Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bu yaz, "sınırlı sayıda ürettik" olayı baya yaygın gördüğüm kadarıyla. Pepsi Blue Yedigün "şeftali ve tropik meyve aromalı" Fruko Buz Algida da çıkartmış sanıyorum bir iki dondurma ama sınırlı sayıda üretim mi onlar bilmiyorum. Bunlardan başka gördüğünüz var mı sizin yaz için sınırlı sayıda çıkartılmış ürünler? Peki bunların devam etme ihtimali var mı? Seri üretime geçebilirler mi? Sizin fikriniz nedir bu konu hakkında?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sadece pepsi yağıyor galiba ben de görmedim[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bence kolpa o. çıkarıyolar normal miktarlarda millet rağbet etsin bitmeden alayım desin diye öyle diyolar. çok saçma olabilir bu teorim ama nedense her duyuşumda aklıma gelen bu.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Black-ice, 30 Haziran 2005 19:23 tarihinde demiş ki: bence kolpa o. çıkarıyolar normal miktarlarda millet rağbet etsin bitmeden alayım desin diye öyle diyolar. çok saçma olabilir bu teorim ama nedense her duyuşumda aklıma gelen bu. bencede haklısın abı yoksa allhın koyunde ble gordum yanı sınırlı sayıda osa nıe koylere wersınlerkı... ama heralde onların sınırlı sayıda dedıı belırlı bı tarıhe kadar. koleksıyoncular alırdı yoksa hepsını:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 az olan güzeldir felsefesi[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bitmeden alıyım dusuncesi uyandırmak için sınırlı sayıda diyolar yada tadını uretenlerde begenmiyo ortadan kaldırmak için bahanemiz olur mantıgıylada olabilir..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Jandor, 30 Haziran 2005 19:25 tarihinde demiş ki: fruko buz ne? frukonun limon değil de naneyle yapılmış hali. güzel ama gazı kaçınca çok fena diş macunu içer gibi oluyosun.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 şu fruko buz'u halen tatmadım. naneliyse güzeldir sanırım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Abartıp bundan başka yok yazacaklar..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 var zaten coca colanın 1 numaralı şişesi[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yav tutmazsa sinirli sayida uretmistik bitmis diyecekler. Tutarsa talep nedeniyle devamli uretime gectik dicekler icmeyen icinde merak olucak. Bunun adi pazarlama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aranızda hiç alıpta pepsi blue içen varmı?[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Walla bulamadım bulsam alıp içecem de yok bitmiş :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İnsanları salak yerine koyarak paralarını yolma yöntemi.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 her oyun çıktıktan sonra zboard "bilmemne limited edition zboard çıktı! kaçırmayın patlamayın!" gibisinden anonslar yapar. aradan 2 yıl geçer bakarsınız her sitede hala limited edition lar satılıyor. nası limited edition'dır bu? indiana jones dvd seti çıktıktan sonra her tarafta, limited edition, bulamazsınız bi daha kaçırmayın falan dediler. ben de ultra indy fanı olaraktan koşa koşa aldım. hala satılıyor, hatta 10-15 euro ucuzladı. limited ları öyle basmışlar ki demek ellerinde kalmış satamamışlar :p. pazarlama hedesi, yok sınır falan. yaparlar yine (çok az satmaları durumu hariç).[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya işte merak etsin insanlar,tükenmeden alsınlar vs.. satış stratejisi de,işin ilginç yanı hemen hemen herkesin bu stratejinin farkında olması.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pepsi bluenun tadının dier pepsiyle aynı olmadıını düşünüorum sırf şekerden yapılmış gibi geldi ya da uzun zamandır ice tea içtiim için pepsinin tadını unuttum ama fruko buzun reklamında neden naneli olduu söylenmio ya da ben mi görmedim (nane sevmem)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sınırlı sayıda olayı sadece reklam tekniği.. yok oyle bisey.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sınırlı sayıda lafı sunu anlatıyo bance yaz bıtınce bunları pıyasadan cekıcez haberınız olsun[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sınırlıların hepsi dandik oluyo pepsi zaten dandikti bi de blue diye bi olay cıkarmış ki sormayın içilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar