Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 arkadaşlar bu iç ürpermesini bilirsiniz. mesela tebeşiri elleyince duvara tırnak sürtünce falan olan şey. bissürü adı var ama iç ürpermesi dedim şimdilik. şimdi benim bu sorundan kurtulmam lazım böyle bişey mümkünmüdür acaba? neden derseniz her gün denize gidiyorum ve denizden çıkınca ıslak ayaklarıma kumlar yapışıyo tırnakların arasına giriyo parmakarın arasında böle sürtünüyo aman allah anlatırken bile fena oluyorum. arkadşlar konuşurken falan böyle "işte şudurrrr..... ımg" falan oluyorum, takılıyorum gerçekten çok fena. bayadır böle bu ama nedense bu sene daha fazla kıllandım belki zamanla alışabilirim ama nereye kadar yani. acaba bundan kurtulabilmemin imkanı varmıdır? yada kurtulan?[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ipnotizmadan çıkıldığında çoğu fobinin kaybolduğunu okumuştum bir yerde , bu fobi olmasa bile belki aynı etkiyi gösterir ipnotizma ya da ben sallıyorum :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çivi çiviyi söker. Sahilde maç yap, sürekli ıslak ayakla kumsalda gez. Zamanla önemsemez hale gel.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 benim de ilk o geldi aklıma. ama bi benim yerime koyun kendinizi kolaymı yapmak öle öeh fena oldum bak yazarken. gerçi mecburum zaten ona eylüle kadar hergün denizde mecburen alışacağım. ama şunu hafifletecek bi şey falan varmıdır acaba. tırnakları kesiyorum kesebileceğim en dip noktadan bi nebze rahatlatıo ama.. nereye kadar işte :)[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben yaptım çok feci oluyordu brndede. bir gün dershanede bütün gün tırnaklarımı tahtaya sürüp işkence halinde çıkan sesi dinledim .önce olmayacak sanıyorsun ama sonra alışıyorsun[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi yazmayın okurken bile fena oluyorum :/ bi çocuğu dövmüşlerdi ilkokulda tahtayı çızıktırıyor diye , o aklıma geldi ehe...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 en fenası da mermer'de tozlu ayaklarla yürümek. AMAN allah![signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 peki ya şişe kapağını mermere sürtmek aman aman aman... neyse hocam sonuçta olayın fizyolojik bir çaresi yokki ilacı var diğelim yapa yapa alışacaksın[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yarın biraz dayanmaya çalışıcam. hep temizliyorum ayakları ama bu sefer inadına kumlanıcam. bu arada duyunca o kapak olayını fena oldum çok öeh.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bana sadece yeni kesilmiş törpülenmemiş tırnağı yün şeylere sürttüğümde oluyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yahu yeter ne deseniz bende de var. ölücem şimdi topicten ciddi ciddi mouse'u tırmalıyorum[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mouse yi tırmalayınca çıkan ses de çok gıcık ederdi beni ;)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ulan bende bu konu açıldıkça bir yerleri tırmalayasım geliyor al işte şimdi de aldım seramik lameliğin içiini tırmalıyorum hatır hutur ohh süper bir olay bir de kara tahta olsa ona cızıkyırsam... iğviiiik iğviiik diye ohhh misss[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yok allahtan o yok bende. ama çatalı böle desenli porselen tabağın desen yerlerine sürttüğümde de ölürüm o ayrı. topic de iç ürpertme topiği oldu ama neyse :)[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 black-ice...black-ice..ses ver olum...hah adam bayıldı işte.yav babacum yapmasana şöyle :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 getirin porselenleri getirin çatalları kara tahtaları konser verecem i,ğvik konseri![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 iğwk iğwk madafaka börn...iğwk iğwk :iğwk metal rulaz[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 allaaaaaaahhhh o var dimi bide. ölümün diğer adı! Feheyyyyy![signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ellerini eşşek arıları soksun emi w değil halis mulis v işte iğvik iğvik[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: St_Dreamer, 30 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki: iğvik iğvik madafaka börn...iğvik iğvik :iğvik metal rulaz [signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Elmanın soyulurken çıkardığı sesi duyunca içi ürperen bi insan tanıdıktan sonra bunlar hiç garip gelmiyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla ben de de var onlardan. mesela gazete kağıdı ya da saman kağıda tırnak sürtünce. tozlu yerde ayak oynatınca :P. tahta olayına alıştım artık tutabiliyorum kendimi. ama en garibi de bu gıcık hissin aynısı salıncakta oluyor! lan ne garip. kızla binelim dedik dayanamayıp indim. salıncağa binen birini görünce bile oluyor. ühühü. tebeşir pls. gıyk gıyk![signature][hline]Horrible, 30 Haziran 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Ahah gta ile alakasını çözemedim ben ya. Kafasına esmiş öldürmüş sadece gta'yı çok seviyormuş. Çocuk annesine çiçek alsa sims oynamayı seviyor diye aldı demezsiniz ama :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 dirsegimi yaladıgımda oluyor banada cok kötü bişey[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 banada 1 saat nefes almadıgımda falan olur.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sazan mode on: ama hiç kimse kendi dirseğini yalayamaz ki? sazan mode off[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar