Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karizma

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

1 haftami? blizzard resmi olarak acikladi rank 6 dan sonra 2 rank atlayamazsiniz ki rank 4 ten 6 ya atlamak bile cok zordur ayrica rank 11'e ve ustune cikmak haftalar alabilir rank 14 en iyi oyuncuya bile 2 ay ugrastirabilir. rank 11 yani champion oldun orda kalmakta bir sorun en azindan haftada 1 2 gun full pvp yapman lazimki birak rank kazanmayi rank kaybetmeyesin cunku ust ranklerde birileri kaybetmeden baskalari kazanamiyor
ha ikinci kere okudugumda mesajini belki 100g indirim geliyor anlaminda demis olabilirsin onun icinde rank 3 olman lazim oda 2 hafta alir en az en fazla 3 hafta duzgun pvp yaparsaniz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.

[Bu mesaj Disappear tarafından 30 Haziran 2005 11:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sunucuya göre değişir, ben sadece bir gün (başka da pvp ile uğraştığım olmadı quest yapmakta zorluk çıkaran 1-2 kişi dışında) warsong gulch yaparak 11100 küsur cp toplayıp rank 1'den 3'e atladım ve standing 60 idi. high pop sunucularda daha zordur mantıken ama sabit değerler değil bunlar belli ki..

bu akşam da mareşal bir mage gördüm ki sabah akşam bg yaptığını hiç sanmıyorum.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefesi kokar doğru Nightelfler kadar kulakları uzun olmasada onlarında sivri. Bikere sürekli pisler. Duruşunda ki karizmayı anlamadım. Tauren 1K basar. Karizma karşıdakini etkileme sanatıdır. Ben bu orcta böle bi yetenek göremiyorm :) Elfler çıt kırıldım diyosan bi çıplak elflere bak kanat kaslarına kollarına falan. Bence elflerin vucudlarını abartmışlar. Hepsi ağırlık çalışan tipler gibi. Orcların en karizmatiği Rend dir. O da habire ölüyo. Ayrıca çevik olabilmek için(NE) kütük gibi değil atletik vucud gerekiyo.

yinede oyundaki her race i çok güzel yapmış adamlar.

/not/ orclar settingde - karizma alıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

eşşek gibi admaın düşüsüde eşşek kadar olur sende altında kalırsın,

Oyunda tipi bakmayın o kadar abı zaten, cucelerin Taurenlerin ve orkların muzikleri ortamları karizmalarına karizma katıyo, hele taurenlerin npc leri.

Valla feci sarıyo tauren ortamları benı gereksiz yere beast kesmiyorum, savaşmıyorum, direk peace friend diye geziniyorum memlekette.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheFury, 30 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
Full Valor setli elinde doomsaw olan orc warrior nerden geçerse geçsin farkedelir..Orc vucut ve beyin yapısı itibariyle warrior olmaya bence en çok yakışan ırkdır.

evet çünkü beyinleri yoktur:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
Sardokar-Human-Paladin
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

o olay oldu bende işte
oturuyodum yemek yiyodum hp dolsun diye zoom yapmışım silahıma bakıyodum karizmamı değilmi diye
arkamdan çıktı resmen mouse elimden fırladı birden acayip tırstım :)
çoğu zaman oluyoda
hide bi şekilde mob un arkasına geçmeye çalışıyorum tam ambush felan yapacam o sırada mob farkediyo bi vuruyo bana yine aynı şekilde tırsıyorum sıçrıyorum resmen yerimden :)
çok kaptırıyorum galiba oyuna kendimi[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 30 Haziran 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...