Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 napıyoruz şimdi bende burdayım[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bencede nargıle uygundur![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye guvenme cunku beyaz gulun golgesı bıle sıyahtır Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden bır gun mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 cumartesi 1de thebardayım değişklik olmazsa ama bende nargileyi tercih ederim [signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 17 February 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 haziran 30 una kadar yatar sizin bu iş bence bekleyin amdem temmuz de beraber gideriz :)[signature][hline]fizban, 16 February 2004 19:46 tarihinde demiş ki: türkçe'min de, ingilizce'min de kuşağıma göre hayli hayli iyi olduğunu göz önüne alınırsak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 sen hiç konuşma, son aquapark girişiminde neler olduğunu unutmuş değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ekin sen videokonferansla katıl bize ;) saat 1 erken.. cuma gecesi çalışıyorum şöyle diyelim mi? cumartesi saat 15:30 da thebar ya da ışıklardaki nargileci? saat iyidir sadece yeri seçin bence ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 up paticik göçtüü için iptal oldu sanırım dieri en azından ben gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 hemen yeniden gündeme taşıyorum o zaman p.tesi ankaraya gidiyorum ama cuma en geç burdayım bence cuma ya da c.tesi akşamüstü yeni theBar ın bahçesi idealdir ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 abi daha 17 yaşındayım hele 2005 gelsin gideriz bara mara yaa ayıpsın da şimdilik D&R takılalım diom ben =) yada monopoly cafede risk oynayalım yada monopoly fln uyar bak cok güzel orası[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Bana uyar, ama hatirlatmazsaniz israrla unuturum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 wendigo: c.tesi ööleden soora diyorum o zaman hatırlatırım :)=[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yarın ööledensoora ışıklar ya da thebar ın bahçesi yok mu arttıran?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ptesi sınavım var. ilerleyen günlerde tekrar buluşuruz diyorum ve adres sölüyorum Beachpark Hyde Beach.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Parmak çizicektim ugrasamıcam vallaha :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 benim yerime biriniz gidip son carefe kofte yiyin bari ya icim gidiyo burda istambulda vapurda cay simit kahvaltisini ozlerde oldum ahh ahh burda corn flakes ve donut da gecmio sabah aksam microawave yemee yiye yiye ac kaldim[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Beyler Cumartesi SAAT 12 de buluşup counter strike atalım hesabına arkadaşlarla oynicazda (sınıf arklarla) sizin aiminizi görelim bakalım (sırf onlar istiyor die oynuyorum yoksa oynamam hayatta bu mereti hepte en üstte oluyorum hehe)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Invulon, 02 Nisan 2004 16:20 tarihinde demiş ki: benim yerime biriniz gidip son carefe kofte yiyin bari ya icim gidiyo burda istambulda vapurda cay simit kahvaltisini ozlerde oldum ahh ahh burda corn flakes ve donut da gecmio sabah aksam microawave yemee yiye yiye ac kaldim sen merak etme biz senin yerine her akşam yiyoz köfte son çareden :PP[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 az kisiyiz gibi wendigo-armra-nefr-tunca eternal kesin bisi solememis ben gelirim ama yinede büyük ihtimal ama nargile olsa daha guzel olurdu =) [signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. [Bu mesaj tunca tarafından 02 Nisan 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tunca tarafından 02 Nisan 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ne nargilesi tunca dagalin bensiz egleniyosunuz tunca yasin ne olum senin daha peeh bak genclik ne hale gelmis biz amerikalara kacinca sahip olanda yokki tikkyde olmusdur bu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bugün antalya cezaevinde isyanmı cıkmıs ne öle bişi.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yaw bu buluşma oldumu olmadı mı anlamadım ben ? ehahah oldu ise buna gelemedik tabe. bi dahaki sefere gelirim .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Walla ben bu forumu takıp edemıyom.. şayet bişiler kesinlesirse hele cumartesi- pazar olursa kopup gelırım.. icq: 113784403 msn : [email protected] mail: [email protected][signature][hline]By Majesty. icq: 113784403 Noir Shard Staff... AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 BuRdaaa...:P[signature][hline]!a$k! için gülmeli !a$k! o zmn !a$k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 aradan kac ay gecmıs ben sayamadım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Geç olcek ama güç olmicek ben 8 aydır burdayım =oP Esir alındım esiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrr =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar