Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pınar "Canım Çekti"

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Pınar grubu almış danimarkanın o leziz tereyağlı kurabiyelerini ithal etmişle kutulara koymuşlar süper yapmışlar :)

ya ben dayanamıyorum kutukutu yiyorum ama neden sadece Migroslara vermişler benimle ir alıp veremedikleri mi var adi komandite herifler ne olacak canım akşam 8-9 gibi kurabiye çekiyor ama açık bir migros bile yok.. bakkallarada göndersinler ya!

bak şimdi canım çekti kahvaltıyı kurabiyeyle yapacaz...[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl bişymiş ? Açlık filan bastırabiliyormu [signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...

[Bu mesaj Zagg tarafından 30 Haziran 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Resim isteriz kardeşim ya
daha resmini göstermeden ...
bühüühüühüü :([signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

5 milyon büyük kutu 2.5 milyon küçük kutuydu galiba

üretimi danimarka'da yapılıyor yine.. salıdrın alın yiyin beğenin bir daha alın b usayede pınar daha ço kgetirtsin bakkallarda da satılsın![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

çok pis canım çekti, pipim şişiçek..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bi gün migrosa gidip sırf yeni ürün alcam[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...