daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 yesil yol bide neden bilmem ama ben belki birazda kücükken izledigimdendir heralde nottre dame in kamburunu seyrederken aglamistim :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Requiem for a Dream de agladim Sari Zeybek i ilkokuldayken izletirlerdir bize sinifca aglamistik Ama Requiem for a Dream harbi damar filmi[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 101 dalmaçyalı desem ?![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: fartous, 08 June 2003 16:46 tarihinde demiş ki: hmm aglama soz konusu olmadi simdiye kadar ama hani insanin bogazina bisiy dugumlenir ve hafif bi agri olur ya.. o ani yasatan tek film kusursuz dunya.. Kevin Costner'in kacirdigi cocuk tarafindan vurulmasi (seyredenler iyi bilir) o filmde gerçekten ben de ağladım o atmosfer acaipti helikopter uçuyordu tepede çimler dalgalanıyordu çocuk yukardan kevin costner a bakıyordu yerde yatıyordu o da goğsunden vurulmuş bir şekilde o da yukarı bakıyordu çok dokunaklı bir sahneydi ama kevin costneri çocuk deil godoş bi sniper vurmuştu o filmde...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 joe black'te ağladıydım hei de sinemada ama en arkadaydım allahtan :) belki de o yüzden ağlamışımdır (sesler kulaapımın dibinde olduğundan(surround olmayan bi sinema) (a.k.a erkekliğe bok kondurmama))[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 En çok etkilendiklerim Sarı Zeybek, Esaretin bedeli ve prima da bir zamanlar sürekli yayınlanan 2 dünya savaşında haberci öncü birliğin hikayesini anlatan bir film vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ağlama olaıyı olmadıda kendimi deli gibi kötü hissetmiştim Aslan kralın bir sanesinde :ddd Crow 1 dede yaşamıştım o duyguyu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ehu walla yaw aslan kralda da aglamistim :D[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Braveheart - Mendil sahnesi[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben braveheartın bi sahnede feci olmuştum hani bizim wallace ı satıolar savaşa girmiolar mel gibsonun o an bi bakışını var adam agladı aaglıcak bende aglar gibi oldum wallace ı satanlarada etmedigim kufuru bırakmadım :D[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 aa eevt Braveheart ıda unutmamak lazım ya abi orda en etkilendiğim sahne Küçük Wallece ın ailesini gömerkenki sahnesi ya arkada çalan o gaydanın müziği çok etkiliyo insanı tüylerim diken diken oluyo şimdi hatırladım yazınca bile oldu (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 ağlama olayında müzik de çok etkili, mesela bone'un dediği esnada ve gladiator'ün sonunda süper müzik girer.. "I know now why you cry, but it's something I can never do." *!Etlerin arasından sıyrılmış metal parmaklar John'un akan gözyaşı boyunca kayar*[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 gladiator da bir an gözlerimden yaş geldiğini hatırlıyorum braveheart ağlatmıştı beni bi de küçükken armageddon(bruce willis vs.) ağlatmıştı biraz beni onu şimdi seyretsem ağlarmıyım bilmiyorum ama diğerlerine kesin ağlarım hele hele braveheart[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 harbi ha nası unutum braveheart da o mel gibson abimizi sattıkları an nası gaz yapmıstım bogazıma bişi düğümlendi böle adi herifler ! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sevgili öğretmenim, birlikte, karanlıkta dans, güle güle, öğretmen, hatırlayabildiklerim bunnar.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yeşil yol ben arkadaşlarla sinemaya gitiğimde böyle hüzünlü filimlerle dalga geçerdik falan çok muzuruz ya peh neyse işte yeşil yolu izlerken önce gülüyorduk adam yarma gibi falan sonra ikimizde sırıtmayı kestik en sonunda gözlerim sulamdı iki damla yaş aktı o sırada ark-olm çok güzel film dedi bir baktaım gözlerinden yaşlar akıtor yani hiç bir filme ağlıyacağımı düşünmezdim ama oldu sonra kendimi türkfilmi izlerken çekirdek yiyip eroltaşa beddu edip ağlayan köylü kadınları gibi hissettimeye başladım dedim filmin havası dağıldı yine sırıtmaya başladık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sarı Zeybek özellikle Atanın son istediği yemek olan enginar hakkındaki kısımda nerdeyse ağlayacaktım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sarı Zeybek'i izleyip de duygulanmayanı insan saymıyorum ben şahsen.[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 green mile'ı sinemada izlerken son sahnede ağlamıştım eleman sinemada filmi izlerken. bi de eşkiya'yı ilk izlediğimde çok ağlamaklı olduğumu hatırlıyorum, ama ağlamamıştım :)[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 aynen green mile da salya sumuk bi hale gelmistim[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 bi kucukken free willy de aglamistim, bi kere kevin costner in cocuk kacirdigi bi filmi vardi ona agladim en sonda american beauty[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sarı Zeybek'te çok duygulanmıştım ben de... Bi de bi film vardı.Genellikle kanal d'de gösteriyolar.''Evde Tek Başına''nın çocuk yıldızı oynuyodu(çocuğun adını unuttum).Filmde bu çocukla bi kız çok iyi arkadaştı.Sonra çocuk arı sokmasından ölüyodu fln...[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 he "Kız Arkadaşım" tabi ingilzice orjinal adı girld friend mi bilemicem o film işte Ekleme: My Girl müş orjinal adı [hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 09 June 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Infeqted, 09 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: bi kere kevin costner in cocuk kacirdigi bi filmi vardi ona agladimen [hline] o kevin costner li film sanirm ozgur dunya mi ne ole bisiydi ewt bene hatirladim en sonda adami vuran herife az saydirmamistim:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 09 June 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Sen söliyince hatırladım.Erkek Arkadaşım olcak... Çünkü zaten erkek ölüyodu,kız yaşıyodu,hatta 2. filmde kızın başka erkek arkadaşı oluyodu:)[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar