Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durex Elite [sorunsal]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Yok bone lafım senin gibilere değildi..

O hastalık konusuna bende takıldım ama sonuçta olay sızması falan değil mi?
Yani hasta olabiliyosan hamile de kalırsın. Bişi gitmişse, bu hastalıkda taşır çocuk da taşır..
Ben böyle düşündüm. Yani hastalık derken hamileliğide gözönüne kattım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tam özel mesaj atıyordum yetkilelere bu topic neden kitlendi diye..
Şimdi Açıldı Güzel..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

hastalıktan korunmak için kullanmakta fayda var(orasıda muamma gerçi %20 nedemekse ? okey diyorum) tabi ama 5-10 dk lık bir zevk için hayatınızın kararmasına değecek bir durum deüil o yüzden biraz iradeli olmak lazım.
ps:bu arada babanıza sorun :p eheh [signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

abiler ablalar yapmayın etmeyin.
Kondomlar zaten bulasici hastaliklardan korunma amaci ile uretilmiştir. ancak gunumuzde istenmeyen bebek olusumunu azaltmasi acisindan iyidir. Zira soyle bir durum var ki ereksiyon sirasinda kondom dahi olsa o riski goze almayacaksin disari cikacaksin abi yoksa o iş sakat ben babama guvenmem kondoma mi guvenecem ...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

ya topicleri bir kitleyip bir açmayın. kitlediniz bari geri açmayın.
uzun uzun birşeyler yazmıştım ama hepsi boşa gitti böylece.

kısaca yazayım bari napalım.
kutunun üstünde "hastalıklardan korumak" hakkında yazıyor. ancak siz hemen doğum kontrol üzerine konuşmaya başlamışsınız.
ki mayhem'in topic açma sebebi de bu.

doğum kontrol hakkında bir sürü yöntem var.
bunların hepsi erkeğin sperminin kadının yumurtasına gidip döllemesini engellemek üzerine.
prezervatif de bunlardan biri.

ancak prezervatif ayrıca hastalıklardan da koruyan bir yöntem.
cinsel hastalıklar cinsel birleşme ile bulaşıyor.
bu sadece sperm çıkmasıyla alakalı değil ki. neden bu kadar doğum kontrol üzerine gidildi onu anlamıyorum.

sperm ile bulaşabilir doğru. ama cinsel hastalık dediğimiz elektrik çarpması gibi değil ki prize tel sokup çarpılmak gibi olsun. tel olmadan parmağını da soksan gene çarpılabilirsin. sperm ile erkek kadına hastalık bulaştırabilir. ancak sperm yüzünden kadın erkeğe hastalık bulaştırmaz. cinsel temas sayesinde de bulaşır.

mayhem baba olmaktan felan bahsetmiş. ancak kutunun üstünde yazan cinsel hastalıklar çok daha farklı. tek endişen baba olmak olsun daha iyi. çünkü cinsel hastalıklar konusu çok daha farklı.
AIDS mesela en ünlüsü. başka hastalıklarda cinsel organının şekli bile bozulabiliyor.

ha siz olayı doğum kontrolüne çekmek istiyorsanız o ayrı, ancak paketin üstünde yazılanın doğum kontrolle alakası olmadığını söylemeye çalışıyorum. cinsel hastalıkları engellemek sadece spermin çıkmasını engellemekle olmuyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Abi demek istedigini anladim ben senin de arkadaslar işte biraz carpitmişlar geniş bakiyorlar felam yani...

Esasinda oradaki oraninda nedeni uretim hatasi kaynakli yani sonuc olarak her mal kontrol edilemiyor sen kontrollu bir sekilde kullandiktan sonra ben 100 de 100 bile veririm hastaliklaardan korunmakta.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen kutunun üzerine yanlış yazılmış, fabrika hatası. Bendeki Durex Elite'in üzerinde "Hiçbir korunma yöntemi hamilelik, HIV veya cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmada %100 güvenirlik sağlayamamaktadır." yazıyor. Sendeki pakette 100 yerine 80 yazılmış galiba yanlışlıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 30 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Esasinda oradaki oraninda nedeni uretim hatasi kaynakli

hayır-, üretim hatasıyla alakası yok ordaki yazının. ondan bahsetmeye çalışıyorum.
penisi saran bir hadise, üretim hatası yüzünden bir iki yeri delik olabilir, sperm kaçırabilir.
spermin doğum kontrol hadisesinin %100 sayılmamasının nedeni dde bu. %100 değil ama %90'ın üstü. üretim hatası, kullanıcı hatası gibi şeyler var.

ancak hastalık nedeni çok farklı. prezervatifler sadece hastalıktan korumak için üretilmiyor.
öyle bir nedenle üretilmiş olsa, yumurtalıkları da kapatması gerekliydi, cinsel temas yapan tüm bölgeleri kapatması da gerekirdi. ancak amacı bu. bu yüzden cinsel hastalık konusunda üretim hatasından bahsetmemiz yanlış olacak. çünkü doğum kontrol konusunda üretim hatası da olsa bu cinsel hastalıkları etkilemez.
pardon etkiler. erkekte hastalık varsa kadına bulaşabilir. ama erkeğe bulaşmasından bahsediyorum. spermin sızabileceği ufacık bir deliğin hastalığı etkileyeceğini düşünmüyorum.

orda %80 yazmasının nedeni üretim hatasından çok kullanıcı hatasını ifade ediyor. cinsel temas yapan heryeri sarmadığından, %100 olarak koruyamıyor. ancak yine de prezervatif hastalıkların çoğunu engelliyen bir hede.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

dom yazdıktan sonra çaktı benim kafam
yani diyomuş ki hiç bi alet %80 yapmıyo ama biz yapabiliyoz diyo
jeton köşeli biraz :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Boyle bi heyecanla girdiniz konuya o yuzden yanlis anlasildi.

Zaten patinin dedigi gibi baska caren yok olan bu kullanacaksin tipis tipis..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 30 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
said:
Riehn, 30 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Esasinda oradaki oraninda nedeni uretim hatasi kaynakli

1-hayır-, üretim hatasıyla alakası yok
2-üretim hatası, kullanıcı hatası gibi şeyler var.
Bu iki cumlen coook celiskili...

yumurtalıkları da kapatması gerekliydi, cinsel temas yapan tüm bölgeleri kapatması da gerekirdi.

( harika bir konuya degindin tum cinsel organ korumaya alinmior ancak benim teklifim bağyan a da bir kondom takmak. )
ancak amacı bu. bu yüzden cinsel hastalık konusunda üretim hatasından bahsetmemiz yanlış olacak. çünkü doğum kontrol konusunda üretim hatası da olsa bu cinsel hastalıkları etkilemez.
pardon etkiler.

( simdi karar ver etkiler mi etkilemez mi ? )

erkekte hastalık varsa kadına bulaşabilir. ama erkeğe bulaşmasından bahsediyorum. spermin sızabileceği ufacık bir deliğin hastalığı etkileyeceğini düşünmüyorum.

( ereksiyon ve hastalik bulasimi tek tarafli olmadigindan o deligin ereksiyon gecirmis bir bayanin akittigi sivi nedeni ile de bulasabilecegi kanısındayım )

orda %80 yazmasının nedeni üretim hatasından çok kullanıcı hatasını ifade ediyor. cinsel temas yapan heryeri sarmadığından, %100 olarak koruyamıyor. ancak yine de prezervatif hastalıkların çoğunu engelliyen bir hede.
( kesinlikle haklisin ancak bence uretim hatasida dahil )
[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Leuven in Belgium.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o cümle şu anlama geliyor:
prezervatif hariç ya da bizim ürettiklerimiz hariç hiçbir koruma yöntemi %80 in üzerinde koruma sağlamamaktadır.
Bizi tercih ettiğiniz için tebrik ederiz dikkat edin diğer yöntemlerle sakata gelmeyin.
kondom hala %95 gibi bir koruma sağlıyor.Extra korumalı modeli durexin %99 gibi bişi ama kauçuk bariz tabi o.[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...