EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 walla ben cok rahat bir insanım dır gider masasına otururum muhabbete baslarım utanmam yanı sana tavsıye bunu yapamıyorsan samımı kız arkadaslarından bırını yolla arkadas olsunlar ama sakın su senden hoslanıo falan demesın sıcarsın sonra ondan sonra bı kac gun sonra onlar kantınde falan otururken tık damla yanlarına merhaba nasılsınız falan dıe gır muabbet bısı sorma ayagına gelmıs gıbı otur kalkma bı daha ama kıza kesınlıkle duygularını kendın soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aşk ı gercekten boyle mi tanımlarsin?[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yer yok deme sakın kalbinde bana Bir yudum su gibi muthacım sana Bir mecnun misali ben yana yana Sevgiye susamış sana gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Engin valla dediklerin epey zor uygulamak için, çünkü bizim sınıfta 4 tane kız var :D. Makinadayım ne de olsa. Başka birşeyler deneyeceğim olmazsa bankadan meyhane parası çalma olayını ciddi ciddi düşüneceğim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Raistin, 17 Şubat 2005 22:13 tarihinde demiş ki: aşk ı gercekten boyle mi tanımlarsin? ne demek ıstedın ya da bana mı dedın anlayamadım sımdı nası tanımlarım ılk baslık yazısını dıyorsan evet ask aynen boyle hem guzel hem acı duygular ıceren bır olgu karsılık bulamayınca dert oluyo bır bakıma belkı de melankolının etkısınde yazılan seylerdı bıdıbıdıbıdı susamıyorum sonra actırmayın dertlı yuregımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Engin arkadaşım, o muazzam yazın şu anda sevdiğim kızın resmi ile beraber yanyana odamın duvarını süslüyor.Tekrar ellerine sağlık, nefis bir yazı olmuş. Sıkılmadan ve bir çırpıda okuduğum, buna ek olarak bulunduğum ruh halini bire bir yansıtan enfes bir çalışma. Tekrar teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 aşk bu denilenlerse ben olmamışım aşık falan..bunlar kişiye göre değişmez mi nasıl tanımlanır bole klişelerle açıklanır ki..belki de henüz ne olduunu bile bilmioruz..bu kadar net tanımlamaya çalişmak yanlış diil de nedir ki..[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. [Bu mesaj veruca_salt tarafından 20 Şubat 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 aşkın ne oldugunu kımse bılmıyor elbettekı kısısel ve sen kısısel olan bir seye nasıl yanlıs dıyebılıyorsun anlayamadım uzun olmus deger mı bılmemne duygular hısler kısıseldır ve yargılanamaz kımseye gıdıp de neden sewıyorsun weya bu neden uzun olmus deger mı deme hakkınız yok bence deger 1 sayfalık yazıya degıl 1000 sayfalık kıtaba deger mutlu oldunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veruca_salt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: EnginAYAZ, 20 Şubat 2005 10:21 tarihinde demiş ki: aşkın ne oldugunu kımse bılmıyor elbettekı kısısel ve sen kısısel olan bir seye nasıl yanlıs dıyebılıyorsun anlayamadım uzun olmus deger mı bılmemne duygular hısler kısıseldır ve yargılanamaz kımseye gıdıp de neden sewıyorsun weya bu neden uzun olmus deger mı deme hakkınız yok bence deger 1 sayfalık yazıya degıl 1000 sayfalık kıtaba deger mutlu oldunuz mu ? arkadaşım sen beni yanlış anlamışşın sanırım ben aşka veya senin solediklerine veya ne bileyim yazının uzun olmasına yanlış demedim..orda yanlış dediim şey tamamen başka bişey...[signature][hline]* veruca¹º* ..she shuts the doors and lights and lays her body on the bed...where images and words are running deep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Amacım yorum yapmak değil, bu kadar güzel yazılmış bir yazının diğer sayfalara kaymasına gönlüm elvermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 eheheh eywallah kardeş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aşk yanılsamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 karşılıksız olunca olan aşk olmuyo ya elde edmemenin verdiği savaşa dönüşüyo kendi içinde bi de zamanla tutkuya filan dönüşüyo işte Aşk ya herşey ya hiçbirşeydir.Arada kalmana izin vermez.Varetmek için yok olmak gerekir. budur olay işte[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Aşk die bişey yoktur sadece biz var sanarız...Aşk birini kendinden çok sevmektir bence.YAda sevdiğini zannetmek... said: Grimwolf, 16 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Aşk diye birşey yokki...? Hormon o, hormon. ne kdr güzel açıklamıs deil mi :)[signature][hline] ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 siz ilk görüşte aşka inanır mısınız? sizce var mı böyle birşey yoksa sadece yanılsama mı ?[signature][hline]The bittersweet taste of fate We can't outrun the past Destined to find an answer A strength I never lost I know there is a way My future is not set For the tide has turned But still I never learned to live without regret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ilk goruşte aşk yalan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_angel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 var tabiki ilk görüşte aşk baksanıza ben hala belçikaya gitmeye çalışıyorum onla sadece 2 gün konuştuk ve ben tutuldum ona...(benim belçikalı bir sevgilim varda ondan bahsediyorum)[signature][hline]delicedir yaşamak... yaşamaktır delilik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Aşk aşık oldugun kişiyi hergün düşünmen ondan uzakta olsan bile bir parcanın ona ait oldugunu bilmektir.Ama benden tavsiye sakın aşık olmayın hayatın en kötü yanı aşık olmaktır.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 anıları özlemektir baska bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 altı senedir dinmeyen platonik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 eski said: anıları özlemektir baska bişey değil böyle güzel bir yazıyı okumama vesile oldun sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 evet ben de teşekkür ederim ya 2005'te yazılmış bu yazıyı hayatta göremezdim...çok güzel yazmış...pekarizin eklemeleri de güzel! şuna bittim özellikle "Aşk kaçmaktan çok kovalamayı sever. Görmekten çok özlemeyi, gitmekten çok beklemeyi, Dokunmaktan çok düşlemeyi sever. BU AŞK ÖYLE HAİN Kİ, NERDE İMKANSIZ VAR ONU SEVER !!!" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
afilliyanlizlik Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 (A)cıyı (Ş)ikayetsiz (K)abullenmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar