Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beklenen Konfederasyon Finali Arjantin-Brezilya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arjantin Meksikayı devirerek finale adını yazdırdı.Final maçı süper olucağa benzer aimar 11 başlamalı arjantinde artık.[signature][hline]ok dale
Mesaj tarihi:
aralarındaki son maçı arjantin kazanmıştı...inşallah bol gollü futbol adına herşeyi görebileceğimiz bi final olur :P[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
maç spr olcak da kimin kazanacagı belli olmayan bi maç inş penaltılara kalır da 120 dk futbol izleriz..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
maç hangi tarihte saat kaçta hangi kanalda yazabilir misiniz?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
maç hangi gün bilen var mı..? bi da saat kaçta..?[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
valla finalin iki meksika ve arjantin arasında olmasını isterdim ikisi de finali hakeden takımlar fakat turnuvanın başından beri favorim arjantin[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ
Mesaj tarihi:
said:
insight, 27 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Onun adı adriano :)

ewt ronaldinhonun yardımcısı :D

gerçi ronaldinho bu kupada pekde süper oynamıyor ama adı yeter... :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
Mesaj tarihi:
said:
desirous, 28 Haziran 2005 09:55 tarihinde demiş ki:
Final 29 Haziran Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. 3.lük maçi da aynı gün saat 18.45'te başliyor
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
BreziLya gençLerin intikamını aLacak bu gece :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
Ronaldinhoavci, 28 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
ewt ronaldinhonun yardımcısı :D

gerçi ronaldinho bu kupada pekde süper oynamıyor ama adı yeter... :P

;)[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D
  • Yeni Oluştur...