. uykusunu almış ve ayık kim kaderi taaa tolkien tarafından esas oğlan tarafından kesilmeye mahkum edilmiş birini oynatmak ister ki.. ben sağda solda orc görünce mob sanıyorum kesilecek..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bu resim bize neler anlatir . 1- gnomedan karizma olmaz. 2- cirkin degiliz vahsi cazibe sahibiyiz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 gargamel'i canlandıran birisi olarak şirinler'i sevmemen gayet doğal huun'cum.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ahahah sen gargamelin onunde dans eden yari ciplak bir sirin gordun mu ? :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 şirine'yi esir almışsın ama ben arkanı kolla derim, gargamel'in poposunun tutuştuğu bölümler çoğunluktaydı.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ya inanamıyorum cidden karizma bakımından bi nightelfle orcu,Taureni :D Karşılaştırıyomusunuz. Yazık orclara taurenlere Bütün oyunlarda kesile kesile şamar oğlanı olmuşlar ortalıkta geziyolar karizmayız diye ahahahha. Oynadığım gördüğüm bütün senaryolarda Orclar taurenler Troller Başkati kötü bossun değersiz minionları roll ündeydi. Bizde o minionların hepsini kesen Sonundada boss u alan ''karizma'' Elf,humandık. Lütfen 50 Yıldır gözünün yaşına bakamdığınız Bİ pislik olarak gördüğünüz şeyleri şimdi karizma diye savunmayın. :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Oyoyoyo son mesaj acı olmuş :d[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 [signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 oy, orclara "mob" "pislik" diyenler utansin, horde'a uzanan eller kirilsin. resim yonetmis. [signature][hline]otkell lvl60 orc warrior [Bu mesaj thanatos tarafından 01 Temmuz 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Fake bu ressimler inamam :P[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: spawn77, 01 Temmuz 2005 08:06 tarihinde demiş ki: Ya inanamıyorum cidden karizma bakımından bi nightelfle orcu,Taureni :D Karşılaştırıyomusunuz. Yazık orclara taurenlere Bütün oyunlarda kesile kesile şamar oğlanı olmuşlar ortalıkta geziyolar karizmayız diye ahahahha. Oynadığım gördüğüm bütün senaryolarda Orclar taurenler Troller Başkati kötü bossun değersiz minionları roll ündeydi. Bizde o minionların hepsini kesen Sonundada boss u alan ''karizma'' Elf,humandık. Lütfen 50 Yıldır gözünün yaşına bakamdığınız Bİ pislik olarak gördüğünüz şeyleri şimdi karizma diye savunmayın. :) peki elfleri pislik olarak goruosak?Ki kendi adıma sölim hiç bir zaman sevemedim elfleri.Bİ kere hepsi gay,anca bole malfurıon gibi ayılar var onlarda bıraz erkeklik var.O kulaklar ne öyle ya[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Your ancestors watchs over you.. Tauren olmak ayrıcalıkdır.. doğayla türdeş aromalı inek[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Orclar gerçek hayatta nefret ettiğiniz magandaların bir iğrenç hali buna itirazı olan yoktur herhalde. Dişler sarı bakımsız, tırnaklar pis, vucut desen doping basılmış bodyci vucudu gibi şekilsiz, tek eksikleri yumurta topuk beyaz çorap. Ama elflerin vucudu her genç kızın erkeğin hayali gibi kaslı ve zayıf, takım elbise giydirsen başbakan yapar bizim halk.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Gururlu, onurlu ve doguştan savaşçı = Orc Gururlu, onurlu ve doguştan gay= Elf Orc'un ilk bakışta o yıkılmaz gozuken fizigini yumusak elf erkekleriyle karşılaştırdın ya eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Köt kadar gnomemun kestiği Orctan bahsediyorsun dimi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ben şimdiden bahsetmiyorum..Ama senin bakış açından gidersek sende ölü ve içi gözüken adamlara kesiliyosun..Warcraft tarihinde "Orc" kavramı en özet şekilde yukarda anlatıldıgı gibidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Peki Elf tarifini nerenden uydurdun o zaman?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Absolut, 01 Temmuz 2005 10:50 tarihinde demiş ki: Orclar gerçek hayatta nefret ettiğiniz magandaların bir iğrenç hali buna itirazı olan yoktur herhalde. benim var . bir onceki sayfada gonderdigim ss de goruldugu uzere gayet medeni bir sekilde egleniyoruz gnome kizimizla ahahahah . herkes oyunlarda gercek hayatta oldugunun disinda bir seyler oynamak ister . benim oyle . hayatta neysek oyuz zaten oyunda kafa dinlemeyelim mi ? hep beyaz atin ustundeki gicir gicir zirhin icinde allah in adami paladin mi olalim ? herkesin icinde bir horde yatar . itiraf et absolut elin gidiyor arada :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Açıkcası hiç cekici dahi gelmedi horde oynamak. Tipleri de hoşuma gitmiyor yaşam alanları da.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ally neymiş ya horde horde horde şunlara bi bakın, FOR THE HORDE adama manyak gaz veriyo FOR THE ALLİANCE ıyyy[signature][hline]FOR THE HORDE FOR THE HAMMERHEART Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Gaza gelme niyetinde olduktan sonra "heyooo alliance" da gaz verir adama :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 demoyu seyrederseniz orda orc elf i öldürüyo blizz ezmiş elfleri bi kere daha ne konuşuyosunuz karizma denince akla orc gelir oyundaki en sağlam tip bence orc larda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hangisinde öldürüyor izlemedim ben onu?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar