Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hormonlu çilek küçük kızı değiştirdi...

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

hmm bu hormon cinsiyet hormonunu derperştirmiyor mu?Yani kadındaki östörojen erkekteki testesteronu .Yani olabilir aslında neden olmasın erkek çocuk da östörojen oluşturacağını hiç sanmıyorum.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

3 ayda 30 kilo çok kasış deilki ayda 10 kilo oda gunde 300 350 gram oda 15 20 çilek bişi gunde 20 çilek yemek çok zor olacagını sanmıyorum..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

fitoöstrojen sadece östrojen değerleriyle oynar, kimbilir erkek çocuk yeseydi nolucaktı, cinsiyeti kayıcaktı.. çocuğa o kadar çilek yedirmekte ilginç bir zihniyet..[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 29 Haziran 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 29 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
ben geçen ay 10 kilo cilek yemisimdir .
laaaann =PP
hormonlu deildi ama..
hmm? deildi deildii..
olsamıydı?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

bu olaydan sonra bütün erkekler deli gibi hormonlu çilek yemeğe başlicak.. bakalım satışların patlamasını görürüz yakında..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış yazım rules:

said:
Cintonick, 29 Haziran 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
Ancak, tedavide geç kalınsaydı minik kız 2.5yaşında bir kadın gibi görünecekti.

Ahaha kopardı beni ya. Geç kalınsaydı kendi yaşındaki bir kızın göğüslerine sahip olacaktı. Varsın kalınsın o zaman uaheuahhahhahaa. Aman aman öldüm.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...