AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bodrumda tff ile el sıkışan terim p.tesi resmi olarak göreve başlıyor.. Hayırlısı olsun Kaynak : Tüm spor haberleri ve internet :) (aramadım o heyecanla)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Umarım başarılı olur..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sonunumuz euro96 daki gibi olmasında..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kazanan türk futbolu olsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 dogru tercih zaten dunya 3.su olan takımın temellerini de terim atmıstı... hayırlı olsun..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 fatih terim'e de cevap verme şansı ayağına kadar geldi. herşeyi hagi-popescu-tafarel yaptı diyo insanlar onun az katkısı var diyolar. hodri meydan bakalım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 öle diolarda hiçbi t.d oyuncuları ii olmadan bi yere gelemezki[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kurtar bizi Fatih ![signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 coook ıı olmus tek ısım oydu zaten yerlı hoca da ııdır bence almanyaya gıdemesek bıle fatıh terımle devam edılmelı bır kerede uzun surelı hoca olsun yawww.. ınsallah gideriz ama ersun yanalın pisliklerini fatıh hoca temizliycek o yuzden gitmesek bile 2010 kadar falan fatıh hocayla...[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: LvL_Sabo, 25 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: fatih terim'e de cevap verme şansı ayağına kadar geldi. herşeyi hagi-popescu-tafarel yaptı diyo insanlar onun az katkısı var diyolar. hodri meydan bakalım allah akıl fikir versin bunu diyenlere[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yandık.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben hala 3 maçı kalmış bi takımın neden hocasının değiştiğini anlamış değilim moral yönünden pek iyi olmaz sanırım oyuncular için ( GS li oyuncular hariç). Bide fatih terim üstünde de çok büyük bi baskı olduğu kesin 3 maçıda kazanması gerekiyor falan. Bence eski hocayla devam etmek lazımdı. Hayırlı olsun umarım şüphelerim boşa çıkar. //GS liyim ama bana ters geliyo yani :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sımdı ersun basarısız olsaydı yani gidemeseydik almanyaya federasyona diiceklerdi halt ettınz ersunla dewam ettinz fln die sımdı bakın hocada deiştirdik artık biz naapalım diebilecekler yani kendilerini kurtariolar birazda herseye raamen imparatorun başarılı olacaına inanıorm umarım olur.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bakalım terim neler edıcek..federasyon kndini kurtardı şimdilik...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Gidilemezse de suç Ersun Yanal'a atılıp Fatih Terim ile devam edilir sanıyorum. Öyle olsun daha iyisinimi bulcaz?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Kimse Fatih Terimi suçlayamaz! Herkes gidemezsek tek sorumlunun Yanal olduğunu biliyor. O yüzden kimse Fatih hocaya sap fln olmasın[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 neden yanal?[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [li]Hakan Şükür Olayı[/li] [li]Oynattığı futbol[/li] [li]Oyun anlayışı[/li] ...vs.vs[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Şaban ı takıma alan ahmaktır bu saatten sonra.. hazır kurtulmuşken yedek bile oturtulmaması lazım.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dimi senin gibi asıl şabanlar herşeyi daha iyi bilio zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bilmem artık, senin gibi ahmaklar yüzündende milli takım geriliyor... napalım katlanıyoruz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ahah yazmak için yazmışsın neyse ya destek olun 3 maç kala yada yorumsuz kalın gereksiz yorumlara lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sanamı soracağım ne yapacağımı, sırf hakan kadroya alınıp alınmıyor diye milli takıma destek olmayacağım diyen varmıki etrafta. Aptal aptal yorum yapıyorsunuz sonra ahhaha yazmak için yazmışsın pozları.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hakan alınmıyo die milli takıma destek olmayanlar da vardır hakan olayını zaten başka topicde bol bol tartıştık ama sen ülke tarihinin en çok gol atan adamlarından ve en çok katkı yapan adamlarından birine şaban dersen zaten konuşucak fazla bişi kalmıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hakan ın yaptıkları tartışılmaz ama biyerdede bırakmasını bilmek gerek, adam gerek gs de gerek milli takımda yedek kaldığında huzursızluk yaratıp duruyor. En son ihtiyacımız olan şey takımın içinde çatışma olması. 34 yaşında biri oynayacağına birilerini yerine monte etmeye uğraşıyorlar en doğrusuda bu zaten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar