deathblow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Diyelim bi pati saçma bi mesaj yazmış -ki olabilir , doğaldır kim gerçek hayatta kusursuz konuşur , davranır- veya daha önce açılan bir topic'i görmeyerek aynı konuyu açar.. Bu gibi durumlarda -kısaca insanın düzeltilecek hatalar yapması durumunda- bazı kısım kendini kanıtlama çabası mı desem , post kasma çabası mı desem , artık kafalarında ne varsa hemen altına ayarcı -veya alaycı- bir mesaj atıyorlar.. Bir mesaj , iki mesaj , beş mesaj.. Forumda açılan bu tür başlıklara bakarsak 1 sayfanın bu tür mesajlarla geçtiğini görebiliriz.. Halbuki bir kişi altına -bu konu açılmıştı daha önce arkadaşım- diyip bitirse ne güzel olur.. Veya saçmasapan bir düşünce veya yanlış bir bilgi giren bi patiye hahahaaha eziğe bak al fıstık atiim ben sana.. Saçma bunların hepsi.. Siz önce birbirinize saygı duyun diyor , paticik defterimi kapatıyorum=) He şimdi ahaha girme bidaha çok da umrumuzda hadi yallah al fıstık fıstık diyenler olacaktır.. Olsun.. ps: Millet osuruyo kişisele başlık açıyo osurdum koktu ne yapmalıyım diye.. Buda benim şahsi bir düşüncem kitlemezsiniz umarım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sticky yapalım.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben haketmeyenle dalga gecen bir insan degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bütün forumların genel bi sorunu bu. Herkezin kişisel görüşrü farklı. Ben ayarcı değilim ama ayarcı olanıda ayarcı gibi kabullenmek gerek gibi geliyor bana. çünkü ayarcıların yaşları küçük genellikle...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben bir ayarci bilirim oda ankarali ayarci namiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yaşım 15.. Ve kimseyi -özellikle tanımadığım ve sadece nicklerini gördüğüm insanları- ezmeye çalışmadım.. Yaşla da ilgisi olduğunu sanmıyorum 15 yaşından 40 yaşına herkes yapıyor bunu bence..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sadece bir örnekti. 25 yaşında olupda fsıtık atılmıcak bi konuya fıstık atan görmedim o yüzden söyledim. nese değindn konuda haklsın sonuçta...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 [sözümmeclistendışarı]yazdıklarına kılsam, hakedene ayar veririm. laf da sokarım.. bazıları öküz gibi hakediyo..[/sözümmeclistendışarı][signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Marin hakli bazilarinada dur diceksin herkese guzel soz olmaz ama..[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 akıl yaşta değil baştadır arkadaşlar ayarcı insan 30 undada ayarcıdır... ha ama her konuya atlamaz o doğrudur[signature][hline]Souls from the dark seduction --www.moonfall.garaj.org-- !!Sakın Girmeyin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eksi Sozluge donduk yanlız şey gibi bu "bkz'larla ayar vermeye calisanlar" vardı sozlukte eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bi gün burda ulu orta birine bi ayar vericem görücekler o zaman[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ayarsız bi forum. ..... benzer... alışın abi ayar olmassa tadı tuzu olmuyor.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ayarmatör olmayalım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tartışma çıkarsa ayar verilir-alınır kaçınılmaz bir olaydır. yanlış, gereksiz konularda ayar vermenin caiz olmadığını söylüyo; yöneticiler. bir başka mesele de espiti mahiyetinde mesajlarla topic in içine etmek, ama buda doğal bir ihtiyaç, ayarı tutturuldu mu çok güzel oluyor, kaçarsa güzel olmuyor tabi açıkçası espiri olarak absolut unkileri özledim; ama hiç yazmıyor bu aralar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ayar oldum şimdi ![signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 böle tipler her yerde olr abi sadece patiye özel deil yani :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Anlattigin konu ile bu tread ne kadar gusel oturmuslar birbirlerine... 1 e 1 .[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kavga çıkacak olum naptın sen ya bırak kafalarına göre hareket etsinler sen sallama onları.... ------------------------------------------ [sözümmeclistendışarı] [/sözümmeclistendışarı] lol :D:D:D ------------------------------------------[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: b1vRiP, 28 Haziran 2005 09:44 tarihinde demiş ki: böle tipler her yerde olr abi sadece patiye özel deil yani :D sen konuşma nickine bak önce (24 ayar verdim) :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bir arkadas bana "ayar vermek" kelime toplulugunu acıklayabilir mi? anlattıklarınızdan bişey cıkaramadım, arkadasıma sordum oda kemkum ehuhe dedi kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 argo: göt etmek[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: argo: göt etmek lol.hangisi hangisinin argosu..[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 göt daha argo.. ayar daha kro vari..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Birde ayar almak var o konuyu yorunge dısı tutalim bu bile yeteri kadar gereksiz.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar