MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Oldum olası kılımdır. Nedir abi bu tamam mekan yok ama sevişmeyince de ölmüyosun yani.. Yan yana iki çift oturur bankta. Biri bişi der hemen "hahaha" diye sarılır öper okşar.. Hep sebep hazırdır.. - Mahmut geçen tv'de seda sayan'ı gördün mü? - Hahahaha canım benim ne güzel "mucx" seda sayan diyorsun hohoho *mucx* *ohhş* Ya sokakta öpüşmesi umrumda değil de bunlar işin şeyini çıkarıyor hani.. Sevmiyorum abi bu tipleri.. ha birde bunun coşanları var. maçka parkında. onlara hiç değinmiyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bi' de olayı şöyle yapanlar var eheh, demin okudum da koyayım dedim.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 26 Haziran 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sevişmek değil, yiyişmek deniyor sanırım ona..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi ne varya bende yapıyorum o zaman açsınlar bi tane yer oraya girip yapalım.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 En sevdiğim şeydir. Özellikle İnönü stadının önündeki mekan favori mekanlarımdandır oradada 3 tane çalı 1 ağaç var arası boşluk toprak. hiçkimse görmüyor güzel yani bekleriz.[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o zman parklarada yiyecekle girilmesi yasak yazalım abazanı var, sevgilisinden yeni ayrılanı var, insanın canı çekiyo.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ahah ilginç o da , yer açacaklar ha ? böyle kabinler filan olsun , otantik bir ortam olsun...direk otel derim daha ilerisi için... ayrıca evet , abartanları kınıyorum...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 paramız yok lan ![signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Devlet açsın bi yer ücretsiz .[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: blackchaos, 26 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: En sevdiğim şeydir. Özellikle İnönü stadının önündeki mekan favori mekanlarımdandır oradada 3 tane çalı 1 ağaç var arası boşluk toprak. hiçkimse görmüyor güzel yani bekleriz. abi neyi beklion bu bir teklif mi :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FUHRER Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ben bu soruna süper bir çözüm buldum. Tüm parklar, halka kapatılsın. Parklara hiçkimse giremesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: arka cebe el sokmayı "hatunun kaseyi avuçluyor abi bariz" şeklinde algılayan garip kitleyi rahatsız eden bir hareketmiş. bu kitle yan cebinden para çıkartanı da "kamaşullahı sıvazlıyor abi sokak ortasında" diye algılıyor mu merak ediyorum. (ara: akıl fikir) değişik bi bakış açısı[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 karşılıklı etkileşim için çağırıyor , fesat olmayın :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sevişme parkları açılsın[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: aitlik belirtisidir. "bu götün kullanım hakkı bana aittir yan gözle bakan fetişist mazoşisttir". anlamını taşır. lol çok güldüm :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: blackchaos, 26 Haziran 2005 19:03 tarihinde demiş ki: paramız yok lan ! bizim de sevgilimiz yok. hayret bişi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: blackchaos, 26 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: En sevdiğim şeydir. Özellikle İnönü stadının önündeki mekan favori mekanlarımdandır oradada 3 tane çalı 1 ağaç var arası boşluk toprak. hiçkimse görmüyor güzel yani bekleriz. işte en asil duygunun insanı. adam doğru diyor. ama bilmiyorum öyle açık havada , denemedim. [Bu mesaj Head tarafından 26 Haziran 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kimin parası kiminin duası. Bence bu cinsellik tabu olmaktan çıksın isteğen istediği yerde sevişssin. Eğer hoşnut olmazsanız yok ben parklarda sevişemem kıçıma çalı çırpı batar derseniz. Taksim Gs Lisesi yan tarafında taximum var güzel mekandır.[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Haha millet mekanları ezberlemiş artık. Ya öpüşür ben bişi demiyorum sözüm abartanlara..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 (bkz: outdoor sex) =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 outdoor for show , indoor for pro.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: MartinLGore, 26 Haziran 2005 19:16 tarihinde demiş ki: Haha millet mekanları ezberlemiş artık. vay be...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya kardeşim aç var tok war kimse bizi düşünmuyo mu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Süper laf Head :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bu işi yaparken en kıl olduğum yaşını başını almış kadınların adamların geçerken tip tip bakıp şunlara bak ailelere terbiye verememiş gibi sözler sarfetmeleri.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar