Kartan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Neymiş bu film böyle.Dün arkadaşlarla(Dynun,Deccal,Fede) izledik gaz yapıp ama bayaa komedi geldi:D.Özellikle ışın kılıcı(2 boyut ya da kes-yapıştır) dövüşü ve türk filmleri gibi konusu tam komediydi.Gerçi kimseye uzay gemisi çarpıp kör falan etmiyodu.Yine de o dönem için yeni bir şeydi anlaşılan.Filmi izlemeden önce arkadaşlarım filmden huşu ile sözediyorlardı,fakat film bitince dierlerini izlemeye yanaşmadılar.Yoksa sorun bizde mi?[signature][hline]''Love is a bird she needs to fly'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Lightsaber olayı cidden komediydi :) 2D lightsaber da bi hoş oluyo. Draven'in frame by frame çizimlerini aratmıyodu. :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sene '77... Star Wars sinemacılık teknolojisinde bir devrim yarattı![signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence sorun sizde.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çekildiği yıla bakarsak çok güzel bir film bence.zaten artık hiç eskisi gibi heyecanlı filmler yapamıyorlar.nerede bir aliens,terminatör2,mad max.şimdi varsa yoksa bilgisayar efekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 4.filmi serinin diğerlerine tercih ederim şahsen. O filmin tadı başka. O cantina sahneleri, Luke'un ailesini kaybetmesi. "If this is a concelar ship, where is the ambassador?". Oof of, süper filmdir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 discovery de sw nın gunumuz sınemasının katkılarını fılan anlatan belgesel var ama hangı gundu unuttum neyse bılgı verıyım dedım arada :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sw olmasa biraz zor izlerdiniz o mükemmel efektli filmleri :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Valla yine izlenirdi merak etmeyin siz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: jacabo, 24 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: discovery de sw nın gunumuz sınemasının katkılarını fılan anlatan belgesel var ama hangı gundu unuttum neyse bılgı verıyım dedım arada :) 26 haziran yani bu pazar sakın kaçırmayın derim.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bir filmde onemli olan unsur gorsel efektler mi senaryo mu peki?[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Laorx, 24 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: bence sorun sizde. +1[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 özel efektler konusunda star wars episode 3 gibi bol renkli, bir sürü bilgisayar animasyonu kullanılmış bir film beklediyseniz, 70li yıllardaki teknolojiye rağmen baya emek harcanmış bir filmin sırf kötü efektlere sahip olduğundan gülüyorsanız, suç sizde. aslında sadece size karşı söylemedim bunu. star wars episode 3 gazıyla gidip eski trilogy'i izleyip, önyargıları yüzünden fırlatıp atıp üstüne bir ton laf eden kişileri de kastederek söyledim. filmde dikkat etmeniz kısımlar efektler değil. aradan 30 yıl geçmiş, tabii eski püskü duracak. asıl dikkat etmeniz gereken, kamera çekimleri, sahne tasarımları, senaryodaki akıcılık, karakter tahlilleri, mimikler ve dialoglar. ne yazık ki şimdiki nesilde bir "efekt yoksa kötü filmdir" yargısı var. efektler, cgi'lar gözümüzü kör ediyor, betimlemeler, anlatımlar, oyunculuk gibi şeyleri göremiyoruz. bu yüzden Star Wars Episode 4 izlediğinizde size komik geliyor. Hollywood'a kaptırıp gitmişiz, cgi'lar içinde boğulmuşuz. Süper oyunculuk, ilginç betimlemeler ve dialogları gözardı ediyoruz. içimi dökmek istedim biraz[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Haziran 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çokta fena degıl be efektler.Hele hele gemı tasarımları falan çok hoş bence.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bone+1. Efektleri bugunlerde sıkan cogu filme gore kotu olabilir,ama kamera acıları, dekorasyon, kostum, oyunculuk, senaryo gibi sinemayı sinema yapan etkenler bakımından son zamanlarda cıkmıs hicbi film star wars'a rakip bile olamaz. Hadi itiraf ediyorum genelde 70-80lerin ortasına kadar cekilen filmler cok hosuma gitmez; efekt dekorasyon kostum tasarım gibi etmenler cok zayıf gelir gozume gunumuze kıyasla (e malum teknoloji gelisti). Fakat star wars serisini, bi de bikac filmi daha haklarını yemeyelim, cok rahatlıkla izleyebiliyorum hala cunku gorunus olarak goze hos geliyor kaliteli yapılmıs besbelli. Hala gunumuzde cekilmis bir suru filme tas cıkartabilir bi suru acılardan az buz degil star wars =) Ha bi de bu kadar rahatsız ettiyse digitally remastered versiyonunu izleyin, o cok daha adam gibi gorunuyor 77de cıkana gore.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Şöyle düşünün 5-6 yıl once matrıx bıze neydıyse ozamanda sw ınsanlara oyleydı.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben onun düzünü bir türlü bulamadım var ya. Remastered aldım. Nerden bulabilirim unmastered.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yeni çıkan star wars trilogy box set'ler sanırım hem mastered hem unmastered DVD'ler içeriyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 O film 1977 de gösterildi.O zamanki teknolojiye göre gayet başarılı bi film tabi[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Bonecrusher, 25 Haziran 2005 10:20 tarihinde demiş ki: yeni çıkan star wars trilogy box set'ler sanırım hem mastered hem unmastered DVD'ler içeriyor Valla yok o kadar para hehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Bonecrusher, 24 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki: özel efektler konusunda star wars episode 3 gibi bol renkli, bir sürü bilgisayar animasyonu kullanılmış bir film beklediyseniz, 70li yıllardaki teknolojiye rağmen baya emek harcanmış bir filmin sırf kötü efektlere sahip olduğundan gülüyorsanız, suç sizde. aslında sadece size karşı söylemedim bunu. star wars episode 3 gazıyla gidip eski trilogy'i izleyip, önyargıları yüzünden fırlatıp atıp üstüne bir ton laf eden kişileri de kastederek söyledim. filmde dikkat etmeniz kısımlar efektler değil. aradan 30 yıl geçmiş, tabii eski püskü duracak. asıl dikkat etmeniz gereken, kamera çekimleri, sahne tasarımları, senaryodaki akıcılık, karakter tahlilleri, mimikler ve dialoglar. ne yazık ki şimdiki nesilde bir "efekt yoksa kötü filmdir" yargısı var. efektler, cgi'lar gözümüzü kör ediyor, betimlemeler, anlatımlar, oyunculuk gibi şeyleri göremiyoruz. bu yüzden Star Wars Episode 4 izlediğinizde size komik geliyor. Hollywood'a kaptırıp gitmişiz, cgi'lar içinde boğulmuşuz. Süper oyunculuk, ilginç betimlemeler ve dialogları gözardı ediyoruz. içimi dökmek istedim biraz kelimesi kelimesine katılıyorum...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bencede sorun sizde ben o izlediginiz filmi hiç bi starwars filmine degismem :D ciddiyim.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sorun açıkara sizde, sinemadan anlamıyorsunuz[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ne alaka, Star Wars IV ü sevmek için sinemadan anlamaya gerek yok. Sadece biraz zevk ve anlayışlılık.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 sevmemeleriyle ne alaka, o beğenir o beğenmez ayrı bişey bu, ben arkadaşın msjından şunu anladım: sw dediğiniz de bu muymuş, ben buna film diye bakmam başlangıç cümlesi: Neymiş bu film böyle...[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar