kfg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 İlla race veya class gelmesin... Ben yeni yerler gelmesini isterdim... Ortadaki adalar açılsın, oyunun login ekranındaki portal açılsın... Yeni bir kıta gelsin... Yeni yerler daha çekici geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Adam gibi battleground gelsin şöyle kaleli yıkmalı kuşatmalı falan Guardlar o bgden kalksın yada 1 2 tane falan olsun. Bg de kestiğim hordeların guardlardan fazla olmasını istiyorum. Daocdaki gibi olabilir o yeni bg sistemi. Büyük bi haritada birbirinden uzak bi dolu kale olabilir Kaleler onları ele geçiren guildlerin komutası altında olur Örn: Nightelf murtaza: Abi hadi bugün nihilumların kalesini yıkmaya gidelim iyi honor alırız Dwarf Selim: Tamam abi hadi hoba *bu sırada nihilumlar Bütün ordularıyla bu alliance kalesini işgal için mancınık atışına başlar. yani kısacası adam gibi RvR istiyorum.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: kfg, 26 Haziran 2005 06:11 tarihinde demiş ki: oyunun login ekranındaki portal dark portal o eheh. blasted lands'de etrafındaki level 62 elitelarıyla birlikte duruyo sakin sakin. arkadaşım denemişti geçmeyi, geçtiği gibi diğer tarafından çıkmış. tüm ırklarla exalthed olmak gerekiyormuş filan ama sıkma olabilir bilmiyorum. ha bu arada, ben eğer wow'a kısa vadede yenilik gelecekse ayrıntılar üzerinde durulması taraftarıyım. emotelara ses konulabilir ( /roar yapmayı deneyin, beni anlicaksınız :p), ee şey hedeye bede.. * bişey bulamaz *[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ehe yok biliyorum ben de geçtim ondan işte ama direk arka taraftan çıkınca büyük bir hayal kırıklığı tabii... Açılsın orası işte, başka bir dünya ya da gelmiş geçmiş en baba raid instance olsun, böyle molten core yanında ragefire chasm kalsın...(çok mu uçtum ?:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 dur bi şu mount hyjal açılsın önce, muradıma ericem :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 avatar of vengeance bile olsa maiev shadowsong'u tekrar görebilelim ama kendi raid boss gibi birşey olmasın.. ortakyaşam arthas'ı kesebilelim.. kral anduin geri dönsün ya da şimdiki bebe büyüsün cevval birşey olsun.. paladinlerin ranged slota birşey konulsun, tome filan olursa güzel olur mesela holy dmg uzaktan filan.. :-p hero class'lar arasında warden olsun, mage'den kalksın blink ona verilsin tekrar.. crafting ile yapılan set zırhlar olsun ve doğru düzgün set bonusları olsun, öyle tek başına kel alaka bir zırh parçasına kimse bakmıyor bile beleşe drop zırh varken.. blizzard gerizekalı gibi davranmaktan vazgeçsin ama en büyük dileğim bu. 3-4 yıllık d2 exp'de bile anahtarlık koymuşlardı, burada 100 tane ayrı anahtar taşıttırıyorlar. hiç umudum yok bu son dileğimden yana gerçi.. gerizekalı rep questlerini kaldırsınlar, terzi değilim ama cloth fiyatları iki katına fırladı bir anda. soulbound mob drop filan istesinler. bunları kim düşünüyorsa oyunu kendi oynamıyor o kesin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 -yeni karakter sınıfları + mevcut talent treelere ek talent ve talent treeler yani çok geniş karakter opsiyonları. -housing (şehir içlerinden girilen instance şeklinde) -silah ve zırh dışında oyuncuya kazandığı altını harcatacak şeyler (bunu onlar bulsun artık parasını biz veriyoruz hehe) -şehirlere eğlencelik şeyler koysunlar teach/repair/ah/banka dan öte olsun şehir yaşamı.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bence oyunun ozu degıstırılmesın ne bılıyım boyle monk necromancer sorcerer boyle d&d dekı gıbı cesıtlı class lar gelmemelı oyunun orjınalını bozar dıye dusunuyorum high elf dark elf konusundada aynı gorusteyım w3 de nightelf dıe cıktı nıghtelf dıe kalmalı cesıt ıstenıyorsa ne bılıyım battlemage (kopya cektım)olabılır falan fılan :P[signature][hline]Luinwe Nightelf Rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: ArchangelTanwen, 26 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki: bu arada wcroc ve wcft da hero olark dreadlord seçince lvl 1 den lvl 10a kadar bir yol beklodu bizi yanlış hatırlamıyorsam lvl 10 olarak gelmioduk ve paladine falan yenilebilioduk paladinler insan dreadlordsa natrezim ama yinede yenilebiliodu warcraft 3'teki en basit hero bile, wow'daki lvl 60 oyuncudan güçlü. bundan dolayı lvl 1-15 kasan heroyu, lvl 1-60 kasan oyuncuyla karşılaştırmak saçma olacaktır. Natrezim direk hero classına giriyor. Thrall, Arthas gibi adamların belirli bir geçmişi var. Wow'a göre çoktan 60. levela varmışlar. Warcraft 3'te ise biz bunların hero olduğu dönemden itibaren, lvl 15 zamanlarına kadar gelişimini izliyoruz. Lvl 60 bir oyuncu, dreadlordlarla yüzleşmesi çok çok zordur. Oysa Thrall, Arthas gibi adamlar, hero class kastığı için, Gidip Dreadlordlarla kavga edebiliyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Arthas emirne girmek gibi bi durum olsaydı direk girerdim valla , yalan alliance falan ....[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Naga nasıl olunur abi, yılan gibi yerde mi sürünücen. :) Expansionda Alliance tarafına Blood elf ırkı geliyor, horde tarafı bir muamma. İki tarafa da birer ırk ve dark portaldan geçilecek olan 3. bölge benim bildiklerim. Edit: Guild house şart, söylemeyi unutmuşum. Olmazsa olmaz yani. [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose [Bu mesaj DA2019 tarafından 26 Haziran 2005 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Sam, 26 Haziran 2005 07:36 tarihinde demiş ki: kral anduin geri dönsün ya da şimdiki bebe büyüsün cevval birşey olsun.. çocuğun tekinin himayesinde olmak koydu galiba :D said: Sam, 26 Haziran 2005 07:36 tarihinde demiş ki: 2.gerizekalı rep questlerini kaldırsınlar, terzi değilim ama cloth fiyatları iki katına fırladı bir anda. soulbound mob drop filan istesinler. bunları kim düşünüyorsa oyunu kendi oynamıyor o kesin.. yaw adamlar ticareti canlandırmaya çalışıyorlar işte. uzun vadede fiyatlar düşecektir.. hem ticaret ölü diyorsunuz hem de canlanması hoşunuza gitmiyor :D anlamadım bu işi.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi yeni ırc felan gelmesin hero class olsun bide 3. tarafta olabilir. ama en önemlisi şu northrendi açsınlar yoksa ben çıkarcam peçi ben açacam bi nerubianlarla kafa kafaya savaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Bloodthirst, 26 Haziran 2005 13:23 tarihinde demiş ki: yeni ırc felan gelmesin o ne?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: cenx, 25 Haziran 2005 22:14 tarihinde demiş ki: abi high elf muhabbeti gelio zaten hero classes die 60 tan sonra night elfler dönüşebilecek(biliosunuz highelflerden türemiş bi ırk olduu için(elf/drow gibi) hikayeyi tam bilmiorum ışıa dönen karanlıkta kalan hesabı bi olay da neyse. hero classes geliyor da daha konsept aşamasındayken böyle sıkışları nasıl yapabiliyoruz aklım dimağım almıyor ışık karanlık yok nightelfler arcane kullanmayı yasaklamışlar war of the ancients sonucunda, kendilerine "high bournes" (quelthalas mı neydi) diyen kibirli, arcane kullanan bir grup da (ki kendileri ilk savaşta kontrolsüz arcane kullanımıyla inanılmaz yıkıma sebep olmuştur) doğuya sürülmüş, sonra bunlar da kontrolsüz arcane kullanımının zararlarının farkına varmış, kontrollü olmaya başlamışlar sorceryyi insanlara öğretmişler falan filan devamlı kalimdoru özlemektedir bu gariban sürgün high elfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Bonecrusher, 26 Haziran 2005 10:12 tarihinde demiş ki: said: ArchangelTanwen, 26 Haziran 2005 01:49 tarihinde demiş ki: bu arada wcroc ve wcft da hero olark dreadlord seçince lvl 1 den lvl 10a kadar bir yol beklodu bizi yanlış hatırlamıyorsam lvl 10 olarak gelmioduk ve paladine falan yenilebilioduk paladinler insan dreadlordsa natrezim ama yinede yenilebiliodu warcraft 3'teki en basit hero bile, wow'daki lvl 60 oyuncudan güçlü. bundan dolayı lvl 1-15 kasan heroyu, lvl 1-60 kasan oyuncuyla karşılaştırmak saçma olacaktır. Natrezim direk hero classına giriyor. Thrall, Arthas gibi adamların belirli bir geçmişi var. Wow'a göre çoktan 60. levela varmışlar. Warcraft 3'te ise biz bunların hero olduğu dönemden itibaren, lvl 15 zamanlarına kadar gelişimini izliyoruz. Lvl 60 bir oyuncu, dreadlordlarla yüzleşmesi çok çok zordur. Oysa Thrall, Arthas gibi adamlar, hero class kastığı için, Gidip Dreadlordlarla kavga edebiliyor. zaten gidin blasted landse tainted scara bir sololamaya çalışın bakalım level 60 elite dreadlordları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Yüzde yüz ihtimal yeni Kıta olarak Northend gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tamam hak verdim dreadlord ve eredarlar kalksın ozaman ama yinede oynanabilir yeni factıon olarak zaten outland in alliance var naga bloodelf(hıghelf)+dreaneilar outlanders olarak gelse güzel olur necromancer zaten wardı warcraftta onun yerine warlocklara raise skeleton animate dead versinler dadha güzel olur yada alliance ın nasıl palası warsa hordeunda deathknightı olmalı birbirine denk iki rakip ally lara drayad satyr yeni ırk olarak gelsin hordeda goblin ogre gelsin[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Valla yeni ırk yada class onusunda bi yorum yapamayacağım ama görünüşe göre Hyjal Mountain açılır ve IF yakınlarında bır instance girişi var orası açılır bide Blackwing Lair i bekıyoruz tabiki :)[signature][hline]Dunemaul / Silentcaster Undead Mage Dunemaul / Alesya Undead Priest Dunemaul / Sickness Undead Rogue ...Undead Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hero larin hic bir olayi yok . ben olsam 2 fraksiyonda da herolarla yapilacak questler acarim . battlegrounds ne kadar sacma bir sey di mi ? thrall gecsin basimiza kale kusatalim karsi tarafta herosuyla kale yi savunuyor olsun . ticaret isi tamamen kolpa zaten . vaktini mal uretip satmaya ayiran oyunculara bazi artilar gelmeli . cok daha guzel malzemeler uretebilmeliler . oyleki kendi adlariyla yapip sattiklari malzemeler icin millet siraya girmeli . toprak kazanmak kaybetmek olmali . kazanilan kaybedilen topraklarin oyunculara getirileri goturuleri olmali . misal contested territoryler icin battleground benzeri insler acilmali . kazanan 1 hafta o topraklarin sahibi olmali . o bolgede kazanan tarafta pvp flag acik olmasin npc lerden alis veris ucuz olsun vs. oyuncularin isletebilecegi vendorlar olsun . kendi malini satsin ucuza kapatabildigi mallari satsin . ticaret isi cok ölü . eve online daki gibi talep-arza gore fiyatlarin degistigi mal piyasasi olsun. questler xp yerine para malzeme gibi avantajlar getirsin . lvl 60 olupta yaratik kesmekten baska hic bir sey yapmamis adamlar biliyorum .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Irkına göre binebileceğimiz uçan binek hayvanları olsun; fakat bunlar rotaya bağlı olanlar gibi değil, bizim kontrolümüz altında olsun (çok mu fantastik oldu? :D). Uyuz gibi giden atlardan bıktım... [Bu mesaj pekaziz tarafından 26 Haziran 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: BonePART, 27 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: evet contested landsler ele gecirilsin event gibi bir sey olarak dusundum onu her zaman calisan bir sistem degil . zaten horde olarak serverda ezik muamelesi goruyoruz . ayrica lvl 60 50 kisi bir tarafta 50 kisi bir tarafta olsa zaten bir korkum olmaz . horde da oyuncu kalitesi daha yukarda diye dusunuyorum :D .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 blood elflerin allianceye dahil olması çok saçma bir olay olur, bence eklenecek bir ırk yok allianceye gnomeları bile wowda çıkardılar olsa olsa yeni faction açılır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 naga yı koymazlar.binek sorunu var.onun yerine goblin veya ogre koyarlar horde a.allliance a elfleri koylarlar .çünkü tft de campaign lere rağmen skrimish de oynayabiliyorduk blood elf birimleriyle. vede expension a yeni arealar değil oyun sistemini etkileyecek yeni değişiklikler koymaları lazım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bütün troll kardeşlerime fıtık ameliyatı şansı verilsin. belimizi doğrultalım.[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar