Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz için sınırlı sayıda üretilmiş yiyecek-içecekler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bu yaz, "sınırlı sayıda ürettik" olayı baya yaygın gördüğüm kadarıyla.

Pepsi Blue
Yedigün "şeftali ve tropik meyve aromalı"
Fruko Buz

Algida da çıkartmış sanıyorum bir iki dondurma ama sınırlı sayıda üretim mi onlar bilmiyorum.

Bunlardan başka gördüğünüz var mı sizin yaz için sınırlı sayıda çıkartılmış ürünler?
Peki bunların devam etme ihtimali var mı? Seri üretime geçebilirler mi? Sizin fikriniz nedir bu konu hakkında?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black-ice, 30 Haziran 2005 19:23 tarihinde demiş ki:
bence kolpa o.
çıkarıyolar normal miktarlarda millet rağbet etsin bitmeden alayım desin diye öyle diyolar.

çok saçma olabilir bu teorim ama nedense her duyuşumda aklıma gelen bu.

bencede haklısın abı yoksa allhın koyunde ble gordum yanı sınırlı sayıda osa nıe koylere wersınlerkı...
ama heralde onların sınırlı sayıda dedıı belırlı bı tarıhe kadar.

koleksıyoncular alırdı yoksa hepsını:P
Sosyal ağlarda paylaş

bitmeden alıyım dusuncesi uyandırmak için sınırlı sayıda diyolar yada tadını uretenlerde begenmiyo ortadan kaldırmak için bahanemiz olur mantıgıylada olabilir..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abartıp bundan başka yok yazacaklar..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bulamadım bulsam alıp içecem de yok bitmiş :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

her oyun çıktıktan sonra zboard "bilmemne limited edition zboard çıktı! kaçırmayın patlamayın!" gibisinden anonslar yapar. aradan 2 yıl geçer bakarsınız her sitede hala limited edition lar satılıyor. nası limited edition'dır bu?

indiana jones dvd seti çıktıktan sonra her tarafta, limited edition, bulamazsınız bi daha kaçırmayın falan dediler. ben de ultra indy fanı olaraktan koşa koşa aldım. hala satılıyor, hatta 10-15 euro ucuzladı. limited ları öyle basmışlar ki demek ellerinde kalmış satamamışlar :p.

pazarlama hedesi, yok sınır falan. yaparlar yine (çok az satmaları durumu hariç).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

pepsi bluenun tadının dier pepsiyle aynı olmadıını düşünüorum sırf şekerden yapılmış gibi geldi ya da uzun zamandır ice tea içtiim için pepsinin tadını unuttum ama fruko buzun reklamında neden naneli olduu söylenmio ya da ben mi görmedim (nane sevmem)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...