Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi filmi izlerken ağladınız?

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

yesil yol bide neden bilmem ama ben belki birazda kücükken izledigimdendir heralde nottre dame in kamburunu seyrederken aglamistim :([hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Requiem for a Dream de agladim
Sari Zeybek i ilkokuldayken izletirlerdir bize sinifca aglamistik

Ama Requiem for a Dream harbi damar filmi[hline]And the moon sometimes looks like a C
But you cannot eat that
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
YEAH!
C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fartous, 08 June 2003 16:46 tarihinde demiş ki:
hmm aglama soz konusu olmadi simdiye kadar ama hani insanin bogazina bisiy dugumlenir ve hafif bi agri olur ya.. o ani yasatan tek film kusursuz dunya.. Kevin Costner'in kacirdigi cocuk tarafindan vurulmasi (seyredenler iyi bilir)

o filmde gerçekten ben de ağladım o atmosfer acaipti helikopter uçuyordu tepede çimler dalgalanıyordu çocuk yukardan kevin costner a bakıyordu yerde yatıyordu o da goğsunden vurulmuş bir şekilde o da yukarı bakıyordu çok dokunaklı bir sahneydi ama kevin costneri çocuk deil godoş bi sniper vurmuştu o filmde...[hline]Anarchy owns
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Ağlama olaıyı olmadıda kendimi deli gibi kötü hissetmiştim
Aslan kralın bir sanesinde :ddd
Crow 1 dede yaşamıştım o duyguyu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

aa eevt Braveheart ıda unutmamak lazım ya abi orda en etkilendiğim sahne Küçük Wallece ın ailesini gömerkenki sahnesi ya arkada çalan o gaydanın müziği çok etkiliyo insanı tüylerim diken diken oluyo şimdi hatırladım yazınca bile oldu (:[hline]Freeware.WeB.Tr
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sosyal ağlarda paylaş

ağlama olayında müzik de çok etkili, mesela bone'un dediği esnada ve gladiator'ün sonunda süper müzik girer..

"I know now why you cry, but it's something I can never do."
*!Etlerin arasından sıyrılmış metal parmaklar John'un akan gözyaşı boyunca kayar*[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Sosyal ağlarda paylaş

gladiator da bir an gözlerimden yaş geldiğini hatırlıyorum
braveheart ağlatmıştı beni

bi de küçükken armageddon(bruce willis vs.) ağlatmıştı biraz beni onu şimdi seyretsem ağlarmıyım bilmiyorum ama diğerlerine kesin ağlarım hele hele braveheart[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

[b]Bi de tıklayın da murada ereyim
Sosyal ağlarda paylaş

yeşil yol ben arkadaşlarla sinemaya gitiğimde böyle hüzünlü filimlerle dalga geçerdik falan çok muzuruz ya peh neyse işte yeşil yolu izlerken önce gülüyorduk adam yarma gibi falan sonra ikimizde sırıtmayı kestik en sonunda gözlerim sulamdı iki damla yaş aktı o sırada ark-olm çok güzel film dedi bir baktaım gözlerinden yaşlar akıtor yani hiç bir filme ağlıyacağımı düşünmezdim ama oldu sonra kendimi türkfilmi izlerken çekirdek yiyip eroltaşa beddu edip ağlayan köylü kadınları gibi hissettimeye başladım dedim filmin havası dağıldı yine sırıtmaya başladık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sarı Zeybek'i izleyip de duygulanmayanı insan saymıyorum ben şahsen.[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 09 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki:
bi kere kevin costner in cocuk kacirdigi bi filmi vardi ona agladimen [hline]

o kevin costner li film sanirm ozgur dunya mi ne ole bisiydi
ewt bene hatirladim
en sonda adami vuran herife az saydirmamistim:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

[Bu mesaj Xechelon tarafından 09 June 2003 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...