Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kırılma Anı

laiquendo

Öne çıkan mesajlar

Gececi arkadaşlara bir sorum olacak...
Hani Kırılma Anı diye bir şey vardır.. Tam böyle gözlerinizden uyku akar, bayılacak gibi olursunuz ya, o anı atlattığınızda bir daha uyku tutmaz. Uyumak isteseniz de uyuyamazsınız.

Sizde de oluyor mu?

Şu an kırılma anındayım. Kırıldım. "Kırılır"[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bişiy herkesde var ama "an" demek yanlış olur.
böle çok uykulu gezdikten bi süre sonra hava alınırsa falan kendine gelip uykun kaçar.kırılma süreci oluyor yani.
hatta yaşadım az önce bi tane hehe.sabah saat 9 da da uykusuz bi biçimde aksiyona girmenin oluşturacağı üzülme sürecini yaşicam :(.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

Valla uyumak denilince her saat her zaman diliminde rahatlikla uyunulur...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

bendede var o okul aylarında 12 de bole bi bastırır oturdugum sandakyeye yaslansam uyurum ki kaldım ole bi kaç kez annem durttu sora onu atlattımı sen isteyene kadar uyumazsın fln guzeldir..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Onun sebebi şey oluyo hemen sokiim araya...uykuyu kaçıran uyaranlar beyni uyarıyo soona beyin uyanık konuma geçince bu uyaranları arttırıyo soona bunlar tekrar beyni uyarıyo fln bööle bi uyarı aldın mı feedbackimsi zincir uykunun içine ediyo...
Ulan bende de deli fizyoloji varmış ama nafile büte bıraktı beni cani hoca...Nurselen Toygar duy bunlarııı....
Sosyal ağlarda paylaş

mesela salonda kanepe de yatıyorum tv izliyorum tam fiyorum tmm uykum geldi uyurum pat annem kalk yatagına yat demez mi..ya kalkıp yataga gidiyorum yok kardeşim uyku yok .. bi anda kaçıyo anasını satim .. oluyo böle hep..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...