turko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bunun aynısının jackass versiyonu vardı oyuncak arabalı :D.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 şişe yalan oldu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Abi ben size söyleyeyim..1 no lu şişeyi bunlar kroların oldugu bi yere yollıcaklar..Krolarda ne anlasın şişeden..Atacaklar çöpe :P bu da böyle kaynayacak..Zati tahminen ödülde 2 no lu şişe :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 haha işte bu süperdi :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 var[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Artık benim tanıdığım krolardan biri bulur da gelirse bi de bize ağalık taslar: Aman Tanrım,dev bir kro şehrimize doğru yaklaşıyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Zuhauh :) Güzel örnekleme[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bu köşe yaz köşesi, şu köşe kış köşesi ortada cola şişesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çok yalan bi iş gibime geliyo kandırıyolar milleti..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Werewolf, 25 Haziran 2005 23:52 tarihinde demiş ki: O şişeyi Bonecrusher Google'dan buldu diye biliyorum. ahahahhahaha komik :) valla komik[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aman diim benim arkadaş buldu götürdü,şişeyi ters çevirdiler.mazallah evlerden ırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aha 1 no lu sısıe ...... haass kırlıdı[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yok öle bişi abi bakkallar altını kontrol ediyodur ztn şişelerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben buldum içine işedim yol kenarına attım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bakkallar kendine saklar o şişeyi hiç heveslenmeyin[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya 1 numaralı şişe diye ortalarda gezen bişey yok internetten ipuçlarıyla buluyıosun, oyun gibi bişey herhalde[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Adam tek tek şişelerin altınamı bakıcak ya saçmalamayın! Karpuzmu bu dibini koklayalım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 1 no'lu şişe bende ceyizime koydum.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bknz: tanrilar cildirmis olmali[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Arndiol, 26 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Abi ben size söyleyeyim..1 no lu şişeyi bunlar kroların oldugu bi yere yollıcaklar..Krolarda ne anlasın şişeden..Atacaklar çöpe :P bu da böyle kaynayacak..Zati tahminen ödülde 2 no lu şişe :D Bende bakmıyorum şişenin altına içtikten sonra zaten. Çokda umrumda kokakolanın 1. şişesi. Bizde kromu oluyoruz?. Güncel, teknolojik adam olmak kokakolanın şişesinin altına bakmaktanmı geçiyor yani?[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: NuKe, 26 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki: ben buldum. Röntgen Bush'a aittir. Öldüm =D Ya kesin gene aynı taktiği yaparlar.Coca-Cola'nın Türkiye şeysinin oğluna söylerler:"Al ulean sende dursun bu şişe.Olay bitince çıkarsın ben buldum diye.Ödülde senin olur.Fazla masrafa gerek yok."gibisinden... Ardından veletin birisi çıkar.Millette onu linç etmeye çalışır fln. Doritos'da da aynısı oldu biliyorsunuz... [signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos |[Bu mesaj Laistragon tarafından 27 Haziran 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 altında 1 yaşan bir şişe üreticek yetenekte camcılarımız var bitane şişe götürün kalıp olarak kullansın altına 1 yazıp çıkarsın 200-300ytl alır tabi tahminen ama amaç buysa ödülde araba falansa şaane:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 111 bknz: chemical'ın araba hayali :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki: said: Arndiol, 26 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Abi ben size söyleyeyim..1 no lu şişeyi bunlar kroların oldugu bi yere yollıcaklar..Krolarda ne anlasın şişeden..Atacaklar çöpe :P bu da böyle kaynayacak..Zati tahminen ödülde 2 no lu şişe :D Bende bakmıyorum şişenin altına içtikten sonra zaten. Çokda umrumda kokakolanın 1. şişesi. Bizde kromu oluyoruz?. Güncel, teknolojik adam olmak kokakolanın şişesinin altına bakmaktanmı geçiyor yani? Ben bakmayanlar kro demedim ki..kroların arasına yollıcaklar dedim[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] [spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo] Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mirage, 27 Haziran 2005 15:04 tarihinde demiş ki: bknz: tanrilar cildirmis olmali ahahah kesin orda şişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar