Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parklarda sevişen çiftler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kıskanmayın
NE YAPARSA YAPSINLAR
parkta bahçede okulda evde otelde neresi olursa olsun
freelove

kıskanmayın leyn sizde
yada olayı yozlaşmışlığa vurmayın
dağılın![signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
ya 20 kişi farklı zamanlarda aynı şeyi söylüyor
20 kişi de onlara karşıt görüş bildiriyor
uzuyor da uzuyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
bence herkes yiyşebilmeli gerek park gerek orman gerekse ne bilim her yerde rahat olmak lazım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
bak gene[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
parkta yiyişen bir çiftin herhangi bir kimseyi NASIL rahatsız ettiklerini çok merak ediorum?
ses yapmılar bişi yapmıolar.bırakın yapsınlar ne yapıolarsa.
allah allah.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Mesaj tarihi:
yaw bütün herkes herşeye cık cık diyo yaa annamıyom yiişirsin cık cık bak şunlara terbiyesiz kayarsın cık cık bak şunlara. yakında nefes alınca bak bu kafir işi görüyonmu CIK CIK olcak yaw bırakın uuraşmayın
Mesaj tarihi:
ya bak ben de okudum sizin gibi tetiklendim

sevişirler , size ne oluyor? karşıt arkadaşları anlamak çok güç[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ahlaki kısıtlama ile ahlaksızlığı karıştırma lütfen.
Sokakta sevişmenin neresi normal sence?
Oldu olacak otur otobus durağında masturbasyon yap ahlaki kısıtlamayın beni de :)

[Bu mesaj Absolut tarafından 29 Haziran 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 26 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki:
En sevdiğim şeydir.

Özellikle İnönü stadının önündeki mekan favori mekanlarımdandır

oradada 3 tane çalı 1 ağaç var arası boşluk toprak.

hiçkimse görmüyor
güzel yani bekleriz.

Adam kapmıs benım yeri :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
Mesaj tarihi:
sevişmeyin uluorta be...

edik : aklıma birşey geldi , benim kız arkadaşla ortam bulamayıp burger king'in tuvaletinde takıldığımızı bilirim ben , o derece hassasım yani bu konuda :9[signature][hline]chuck!

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 29 Haziran 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Esh, 29 Haziran 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
ahlaksizlik mi? Butun Avrupai genclik ahlaksiz, terbiyesiz yoz mu oluyor o zaman?

Kureselle$menin onune sen mi gececeksin abso?

aslında öyle oluyor doğru :) tamamiyle öyleler ahlaksızlar sana normal gibi gelebilir avrupada yaşıyorsan ama bence son derece ahlaksız . abso nun dediğide doğru bizim millet git gide özenti oluyor ve hep yanlış şeylere özeniyor medeniyet dediğiniz milletin gözü önünde sevişmek değil . aile yapılarının ne kadar bozuk olduğunu biliyoruz görüyoruz aha biri puan için göğüslerini sergiliyor fln filan biz türküz kardeşim bazı değerlerimiz var bu değerli kabul etiyorsanız çekin gidin avrupaya orda sevişin :D alla alla parkta gezion bi bakmışsın o ne oynaşıyolar yurtta görmüştüm böle bir kere ödüm kopmuştu gecenin köründe çalılar arasında birileri kımıldadı :D lan gidin eve ! [signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL

[Bu mesaj hangman tarafından 29 Haziran 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Gençler sevişsin tabi ki ona lafımız yok ama bunu sokakta yapmasınlar. Düşünsene şantiyedesin yemek arasında 2 tane gay işçi sevişmeye başlıyor. Sonuçta neden sevişmeyi illa erkek ve kız olarak düşünüyorsun ki. Avrupalının seksine özeniyorsun yan etkilerine de katlanmak lazım.
*Haydar ya canım bi aşk çekti.
-Tamam Abdülüm lahmacun bitsin bir şehvetli aşk yaşarız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 26 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 26 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
paramız yok lan !

bizim de sevgilimiz yok. hayret bişi

bende her 2side yok hayret bişi
Mesaj tarihi:
Sevişme plansız olucak ki heycanlı olsun. Hani Yakalanma duygusu varya işte o dahada heycanlı yapıyor olayı. Canın mı çekti pat die nerdeysen yiğişcen hemen :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."

Mesaj tarihi:
erkek : sevgilim hadi sevişeliim canım çektiiii
kız : olur mu haydar , asansördeyiz
erkek : bişey olmaz durdururuz asansörü nihoho
kız : ya bişey olursa hıı ?
erkek : ya bi fantezimiz var gel be sende alla alla

örnekler çoğaltılabilir :9[signature][hline]chuck!
  • Yeni Oluştur...