Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu nasıl iş?

Joker

Öne çıkan mesajlar

ya yeni format attım makinama,
5 dk oluyor daha atalı ve duruma bakın...
format atıp driverları yukledım>
winrarıdır winampıdır msn idir hede hödöleri yukledim...
sonra fire wallu u kurup>
adsl in driverını yukledım>
ultimayı kuruyordum...
ÇAt>
virüsün biri active oldu bi yerlere bişiler girmeye çaşlışıyor allowlar fln bi baktım altta abuk subuk programlar çalışıyor...
Bunlar nerden geldi yeni formatlı firewall'lu makınaya nasıl iştir bu yahu!!

:((

*virüsle ilgili bi konu buraya uyar inş. internetide düşündümde pek alaka kuramadım internetle...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde başıma geldi bu yuzden bir sure 98 kullandım bir suresonra tekrar xp yuklediğimde geçti sorun bir sure bekle oyle dene xp yi oluo bazen.[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki:
benım ıcımde ama her an bosalabilirim

Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben niye bi türlü virüslerin hedefi olamıyorum allahım ya... özel bir uğraş vermiyorum hatta şu an yüklü bir virüs koruma programım da yok... windows'un kendisi hani koruyorum diyo ama nereye kadar o da bilmiyorum... o sebeple şuna inanıp şunu söylüyorum şans çok önemlidir... şans yaşamı değiştirir... ve maalesef sen şanssızsın... formattan kurtulan virüs'ün hakkından f disk yapmak gelebilir die umuyorum ama gerçi pek de inançlı değilim bu konuda... neyse...[signature][hline]Now everything is said
See my eyes are full of tears
And a cruel price we've paid
But still I can't claim that I'm innocent
Sosyal ağlarda paylaş

Format atarkenn ve işletim sistemini yuklerken net i kopar[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş.
Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ...
Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi

[Bu mesaj bravecik tarafından 27 Haziran 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 27 Haziran 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
formattan hemen sonra bir virus programı yükle ve temizle. FOrmattan nasıl kurtuluyorlar bilmiyorum ama bende becerebilmişlerdi.

Kaspersky ve xoftspy ikilisi ayrıca trend micro online ant,v,rus ve panda online antivirus antivirus çok işime yaramıştı tavsiye ederim.

kasper sky varda format attım nasıl olsa diye yuklememıştım :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3 hafta önce format attıktan sonra direkt windows update e girdim SP2 için ve baya ciddi bi virüs yedim, başka siteyede girmemiştim daha ekran kartı driverlarım bile yoktu yani o derece tazeydi. Böyle abuk subuk şeyler oluyor, 7 ay önce 4 kere format sonunda anca virüssüz kurulmuştu O_O[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben biliyorum niye olduğunu, ben de format atıp winamp fln kurup dewam ediyodum, her seferinde virus bulaşıyodu, sonra gördm ki winamp in setup ını çalıştırdığım cd de virus warms..
Aynı sey Fdisk edilmis harddisk lerde de oluyo..Dİyelim c yi formatladn ama D: de virus warsa kaldığı yerden dewam edio.Bilgisayarın hafızasını 100 de yuz temizlersen sorun kalmıycktr.Bide Kaspersky antivurusu çok methediyolar.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...