b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 walla queen in bundan önce de başka bi solistle şarkıları çıktı sanırım yannış olmasın ama? hem de queen ismi ile biliom ama freddie olmadan olmaz bence isimlerini kötülemesinler kalbimizde yerleri war heç deilse :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip...
Jesperian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Queen in kurucusu grubun basçısı olan Roger Taylor dır.İlk etapta Brian ve John ile beraber yola cıkmıslar ancak albüm calısması yapmamıslardır, zaten yerleşik bir vokalleri de olmamıstır. Freddie Mercury nin gelişi ile grup resmiyet kazanmış ve stüdyo, albüm çalışmalarına , turnelere başlamıştır. Bahsedilen grubun toparlanması konusunda gerçekten Brian May in calismaları gecmis yıllarda da olmuştu fakat Queen adına yakışır bir birliktelik yaratma amacı oldugu için adaylar elenmişti.Şu an da Brian May in Queen i tekrar ortaya çıkarma istegi oldugu dogru ancak Roger Taylor , seneler önce Freddie nin ölümü ile birlikte Queen ile olan bagını koparmasından beri bu yöndeki tüm teklifleri ger, çevirmiştir. Hatta uzunca bir süre Roger Taylor ın nerde oldugundan dahi Brian May ve John Deacon haber alamamıstır :) (İlginc ama gercek) Bundan sonra Queen in toparlanıp albüm yapacak olması bana inandırıcı gelmiyor, ancak gecmişte de yapılan tribute konserler, fonlara yardım konserleri , çeşitli single lar gibi projelerde Brian ve John, Queen in varisleri olarak yer alacaklar Queen'in efsaneleşmiş şarkılarını biraz olsun canlı tutacaklardır diye düsünüyorum.
duende Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 o sarkilari canli tutacak en guzel sey daha once yapilmis olan freddie mercuryyi anma gunudur herkes cikip bi queen sarkisi soylese ok iste[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy *
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çok özledim lan ben bu adamları valla billa yaa erken öldü bee vokalleri
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 queen yoktu fredy vardı,fredy de öldü
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 HellHound said: pardon dayanamadim ama... said: Natural_Jedi, 11 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki: fredy said: Bıshop, 11 Mayıs 2004 18:32 tarihinde demiş ki: freedy said: RedallHoor, 11 Mayıs 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Freedy said: Mortis, 11 Mayıs 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Freddy said: Silthanas, 12 Mayıs 2004 15:10 tarihinde demiş ki: Fredy said: aquila, 12 Mayıs 2004 15:21 tarihinde demiş ki: fredy ... Freddie nutella yerim said: fredy Efsane devam ediyor.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Queen tribute band var ya bi tane efsaneymiş gidememiştim bi daha gelirlerse hemen gidicem :)
Queen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paul Rodgers ve Queen 1 Eylül'de The Cosmos Rocks diye bi albüm çıkarıcaklar. Hatta TV'de çıkıp C-lebrity adlı vasat ve sözleri ancak Roger Taylor tarafından yazılmış olabilecek bi şarkıyı seslendirdiler. Ondan sonra da tur var ama Türkiye yok tabii ki.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Freddie yokken ne anlami kaliyo gene soruyorum bunca yildansonra
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 paul rodgers'la da olsa, babamla da olsa, dayımla da olsa üzerine 34578 albüm çıkartsalar bile, maalesef ama maalesef queen yeniden doğabilecek bir grup değildir. çünkü freddie mercury gerçeği diye bir şey vardır, ama artık freddie mercury yoktur. bu kadar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Freddy Krueger gibi geri dönüp çalsın (:P)
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mika'yla yapsalar ya bi en azından konser, live albümü çıksa. Hem de Freddie'ye yakın bir tad alsak vokalden. Biran May zaten seviyormuş kendilerini.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ehe ulan fredy=queen kasmasalardı hiç
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 başlığı güncel başlıklarda görünce bi heyecanlandım. geçti sonra :/
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 arada bir cikiyolar zaten buyuk konserlerde, en son sanirim Mandela'nin dogum gunu konserinde ciktilar.
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 aga 2008 eylülden başlayarak turneye çıkıyolar
Öne çıkan mesajlar