ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ya bune saçmalık rare üstü çoğu zırh çok fazla fire resist veriyo fire mage ler napcak hiç talentı olmadığı ice mi kullancak.Poly+combus+pyro 60.lvlda 600 fln vurur oda yüzde 60 fln resistlenme şansıyla çok saçma geliyo.Mage zaten sadece hasar veriyo hem canı TÜM classlardan az hemde enaz arsi olan classlardan.İlla frosta çevirtçekler milleti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Baktılar çoğu guild mcyi beceremiyor resist mesist yok abarmışlare fire resistleri olan yine magelere oldu , fire mage buildi bitirmiş yani blizz bunu açıklamış oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 bu oyunun sonunu ben cok hayırlı görmüyorum. oyunu iice item temelli hale getirdiler buda zevki kaçırıyor iice. hadi hayırlısı böle yapacaklarına pvp sistemini daha kullanışlı hale getirseler daha iyi olurdu.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Blizzard ne yaptıysa , neyi batırdıysa sebebi aceleci olmasıdır. Honor systemi anca bu kisa dogru cikarsalardi forumlari sikayetlerle küfürlerle dolmazdı. Şahsen bence blizzard tirajdan memnun kalarak bunu efsana boyuta taşimak için cebindeki incileri yavaş yavaş çıkarıcağına hepsini birden döktü. Hs o kadar çok tepki aldıki bir ara geri almayı düşündü ama bunun için çok geçti.Şimdide aynı hatayi Uber savaşçılar yapmak için kullanıyor.Bence blizzard kendini bir an önce tartmalı,yoksa kendilerini yücelten bu oyunu çıktığından beri oynayan ve avrupada en çok ilgiyi gösteren ülkelerden biri olan Türkiyeden oyuncu kaybetmeye devam edicekler Saygılar ve İyi oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 hah hunterlari somurebilecegim bir enchant geliyor sonunda :P baya para verirler weapon +15 agility icin :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 saçmalamayalım abi lütfen.thorium brotherhood da exalted olmak her baba yiğidin harcı değil.tonlarca mc raid yapmış olman ayrıca günlerini harcaman gerekiyor.herşeyin bu kadar kolay olduğunumu sanıyorsunuz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sparkcaster, 29 Haziran 2005 15:05 tarihinde demiş ki: saçmalamayalım abi lütfen.thorium brotherhood da exalted olmak her baba yiğidin harcı değil.tonlarca mc raid yapmış olman ayrıca günlerini harcaman gerekiyor.herşeyin bu kadar kolay olduğunumu sanıyorsunuz Sevgili sparkcaster blizzard kesinlikle bu yaptığınıda savunucak ve ileriki bir patchte mutlaka maden bağışı ile thoriumdan reputation kazanama olanağı doğacaktır buna eminim. Mage karakterim lvl 60 olunca kesinlikle runecloth q larını yapip gnome mage olarak night elf mountuna bineceğim. Hatırlatırım bir süre önce bu questler yokken buda imkansızdı :D[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 binekle epic itemi bir tutuyorsun.5-6 mc raidinden full dark iron alsan bile exalted olamazsın.yani nasıl kasıldığı hakkında bir fikrin olmadığını görüyorum :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Popeye, 29 Haziran 2005 14:49 tarihinde demiş ki: hah hunterlari somurebilecegim bir enchant geliyor sonunda :P baya para verirler weapon +15 agility icin :) :) aslan pop[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sparkcaster, 29 Haziran 2005 17:10 tarihinde demiş ki: binekle epic itemi bir tutuyorsun.5-6 mc raidinden full dark iron alsan bile exalted olamazsın.yani nasıl kasıldığı hakkında bir fikrin olmadığını görüyorum :) Benim bilmediğim bir maden ver reputation un artsın questi varmı thorium brotherhoodda? Saygılar ve İyi Oyunlar[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 odium analizin çok güzel ve doğru ama crafting pvp için hiçbir işe yaramayacaksa, sadece ve sadece pve'de sınırlı bir alan için (bu kadar fire res'den ibaret eşyalar var şimdi ama böyle kalmaz elbet, northrend gelir ice res gerekir vs) bu kadar abartı malzeme ve alınması zor planlar bana manasız geliyor. baştan desinler ki "pvp yapacaksanız skinning+mining alın" diye, hiç uğraştırmasınlar milleti. ben craftingin manasız olduğunu okuyordum forumlardan daha oyunu almadan önce ama bu kadar da tahmin etmiyordum hani..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Her ne kadar , ben oyundaki craftingin yeterli olduğuna inansamda , Zor olanın daha güçlü olması mantıklı gelsede , O zaman PvP yapacaklar crafter olmasınlar diye açıklama yapsalardı kısmında Same tamamen katılıyorum :=) Hayatında 60 oldukdan sonra pve yapmak istemeyen adam crafter olamaz bu mantıkla çünkü :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Popeye, 29 Haziran 2005 14:49 tarihinde demiş ki: hah hunterlari somurebilecegim bir enchant geliyor sonunda :P baya para verirler weapon +15 agility icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Gangren, 28 Haziran 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Asıl kınanacak şeyi BWL ile göreceksiniz. Bir staffın üzerinde 72 Int olacak bununla beraber, ve ben onu A-LA-CA-ĞIM!!1!! Staff legendary, kesinleştiği zaman nasıl yapıldığını anlatırım :) valla thottbot da staff of dominance altına yazılan yok bwlde bir tane küre varmış onu staff of dominance sahibi kaparsa legendary oluyormuş diğer herkes ölüyormuş vs vs tarzı şeyi söylüyorsan bana yalan gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Evet bende ondan bahsediyorum ama kesin değil işte. Ama eğer gerçekse, cidden zor olacak alması, "Clear all BWL" diyor, bu da zannedersem en az 2 ay alır.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 +22 int rulzmuş breh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Haziran 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lich Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oha 15strx2=30str oda 60 ap eder...[signature][hline] Belen-rogue BL-Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Pef o 22 inti alacaksın. Guild arkadaşlarını boşverip orgrimmarda ticarete başlayacan. (/1 Supah ubah rare evil imba +22 enchant on weapons. Pm meh)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar