Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya yeni format attım makinama, 5 dk oluyor daha atalı ve duruma bakın... format atıp driverları yukledım> winrarıdır winampıdır msn idir hede hödöleri yukledim... sonra fire wallu u kurup> adsl in driverını yukledım> ultimayı kuruyordum... ÇAt> virüsün biri active oldu bi yerlere bişiler girmeye çaşlışıyor allowlar fln bi baktım altta abuk subuk programlar çalışıyor... Bunlar nerden geldi yeni formatlı firewall'lu makınaya nasıl iştir bu yahu!! :(( *virüsle ilgili bi konu buraya uyar inş. internetide düşündümde pek alaka kuramadım internetle...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Benimde başıma geldi bu yuzden bir sure 98 kullandım bir suresonra tekrar xp yuklediğimde geçti sorun bir sure bekle oyle dene xp yi oluo bazen.[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya bu teknolojik şeyleri anlamanın cidden mümkünatı yk pff delirdim bgn şu download konusunda 50 tane seed var ama çekmiyo 2 tane seed var çekiyo fln saçma sapan şeyler :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bir de winrar winamp falan onları nerden yükledin o da önemli tabii... Yüklediğin yerde bişe olmasın?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sanmam d deki bacup tan yukledım ama hep yukledıgım yer yanı 40 yıllık backuplar onlar :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 virüs işi pis iş walla ya zmanında wormlerden cektiimi bi benbilirim[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calanthalas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ya ben niye bi türlü virüslerin hedefi olamıyorum allahım ya... özel bir uğraş vermiyorum hatta şu an yüklü bir virüs koruma programım da yok... windows'un kendisi hani koruyorum diyo ama nereye kadar o da bilmiyorum... o sebeple şuna inanıp şunu söylüyorum şans çok önemlidir... şans yaşamı değiştirir... ve maalesef sen şanssızsın... formattan kurtulan virüs'ün hakkından f disk yapmak gelebilir die umuyorum ama gerçi pek de inançlı değilim bu konuda... neyse...[signature][hline]Now everything is said See my eyes are full of tears And a cruel price we've paid But still I can't claim that I'm innocent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 format, bilgisayar hmm, bunlar donanim ve yazilim ile ilgili problemler olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ağ varsa ve ağda başka bilgisayar varsa ondan geliyo olabilir[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yok ağda bilgisayar evdeki makinem modem bile usb :P[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 formattan hemen sonra bir virus programı yükle ve temizle. FOrmattan nasıl kurtuluyorlar bilmiyorum ama bende becerebilmişlerdi. Kaspersky ve xoftspy ikilisi ayrıca trend micro online ant,v,rus ve panda online antivirus antivirus çok işime yaramıştı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Format atarkenn ve işletim sistemini yuklerken net i kopar[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi [Bu mesaj bravecik tarafından 27 Haziran 2005 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: bravecik, 27 Haziran 2005 01:04 tarihinde demiş ki: Format atarkenn ve işletim sistemini yuklerken net i kopar modem yuklu deilken zaten baglantı olmaz :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: ghaldszar, 27 Haziran 2005 00:56 tarihinde demiş ki: formattan hemen sonra bir virus programı yükle ve temizle. FOrmattan nasıl kurtuluyorlar bilmiyorum ama bende becerebilmişlerdi. Kaspersky ve xoftspy ikilisi ayrıca trend micro online ant,v,rus ve panda online antivirus antivirus çok işime yaramıştı tavsiye ederim. kasper sky varda format attım nasıl olsa diye yuklememıştım :([signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yazılımı orjinal al sorun kalmasın...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben 3 hafta önce format attıktan sonra direkt windows update e girdim SP2 için ve baya ciddi bi virüs yedim, başka siteyede girmemiştim daha ekran kartı driverlarım bile yoktu yani o derece tazeydi. Böyle abuk subuk şeyler oluyor, 7 ay önce 4 kere format sonunda anca virüssüz kurulmuştu O_O[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aynı cd il yuklemıstım 2 ay once hıc sorun cıkartmamıstı :( 2 hafta once virüsü kendi hatamla yedim :( sapasağlamdı yani cd den oldugunu sanmıyorum :( bu gece bi format daha atıcam sanırım üşenmezsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Ben biliyorum niye olduğunu, ben de format atıp winamp fln kurup dewam ediyodum, her seferinde virus bulaşıyodu, sonra gördm ki winamp in setup ını çalıştırdığım cd de virus warms.. Aynı sey Fdisk edilmis harddisk lerde de oluyo..Dİyelim c yi formatladn ama D: de virus warsa kaldığı yerden dewam edio.Bilgisayarın hafızasını 100 de yuz temizlersen sorun kalmıycktr.Bide Kaspersky antivurusu çok methediyolar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya var kaspersky da, performansın içine edio onlar... hddlere de format atmam düşünülemez...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar