Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 haha destek olamıyoruz halbuki ben görüşlere: "Vermiyoruz kardeşim vapularımızı zorlamı alacanız! BAĞLARIM KENDİMİ VAPURA ULAAAAN!" Dıkladım link broken. Yapıcanız işe ben.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi vapur nedir? haıy anlamıorum saatte 600+ km yapan trenlere binen adamlar var. biz hala gelmişiz yok simgeyok vapur? abi abartmayın. o kadar hassassanız eyer surda dibimizde insanları katlediolar ona ses çıkarın. geçenlerde ırak mahkemesi yapıldı. kaçınız gitti izledi yada en azından muhabbetini yaptı? vapurmuş hey alaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ne kadar demogoji meraklısısın sen öyle cenx?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok abi penguende altay öktem felanda yazmış işte "yemin ediyorum vemeyeceim" felan. abi hangi çağda yaşıoruz ya rusya komunizmini getirmek isteyen solcular gibi konusmayın şöle alaasen. sen yapmazsan adam yapar senden öne geçer roketi yapar sonrada kafana atar sen orda vapuruna biner çayını içer sonrada " çık çık çık şerefsizlere bak" dersin ancak. uyanık olun kalkının... adalete ihtiyacı var bu dünyanın vapura deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vapursuz istanbul olmaz vapur istanbulun simgesi! :hrr:[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: cenx, 28 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: yok abi penguende altay öktem felanda yazmış işte "yemin ediyorum vemeyeceim" felan. abi hangi çağda yaşıoruz ya rusya komunizmini getirmek isteyen solcular gibi konusmayın şöle alaasen. sen yapmazsan adam yapar senden öne geçer roketi yapar sonrada kafana atar sen orda vapuruna biner çayını içer sonrada " çık çık çık şerefsizlere bak" dersin ancak. uyanık olun kalkının... adalete ihtiyacı var bu dünyanın vapura deil. Söylediklerinin komunizmin roketin bilmemnenin vapurla hiçbir alakası yok. Hele vapurla ilgili bir konuya ucuz amerikan karşıtlığı karıştırmanın hiç mantığı yok?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bildiğim kadarıyla vapurları kaldırmak gibi bir dertleri yok zaten adamların kesinlikle, norveçten yeni gemiler alınacak tamir edilse de adam olmayacak vapurlar için, yine vapur formunda olacak ama daha hızlı olacak, belki ço koyğun zamanlarda da vapurlarla beraber denizotobüsleri takviye edecek ki bu da demektir ki 15 dkda bir beşiktaş filan, ki bence çok da hoş olur[signature][hline]Beatles is a boy band Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: TimarliSipahi, 28 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: alakasız, şehir hatları vapurları, ido'ya geçti, turyol muryol yalan karaköy üsküdar hattında motorlar çalışıyor şimdi [Bu mesaj xueshen tarafından 29 Haziran 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi amerkan karşıtlığı niye ucuz olduki şimdi? bu arad bak sölenenlerin yarısıda yalan çıktı görüosun. demek istediim böle ufak tefek internet haberleriyle kafanızı yormayın. yoracaksanızda çapınıza göre bişeylere yorun(vapur ne lan?). potansiyel sizde çünkü. hadi ii geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Amerikan karşıtlığına ucuz demedim, ucuz olan herşeyi buna bağlayıp sonra da "bunu yapın" diye her konuya abd karşıtlığı karıştırmak. Vapur neyse ne, sonuçta burdaki insanlar önemsiyor ki bir tepki veriyor, "ona verceğinize buna verin" demek demagojidir sadece.. Bırak da insan neye tepki göstereceğine kendi karar versin. Ha, kimseyi de seçiminden dolayı yargılayamazsın. Ama her gittiğim yerde karşıma alakasız bir konuda "abd kakadır pis abd" denmesinden bıktım artık. Bunun propogandasını yapacaksanız da biraz düşünerek yapın, alakasız şeylerde alakasız yerlerde yapmayın...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Boğaz gezileri için nostaljik vapurlar kalacak ama eminönü beşiktaş karaköy gibi işmerkezlerine giden vapurların yerine daha hızlı ulaşıuma raçları gelecek öyle tur-yola vs kalmıyor korkmayın[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eyvallah koysunlar Komünizmle hiçbir alakası yok biz değişiklik istemiyoruz demiyoruz. Sadece kaldırılmasın diyoruz. Belediyeye zaten yükü ne olabilirki adam akıllı ? Bırakın kalsınlar güzel duruyorlar. Sen yine yap hızlı ulaşım araçlarını vapurların seferlerinide azalt isteyen takılsın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar