laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Gececi arkadaşlara bir sorum olacak... Hani Kırılma Anı diye bir şey vardır.. Tam böyle gözlerinizden uyku akar, bayılacak gibi olursunuz ya, o anı atlattığınızda bir daha uyku tutmaz. Uyumak isteseniz de uyuyamazsınız. Sizde de oluyor mu? Şu an kırılma anındayım. Kırıldım. "Kırılır"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bana oluo bazen hakkaten.cok uykum oluo bianda açılıom.sora baya bi sora uyuyorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 öyle bişiy herkesde var ama "an" demek yanlış olur. böle çok uykulu gezdikten bi süre sonra hava alınırsa falan kendine gelip uykun kaçar.kırılma süreci oluyor yani. hatta yaşadım az önce bi tane hehe.sabah saat 9 da da uykusuz bi biçimde aksiyona girmenin oluşturacağı üzülme sürecini yaşicam :(.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben genelde hep kırılıyorum , dayanabildiğim hiç olmadı...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oldu bana az önce (az önce dediğim 2 saat olmuş oyy), koltukta yayıldım yayıldım yayıldım, ta ki nerdeyse yere düşene kadar. düşüceğimi farkedince toparlandım, uykum gelmedi hala.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bakınız ben, dünden beri ayaktayım, aslanlar gibi işimin basındayım. heyt be, yılların kedisi be, kırılma anını kıran kedi! ------------- kara " uyumak istiyorum!" kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hala akşamdan kalmayım. makineye yine parmağımı kaptırmam umarım. en iyisi o anda mışıl mışıl kırılmak.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 "akşamdan kırılma olmak" :-p[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Valla uyumak denilince her saat her zaman diliminde rahatlikla uyunulur...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yok ben saat 9-10 dan sonra uyuyamıyorum onu farkettim[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Kediyi biliyorum şahiti de benim. Dün gece de burdaydı saat 10.00 olmuş hala burda.. Zaten ben kedilerin pek uyuduğunu görmem ki.. Hep bi gözü açıktır onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çok nadir olur.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bana her gece oluo sonra kalkıp bilge dalıorum bi daha uykunm gelio bi daha oluo...[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o aşırı uyku anını kaçırınca uzun bir süre uyuyamıyorum herkeste oluyor herhalde ama bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun o kırılma anıda gelmemeye başlıyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 O bana içki içince oluyor ya. Böyle süper uykum oluyor. Sonra bir an kaçıyor bir daha uyumak mümkün değil.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Herkeste oluyo heralde... Bi de çok zor durumda final dönemi ilaç gibi gelen ama karaciğeri ve böbrekleri iflas ettiren bi yöntem var, kahveyi suyla değil kolayla yaparak kafein bombardmanı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bendede var o okul aylarında 12 de bole bi bastırır oturdugum sandakyeye yaslansam uyurum ki kaldım ole bi kaç kez annem durttu sora onu atlattımı sen isteyene kadar uyumazsın fln guzeldir..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Onun sebebi şey oluyo hemen sokiim araya...uykuyu kaçıran uyaranlar beyni uyarıyo soona beyin uyanık konuma geçince bu uyaranları arttırıyo soona bunlar tekrar beyni uyarıyo fln bööle bi uyarı aldın mı feedbackimsi zincir uykunun içine ediyo... Ulan bende de deli fizyoloji varmış ama nafile büte bıraktı beni cani hoca...Nurselen Toygar duy bunlarııı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 mesela salonda kanepe de yatıyorum tv izliyorum tam fiyorum tmm uykum geldi uyurum pat annem kalk yatagına yat demez mi..ya kalkıp yataga gidiyorum yok kardeşim uyku yok .. bi anda kaçıyo anasını satim .. oluyo böle hep..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 eğer uykum gelmişse bayılacak gibi olmuşsam olmuyo bana öyle bişey.direk sızıyorum.uykumu getirdi ya topic uyumak çok güzel bişey.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar