Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 NElerin shadowmelt olmuş hali ile rogueların vanish hali ikiside kıpırdamadan durduğunda aynı mı? Yoksa shadowmeltin farkedilme şansı daha mı yüksek. 2 karakterinde 60 olduğunu ve kıpırdamadan durduklarını varsayalaım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 vanishle zaten bildiğimiz stealtha girmiyormuyduk , yoksa belli bir süre vanish diye ayrıca bir moddamı kalıyorduk (tam hatırlayamadım betalardan beri rogue ile oynamıyorumda) . Stealtha geçiyorsa muhakkak shadowmeldden daha zor görülebilirdir ama karakter zaten önündeyse her türlü görüyorsun stealth , vanish , shadowmeld farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hide dan bahsediyorsan. Zaten üzerine gelince açıklmama çıkıyor. Druidler ve Roguelerin hide'ı daha zor dedect edilirdiye. Vanish gelince o da galiba hide ile aynı özelliğe sahip yani her şekilde hide ve vanish daha iyi[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Moblar için diyorum yani bi instanceda diyelim patrol geliyor rogue stealth oldu bende shadowmelt oldum görülme şansım aynı mı yuksek mi? Yer olarak üst üsteyiz diyelim :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 iki lvl 60 karakter düşünün. Rogue olan diğerinin üstünde dursun ve vanish yapsın diğer vanish in süresi bitene kadar göremez. Normal stealth MoD 5/5 Talenti yoksa gayet uzaktan gürülür MoD 5/5 varsa size 2-3 Yard yaklaşırsa ancak görürsünüz. Shadowmeld MoD 5/5 verilmemiş stealth ile aynı uzaklıkdan görülür. EU forumları> Rogue forumlarına ( belkide PvP bölümüydü tam hatırlamıyorum) bakarsanız stealth Shadowmeld ile ilgili konuyu görürsünüz baya testler yapıp anlatmışlar elemanlar[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 vanish yapmis adami gormek imkansiz gibi bisiydir MC prequestini yapmak icin brd ye gittigimde 30 40 tane horde bekliyodu mc girisinde ama hepsi bir yerde direk stealthde iken vanish basip sprintle aralarindan gectin bir tanesinin ruhu duymadi . ama mesela direk adamin ustunden gecerseniz bir ihtimal gozukuyorsunuz[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 vanish > stealth > shadowmeld vanish improved stealth olmakta.hareket özgürlüğü sunmakta.vanish in area büyüsüz vs. siz yani gözle detect edilebilindiğini sanmıyorum. stealth in shadowmeld den tek farkı hareket özgürlüğü sunmak diye biliyorum ama istisna olan bi durum var, bi NE stealth deyken shadowmeldden daha az yakalanma şansına sahip.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 shadowmeld MoD bonusu almiyor... dolayisiyla daha kolay farkediliosun[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 duellerde filan perception'ı açınca adamın nerede olduğunu tahmin edersem söylendiği gibi 10 yarddan filan görebiliyorum. ha ama bu bir işe yarıyor mu, hayır.. :-p böyle oyunlarda güya stealthli adamı görünce dezavantaja düşer ama wow'da stealthliyken de basıyor stunı siz onu görüyor ve hatta attack ediyor olsanız da..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 o senin güzelliğin ehe.adam 5 yarda giremeden herhangi bi şekilde bi vuruş yaparsan çözersin olayı.tüfekle vur, kafasına bıçak at yap bişiy kurtul.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 paladinler ranged silah train ettiremiyor, şaman gibi bedava nukeleri de yok (en dandik treeye 31 talent verirsen 30sn cooldownlı var bir tane heh) sen bizi beleş sınıflarla karıştırdın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 area haduketiniz var ondan atarsın bi an acıdım be paladinlere ehe.sonra geçti ama, invul gençliği siziiii :D.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Sam, 02 Temmuz 2005 05:28 tarihinde demiş ki: .... sen bizi beleş sınıflarla karıştırdın.. :-p Tabi 40 oldunuzda gokten at yagiyor cunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yeni patch de vanish yarım iceblock olucagı için shadowmelt i rahatlıkla dövücektir. Vanish te dotlardan kurtulucak roguelar.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 iyide bone artik kimse bizi olduremicekki ? direk sprint acar vanishi basar ucar giderim kimsenin ruhu duymaz...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 hm test serverında açılıyor halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Yeni patchte öyle bişi okumadım ? Bi link mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 ben de okumadım, saçma geldi ama bunun aoe büyüsü, faerie fire ı var.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 NE rogue ve druidlerin smsi daha etkili onuda göz önünde bulunduruyomusunuz[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bencede eğer öyle bir değişiklik gelirse iyi olur.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar