Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir numaralı sıseyı bulan varmı

tellos

Öne çıkan mesajlar

Abi ben size söyleyeyim..1 no lu şişeyi bunlar kroların oldugu bi yere yollıcaklar..Krolarda ne anlasın şişeden..Atacaklar çöpe :P bu da böyle kaynayacak..Zati tahminen ödülde 2 no lu şişe :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

Artık benim tanıdığım krolardan biri bulur da gelirse bi de bize ağalık taslar:
Aman Tanrım,dev bir kro şehrimize doğru yaklaşıyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

aha 1 no lu sısıe

......

haass kırlıdı[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol, 26 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
Abi ben size söyleyeyim..1 no lu şişeyi bunlar kroların oldugu bi yere yollıcaklar..Krolarda ne anlasın şişeden..Atacaklar çöpe :P bu da böyle kaynayacak..Zati tahminen ödülde 2 no lu şişe :D

Bende bakmıyorum şişenin altına içtikten sonra zaten. Çokda umrumda kokakolanın 1. şişesi. Bizde kromu oluyoruz?. Güncel, teknolojik adam olmak kokakolanın şişesinin altına bakmaktanmı geçiyor yani?[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NuKe, 26 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki:
ben buldum. Röntgen Bush'a aittir.

Öldüm =D

Ya kesin gene aynı taktiği yaparlar.Coca-Cola'nın Türkiye şeysinin oğluna söylerler:"Al ulean sende dursun bu şişe.Olay bitince çıkarsın ben buldum diye.Ödülde senin olur.Fazla masrafa gerek yok."gibisinden...

Ardından veletin birisi çıkar.Millette onu linç etmeye çalışır fln.

Doritos'da da aynısı oldu biliyorsunuz...

[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos |

[Bu mesaj Laistragon tarafından 27 Haziran 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

altında 1 yaşan bir şişe üreticek yetenekte camcılarımız var bitane şişe götürün kalıp olarak kullansın altına 1 yazıp çıkarsın 200-300ytl alır tabi tahminen ama amaç buysa ödülde araba falansa şaane:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 27 Haziran 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
said:
Arndiol, 26 Haziran 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
Abi ben size söyleyeyim..1 no lu şişeyi bunlar kroların oldugu bi yere yollıcaklar..Krolarda ne anlasın şişeden..Atacaklar çöpe :P bu da böyle kaynayacak..Zati tahminen ödülde 2 no lu şişe :D

Bende bakmıyorum şişenin altına içtikten sonra zaten. Çokda umrumda kokakolanın 1. şişesi. Bizde kromu oluyoruz?. Güncel, teknolojik adam olmak kokakolanın şişesinin altına bakmaktanmı geçiyor yani?

Ben bakmayanlar kro demedim ki..kroların arasına yollıcaklar dedim[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]
[spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo]
Msn:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...