Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Ermeni'lerin "soykırım" yalanları uğruna ne tip iftiralar attığını, avrupaya kendilerini acındırmak için ne tip sahtekarlıklar hazırladıklarını uzun süredir görüyoruz. Ama son gördüğüm olay beni çok üzdü. "Yurtta barış, dünyada barış" gibi bir düşüncesi olan Mustafa Kemal Atatürk'ü de çirkin emellerine alet ettiler. Gazetede gördüm, Los Angeles California Üniversitesinde (UCLA) ermeni konulu toplantı yapmışlar, bir de resim hazırlamışlar. Atatürk'ün köpeklerle çekilmiş bir resmine, ölü bir çocuk bedeni yerleştirip "İnkarın Yüzü Yalan Söylemez" diye Atatürk'e kasıt başlık yazmışlar. Acaba diyorum, Yabancı ülkelerde okuyan Türk öğrenciler, bu tip iftira kampanyaları ve toplantılara karşı hiçbir şey yapmıyor mu? Yalan söylediklerini kanıtlayabilecek onca şey varken, Türkler de toplantı gibi şeyler hazırlayamıyor mu? İlgili haber için link: http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~2@nvid~598465,00.asp[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 adi yaratıklar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Bonecrusher, 01 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Acaba diyorum, Yabancı ülkelerde okuyan Türk öğrenciler, bu tip iftira kampanyaları ve toplantılara karşı hiçbir şey yapmıyor mu? Yalan söylediklerini kanıtlayabilecek onca şey varken, Türkler de toplantı gibi şeyler hazırlayamıyor mu? Belçika'da dene, hapse atsınlar. Üzerimize kalacak bu "soykırım".[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hasta ediyolar insanı böyle işte bi gün herkes hakkını bulucak[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 e simdi bu resmi kullanarak bu seminerleri duzenleyenlere ceza verilmemis mi? haberde bu konuyla ilgili hic bir sey yok da.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bende sımdı onu okuyodum tam bu nasıl bir düzen dir bu nasıl bir utanmazlıktır anlamıyorum yanı bu adamların tanrı ya ınancları yok! böyle bir şey olamaz ya atatürk gibi bir insanın resminde vahşetin yeri olmadığını herkez cok iyi biliyor bu resmi görenlerinde [editlenmiş halini] cogunun böyle bir resim olamayacıgını bildigini sanıyorum ancak asıl sorun şu neden böyle birşey olamaz demiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu resmi yayınlayan serefsizlerin asıl bagırsaklarını dısarıya cıkarıp foto cekmek lazım SEREFSİZ HAYSIYETSIZ İNSANLAR Deli oldum ya bu nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kufurü içinizden edin.. benim gibi =P bende sabah gazeteyi açtım oha bi baktım bagırsakları dısarda cocuu ataturkun onune .pff aptal herifler..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 ya bi kere yani mantıklı dusununce inanılması zaten imkansız bişey. bu dunya tek bir çocuk bayramı var o da Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armagan ettiği 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı. nasıl olurda Ataturk'un boyle bi cocuk cesediyle fotografını yayınlarlar anlamıyorum. ama onlarında suçu yok. bunlar hep bizim içlerine girebilmek için kıçlarını yaladığımız avrupa ülkelerinin kışkırtmaları sonucu oluşan hadiseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 çüşoğlu çüş...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Yani bunların derdi bizim nefretimizi çekmekmi?. Öyleyse çok iyi yapıyorlar. Ah ulan bi toprağımıza yanlışlıkla girselerde şunları bi benzetsek. (tabii ki savaç olsun dilemiyorum ama delirtirtiyorlar adamı :D)[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Abi hiçbi tepki vermemek lazım böyle şeylere. Bi avuç gerizekalının yaptığı avuca bile sıçmayan Gerizekalılık. Adamların amacı belli işte biz avrupa birliğine girmeyelim diye kendileriyle kavga ettirmeye savaş çıkarmaya çalışıyolar. En iyisi hiç tepki vermemektir............[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Nası bi ezikliktir ya. resmen şerefsizlik. Bu şerefsizlikle bi baltaya sap olamadılar tarih boyu olamıcaklar da. Resmen herşeyi hakediyo bu insanlar.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bizim internetten tepkimizi gösterebilmek için bir yolumuz yok mu?Üniversitenin maili falan?[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tepki vermeyelim diyenler ya da küfredenler olmuş. aslında bizim ermeni meselesinde tek sorunumuz ve suçumuz şu: biz hiç bir zaman bu konuda dünyaya kendimizi ifade etmedik. geçen yıl ermenistana iki devletin arşivlerini ortaya dökmesini ve viyanada iki ülkenin bilimadamlarının buluşup "gerçek delil ve kanıtlardan yola çıkarak" bu meseleyi nihai bir çözüme ulaştırmasını önerdi türk tarihçiler. ermeniler önce kabul ettiler ama daha vazgeçtiklerini açıkladılar. peki türkiye bu olayı dünya kamuoyuna duyurdu mu? iyi niyetinin kanıtı olarak sundu mu? aslında önyargısız olmaya çalıştıklarını belgeledi mi? hayır. biz bütün tepkilerimizi kendi içimizde verdik, kızdık öfkelendik yalanladık ama bunları bizim dışımızda gerçekten sözü geçen hiç kimseyle paylaşmadık, meramımızı kimseye anlatmadık. sonuç? ermeniler konuşuyor ve türkiye oturuyor. soğukkanlı ve sağduyulu tepkiler verilmedikçe de durum sadece daha kötüye gitmeye devam edecek bizim açımızdan.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bugün okudum hürriyet'te bu kadarda şerefsizlik olmaz.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 "türk'e düşman olanın vay haline ...." diye yalanlarla büyüdük. şimdi avrupa birliği bizi aşağılıyor, ermeniler yapmadığını bırakmadılar, amerika çuval geçiriyor. biz açız aç. bizim bilimimiz yok, sanatımız yok, dünyayla kapışamıyoruz. varsa yoksa milliyetçilik-dincilik o da uyku gazı olur ancak. silahı satın aldığımız adama çeviremiyor kendi ayağımıza kürtlere sıkıyoruz. biz bitmişiz dünya koşmuş nerelere biz ucuz işçilik üstüne bina etmişiz ülkeyi. akp kurtaracak sizi. atatürk'e hakaret edene bunlar mı dur diyecek. millete muzunu öptüren idrarını içiren hacı-hocadan bozma partiye oy verip başınız dik mi yürüyeceksiniz. oldu gözlerim doldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Tepki yerinde verilir Burası yeri değil. Bi arkadaş E mail yoluyla ulaşalım falan demiş doğru demiş. Burda verilen tepkiler boş, sinir bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan tepkiler. varsa böyle bişey Osman gel türklere hakaret ediyolar Vay o.ç ları şeklinde olmaz. Gidersin Adamlara email atarsın belgelersin adamların Yalanını. Yada daha kasarsın bi web sitesi yaparsın iki resmi yan yana koyarsın. Bu resme inanan insanların gözüne sokarsın siteyi Yalan ortaya çıkmış olur. Öyle itler, soykırım lazım bunlara gibi sözlerle verilmez tepki verilirsede Başarılı olunamaz hiçbi zaman.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Bonecrusher, 01 Temmuz 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Acaba diyorum, Yabancı ülkelerde okuyan Türk öğrenciler, bu tip iftira kampanyaları ve toplantılara karşı hiçbir şey yapmıyor mu? Yalan söylediklerini kanıtlayabilecek onca şey varken, Türkler de toplantı gibi şeyler hazırlayamıyor mu? bi zamanlar konuştuğum bi hatun vardı, kendis öğrenci ve New york'da okuyordu.. Konu aynen bu şekilde açıldı. Böyle bir grubu varmış. Düzenli olarak Cuma günleri toplantılar yaptıklarını söylemişti. Tam hatırlayamıyorum mazur görün, amerika'da yaşayan bir Ermeni Yazar, Soykırım ile ilgili bir kitabını tnaıtmak üzere bi panel düzenlemiş. bu grup da içeri Türk bayraklarıyla falan girip, bayağı sert şekilde protesto ettiklerini söylemişti.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 allah belasini wersin kopeklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Atatürk'e karşı yapılan her hareket sahibine onun bunun çocuğu derim bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Zavallılar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Türklerde ağlama edebiyatı yoktur... Sorun güçlü olmamızdan kaynaklanmaktadır...[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yalnız böyle şeyleri görmek her ne kadar rahatsız etsede ,bunlar bizim işimize çok yarayacak kozlardır. yalan söylediklerine dair kanıt yani ama cidden çok rahatsız edici. birde bunu Atatürk'e yapmaları çileden çıkarıyor insanı. resmen propoganda yapıyor adamlar , hak arama boyutunda degil bu olaylar.[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Eskşidende çekemiyorlardı bizi şimdide çekemiyorlar,her bku atmaya çalısıolar ya...Offf üzücü hele ki bırakın Türkiye'yi Dünyada ki en büyük lidere böle bi saygısızlık ayrı bi üzücü :([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar