PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Daesu, 30 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki: dirsegimi yaladıgımda oluyor banada cok kötü bişey koptum abi niye yalıosun ki dirseğini? ahaha :D[signature][hline]Horrible, 30 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Ahah gta ile alakasını çözemedim ben ya. Kafasına esmiş öldürmüş sadece gta'yı çok seviyormuş. Çocuk annesine çiçek alsa sims oynamayı seviyor diye aldı demezsiniz ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Benimde karın bölgemde bir hassaslık vardı, biri ellemeye çalıştımı filan kendimden geçiyordum, millet oynaya oynaya yalama etti çalışmıyor :)[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tırnak törpüleme süper bişi :) ıyşşş[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: PrudenT, 30 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: said: Daesu, 30 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki: dirsegimi yaladıgımda oluyor banada cok kötü bişey koptum abi niye yalıosun ki dirseğini? ahaha :D nie diil nassıı? :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hepsi bende de var.[signature][hline]Ranger: Eldritch : Bard : Excalibur Human Mage 30 - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Kesinlikle tırnaklarımı yatmadan önce keserim. Yoksa huylanırım gezemem kısa tırnaklarla. Valla huylanmama işi şöyle oluyor: o ığyk olayı sürerken sen peace olacaksın nirvanaya ulaşacaksın. Yani düşünmiceksin gözünü kapatıcaksın başka şeyler düşünceksin. İşe yarıyor valla tahtada tırnak gıcırdatma bana artık koymuyor.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Esas yün olan birşeyi ısrırken çenenizi sağa sola oynatın o zaman ne hissediceksiniz bi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kaşığı sertce ısırırken birisinin tutup azğından çekmesi. Kaşığın azı dişlerin arasından kayarak kurtulması. Süt ile ıslatılmış seramik kabı yemek bıçağı ile kesmeye çalışmak:) Mermer basamağın köşesinden dışarıya doğru 3-4 cm çıkançıkan 2cm kalınlığındaki kısmı hırt diye ısırmak. Sonra çeneni gevşetmeden kafanı çekmek. Aliminyum folyo çiğnemek. Hafif nemli göz kapağına kum dökülmesi. Gözünü açınca kapağın üst kısmındaki kumların gözüne ve kapağın üst kısmına kaçıp batması. Az bir miktar kumu haşırt huşurt yemek. Uzun bir tırnak ile uzun bir tebeşirin üzerinde tırnağı bastırarak çekmek suretiyle kanal açmak. Tebeşirin tırnağın diplerine girmesi.[signature][hline]http://www.kafamgirsin.com En son tutorialım. Tank korozyonu önleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu kemikteki pis elektirik köşesine benzemiş :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecrow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 psikiyatristle geçmez bence doğal birşey çünkü bunlar.[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 denızden cıkca terlık gıy ayagına :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 terlik daha fena yapıyo böle aradan feheyy fena oluyorum yahu[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 denıze galoşla gir :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 offf chem tükettin ya kendimden geçtim[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende gıcırtı duyunca fena olurdum ama sonra bi video izledim geçti. videoda kadın sürekli tahtaya uzamış tırnaklarını sürterek o iğrenç sesi çıkartıyordu. tam 30 dakika o sesi dinledim, ilk başlarda gözlerimi açamıyordum ve miğdem bulanıyor kusacak gibi oluyordum ama sonra etkilememeye başladı. şimdi yok öyle bişi.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ıslak ellerle şişkin bir balonu tutun elinizden kaysın gıcııııııııııııır gıcırrr gıcırdasın[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Parmak çıtırdatıp kütürdetmeye dayanamayan arkadaşlarım vardı. *Ktaürrrrğğkkk*[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o fobi değilde yani tik olmuş..hani elini midesine doğru getirdiğinde "ananı" dien elemanlar vardır ya o hesp..zamanla geçio bende de ona benzer şeyler vardı.[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 pürüzlü kağıt veya karton üzerine keçeli kalemle yazarken çıkan ses. düşüncesi bile yıvreennnç.. öeahhh[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar