Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayırlı Olsun 2.Fatih Dönemi

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Bodrumda tff ile el sıkışan terim p.tesi resmi olarak göreve başlıyor..
Hayırlısı olsun

Kaynak : Tüm spor haberleri ve internet :) (aramadım o heyecanla)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

coook ıı olmus tek ısım oydu zaten yerlı hoca da ııdır bence almanyaya gıdemesek bıle fatıh terımle devam edılmelı bır kerede uzun surelı hoca olsun yawww.. ınsallah gideriz ama ersun yanalın pisliklerini fatıh hoca temizliycek o yuzden gitmesek bile 2010 kadar falan fatıh hocayla...[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala 3 maçı kalmış bi takımın neden hocasının değiştiğini anlamış değilim moral yönünden pek iyi olmaz sanırım oyuncular için ( GS li oyuncular hariç).

Bide fatih terim üstünde de çok büyük bi baskı olduğu kesin 3 maçıda kazanması gerekiyor falan. Bence eski hocayla devam etmek lazımdı.

Hayırlı olsun umarım şüphelerim boşa çıkar.
//GS liyim ama bana ters geliyo yani :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

sımdı ersun basarısız olsaydı yani gidemeseydik almanyaya federasyona diiceklerdi halt ettınz ersunla dewam ettinz fln die

sımdı bakın hocada deiştirdik artık biz naapalım diebilecekler yani kendilerini kurtariolar birazda

herseye raamen imparatorun başarılı olacaına inanıorm
umarım olur.[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Fatih Terimi suçlayamaz!
Herkes gidemezsek tek sorumlunun Yanal olduğunu biliyor.
O yüzden kimse Fatih hocaya sap fln olmasın[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

[li]Hakan Şükür Olayı[/li]
[li]Oynattığı futbol[/li]
[li]Oyun anlayışı[/li]
...vs.vs[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

Sanamı soracağım ne yapacağımı, sırf hakan kadroya alınıp alınmıyor diye milli takıma destek olmayacağım diyen varmıki etrafta.
Aptal aptal yorum yapıyorsunuz sonra ahhaha yazmak için yazmışsın pozları.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan ın yaptıkları tartışılmaz ama biyerdede bırakmasını bilmek gerek, adam gerek gs de gerek milli takımda yedek kaldığında huzursızluk yaratıp duruyor. En son ihtiyacımız olan şey takımın içinde çatışma olması. 34 yaşında biri oynayacağına birilerini yerine monte etmeye uğraşıyorlar en doğrusuda bu zaten.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...