ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadaslar oyunun güçlü yada zayıf olan karekterlerini buraya yazmak istiyorum burada herkes güçlü chara gelmesi gereken nerf yada zayıfa gelcek upgradeleri gönül rahatlığıyla yazsın böylece herkesin hangi char nasılmış bunu iyice anlamasını sağlarız mesala... warlocklar+hunterlar oyunun zayıf charları paladin+druid+shaman+priest oynun güçlü charları warrıor+rogue+mage oyunun dengeli charları bence bu.Doğruysada yanlışsada yorumlarınızı yazın buyrun...[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hunterlara bozuka gelmesini istiyorum. (ancak dengelenir =) )[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Bu karşılaştırmayı teke teke göre mi yaptın ? Yoksa toplu savaşlara mı ?[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 topiclerdeki yakınmalara göre yaptım! %90 doğru %10 hatalıdır patilerin sözlerine güvenirim[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 güçlü?neye gore? hem warlock nasıl gucsuz oluokı =)..Aynı hepsi işte ya[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bence en güçlü diye birşey yok hepsi belli bakımlarda birbirlerinden iyiler[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Çok sığ bir görüş olmuş bu. Bir class'ın güçlü olup olmadığına karar vermeye sayfalarca tartışma gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Oyunu hic bilmeyen ve birinden lvl 60 bir paladin satın almıs bir adamı dusun.Birde oyunu cok iyiş kavramıs pro olmus bir warlocku dusun.Sence paladin bana göre warlock kazanacak.Misal yani bu oyunda sevdigin karakter sana göre en guclu olandır cunku sen onu kullanmasını biliyorsundur nerede ne atacagını biliyosundur.Mesela bana level 60 paladin verseler hangi özellii olduunu bilmeden dövüsürdüm öle.Ama suan rogueyu biliorum cok iyi ve arkadan ilk hangi vurusu yapamacaımı sonra neyle kombo olusturacaımı falan.Yani cok yanlıs bir dusunce olmus ozman herkesin priest+druid+shaman acması lazım ki bence cok mantıksız olurdu.Nese uzatmayayım. Not:Suark warlock olduu için warlocku koruyor demis oliim saka saka:D [Bu mesaj Quardon tarafından 02 Temmuz 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ya hepsinin iyi olduğu alanlar var diyorsunuz da.. bir de düşünün oyunun kaçta kaçında hangi alanlarda bulunuyorsunuz. en çok bulunduğunuz ortamlarda en iyi olan classlar toplamda en iyi olanlardır. bunlar mage, rogue, shaman gibi class lar oluyor. warlock, hunter değil bence. ne kadar tartışmaya açık olsada arkadaş doğru bi gözlem yapmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yok öyle güçlü zayıf, mesela paladinler fishing'de çok zayıf, çok şanssız, aç kalıyoruZz.. hunterlar ağzıyla yakalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Shaman gerzek bı class ztn.Goruyorum ınstancelarda tank yapmaya kalkıyorlar beceremıyorlar.Healer olsun diyoruz oda yok,ole dursun dalsın arada sacma sacma heal atsın manası bıtsın exp alsın. Warlock mesela daha faydalı,çeşit çeşit taşlar yapar heal falan,olen bırısı cok uzaksa summonlar yaratıgı tank ıslevı gorur gerekırse party ye hp verir. Hunterın yancı elemanı gıder arkadakı buyucuyu rahatsız eder sen ondekı yaratıkla ılgılenırken bır bakarsın arkadakı yarılmış.Guzel pull yapar. Druıd desem mısal ben her kılıfa girer.Healer olurum tank olurum kedi olur dmg sokarım sagdan soldan değişir yani çok işe yarraım. Vs vsvs..shaman overpowered diyorlar ama teke tekte adam almaktan başka bi işe yararlarmı ki?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 şamanla oynamayan şamanı bilmez diyorum başka da bi şey demiyorum...[signature][hline]emekli rogue çömez druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 arkadslar ben burda hiç bir classa çamur atmıyorum bu topicle sadece bazı charların diğerlerine göre zayıf kaldığını söylüyorum bu da yalan değil yani warlockların shadow büyüleri priestlerinkinden daha düşük diye warloclar ağladı bir ara topiclere hunterlar ayrı bir ağlıyor du topiclerde benim yazdıklarımı yanlış anlamayın bunları topiclerin üzerine değerlendirme olarak yazdım hunterları bende severim ama sonuçta baktım ki zayıf kalıo bende hunterdan wasgeçtim[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Zaman: Bu sabah. Yer: Alterac Valley (Test Server) Karakterler: Gwendiel (ben oluyorum, dwarf holy priest) Joey (Nightelf warrior) grubu. Ve horde tarafından mage,2 rogue, shaman. Olay: Chati spamledim, warrior arıyorum, holy priestim diye, birüsür /w geldi. Bu adam ilk yollamıştı, onu seçtim. Ortadaki alanda 4 kişiye daldı bu adam. Bende arkadan önceden alıştırma yaptığım priestimle adamı hayatta tuttum. Sonuç olarak, 3 kişi öldürdü warrior orada, 1 rogue vanish oldu, bleeding yüzünden çıktı çok az canla sprint bastı ama zamanlı yaptığım power worde yattı. (Bu olayda benim gizlenmemin ve pek görülemeyecek bir yerden heal atmamın ve düşmanların manalarının %50 civarı olmasınında katkısı var ama pvpde full gezen insan daha görmedim) Sonuç: Her class iyidir, ama her class aynı yerde iyi olacak diye birşey yok.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 02 Temmuz 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Grubunda shaman istemeyen arkadaşı burdan kutluyorum..İyi bir shaman off tank'da olur heal da atar totemlerıyle partyıde kurtarır, party yattıgında kendınıde resler..Bilmeden kesin sonuçlara varmadan "BU BÖYLEDİR" diye konuşmayalım.. [Bu mesaj TheFury tarafından 03 Temmuz 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Suark, 02 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Shaman gerzek bı class ztn.Goruyorum ınstancelarda tank yapmaya kalkıyorlar beceremıyorlar.Healer olsun diyoruz oda yok,ole dursun dalsın arada sacma sacma heal atsın manası bıtsın exp alsın. Warlock mesela daha faydalı,çeşit çeşit taşlar yapar heal falan,olen bırısı cok uzaksa summonlar yaratıgı tank ıslevı gorur gerekırse party ye hp verir. Hunterın yancı elemanı gıder arkadakı buyucuyu rahatsız eder sen ondekı yaratıkla ılgılenırken bır bakarsın arkadakı yarılmış.Guzel pull yapar. Druıd desem mısal ben her kılıfa girer.Healer olurum tank olurum kedi olur dmg sokarım sagdan soldan değişir yani çok işe yarraım. Vs vsvs..shaman overpowered diyorlar ama teke tekte adam almaktan başka bi işe yararlarmı ki? eaheh komik olmuş bu mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Shaman nasıl bir party de iş yapmaz anlıyamadım.Totemleri her derde devadır.Off tank lıkta fena değildir.Priest in çoğu kez onu heal etmesine gerek yoktur (1h ve shield shaman) tabi sözü geçen işini bilen bir shaman ben mükemmelim die mobların arasına dalarsa ayrı bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 iide ii shaman diosunuz.Ozaman shamanda oynayışa bakıyor,buda onun çok güçlü über olmadığını göstergesidir.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 o değil de, ben priest mage rogue dengesini çok seviyorum ya. (özellikle de shadow specced ise) priest, mage' e karşı çok avantajlı mage, rogue'a karşı çook avantajlı rogue, priest'i çiğ çiğ yiyor süfer :D Ek: shamanlar konusunda: şamanın totemleri iyidir ama yerine alınacak bir priestin healingi daha iyidir. büyüleri güzeldir fakat yerine alınacak mage ile yarışamaz. meleesi güzeldir fakat rogue ile boy ölçüşemez. tank yaparım der (ki şamanlar tank olamazlar) warriorun tanklığı ile karşılaştırılamazlar. sonuç: gruplarda hybrid classlar sevilmezler. en azından ben sevmem, istemem. daha doğrusu ilk tercihim o olmaz.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 03 Temmuz 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ateş olmayan yerden duman çıkmaz :P kimse laf olsun diye demiyor shaman şöle, şu class böle diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 walla mum bende sevmem =), ama ne bilim kendimi daha yeterli goruyorum bır shamandan.bak mesela bugun 5 kişi gittik 1 shamanda var.Bana sen 2. tank olcaksın dediler [wariordan sonra] peki dedim şu shaman saçmalamasında nolursa olsun.Valla instance boyunca ayı olup daldım sonra yeri gelince caster olup heal basmak zorunda kaldım cunku adam yetersız.Tamam totemler suferitank vs vs vs..ama herşey olmaya çalışan herşeydfen az az almış tam olmayan bir class.2 shaman yerine warlock tercih ederim ben.O taşlar çok işe yarıyor allah için.Sora dotu ,curse u yeri geldiğinde dotü kurtacak fearı var. [signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 03 Temmuz 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Suark, 02 Temmuz 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Shaman gerzek bı class ztn.Goruyorum ınstancelarda tank yapmaya kalkıyorlar beceremıyorlar.Healer olsun diyoruz oda yok,ole dursun dalsın arada sacma sacma heal atsın manası bıtsın exp alsın. Warlock mesela daha faydalı,çeşit çeşit taşlar yapar heal falan,olen bırısı cok uzaksa summonlar yaratıgı tank ıslevı gorur gerekırse party ye hp verir. Hunterın yancı elemanı gıder arkadakı buyucuyu rahatsız eder sen ondekı yaratıkla ılgılenırken bır bakarsın arkadakı yarılmış.Guzel pull yapar. Druıd desem mısal ben her kılıfa girer.Healer olurum tank olurum kedi olur dmg sokarım sagdan soldan değişir yani çok işe yarraım. Vs vsvs..shaman overpowered diyorlar ama teke tekte adam almaktan başka bi işe yararlarmı ki? Ally wariror olarak yanimda 3 paladin tasimaktansa 1 tane shammy i tercih ederim. hunterin yancisi genelde instanceda eger grup biraz isi biliyorsa cebinde olur hicte cikmaz ordan. evetr arkadaki buyucuye gonerirsin o peti sonra o buyucu ile beraber tum instancei toplayip geri gelir. puller mi? en ibis olduum sey warrior varken partyde hunterin ben ok atabilyom ben atiim die pull yapmasi ustune benimde birsey yapmamam 3 sn sonra hunterin 5 dk once olen petinin yanina gitmesi gibi bir durum. durid ise ole tank mank kedi adama gulerler. sen druid ise oturcan orda sadece heal edicen resini zamaninda yapican, ole kedi kopek olursan 3 gune 1 tane akilli grup almaz seni.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kedi hmmz..Ayı guzelim ayı.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 @delidumrul: paladin istediğimi nerden çıkardın ki? tabii ki de paladin yerine shaman isterim. ama warlock olsun AoE yapalım karşılıklı, ya da druid olsun, tanklık yapabilsin, heal edebilsin ya da rogue olsun, stunları ile warriorın aldığı damagei azaltsın, bir mage daha olsun, karşılıklı fireballaşalım, bir koyun o saysın, bir koyun ben sayayım. ayrıca hunter alalım, fakat en salak olanını alalım demedim :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 instance için shaman kesinlikle hoş değil. (bugün bir tanesi yetmezmiş gibi iki tane ile birden test ettim grupta) priest - mage - warrior - rogue - warlock güzel olabilir mesela. (tabii bir sürü varyasyon çıkabilir)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar