Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Happy Tree Friends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah bi ara vardı bu.. psikopat hayvanlar deli şeler oluo...
forumlarda olması lazım fi tarihinden kalma..[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!!
Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!!
Mesaj tarihi:
deli bişi ya tam bana göre..

flaky'nin sakız numarasına bayıldım..
bir arkadaş üzerinde deniyim ben en iyisi..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle...
Mesaj tarihi:
inanılmaz eğleniyorum dvd'si falan varmış bunun direk kazaa'yı açıp search ettim indiricem deli gibi herşeyini[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 10 September 2003 03:53 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
WOHAHAHAHA!
*!Sandalyeden düşer*
*!Sabahladığı halde bir anda gözleri faltaşı olur*
*!Sandalyeye yeniden çıkamıyacak kadar gülmektedir*

süpermiş :lol:
ahah iyi geçirmişler 14 şubat gününün anlam ve özetini :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
uplayayım şunu
ilk mr.bombun evinde maruz kalmıştım kendilerine, 2 tanesine zor dayanmıştım:) az önce yine aklıma geldi uplayayım da millet izlesin gülsün dedim.
tarzda değişiklik yok, vahşet had safhada yine:)
fon müziğini telefonda zil sesi olarak kullanıyordum bir ara:-)l[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
Heheh nezamandır takılıyorum buraya çok harika[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
WoW:
Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Mesaj tarihi:
cok eglenceli ya bikac gün önce haberim oldu bu siteden gercekten cok basarılı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
güzele benziyor :D[signature][hline]Ardhath

"Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir."

Napeleon BONAPART
Mesaj tarihi:
said:
taz, 26 Haziran 2005 01:20 tarihinde demiş ki:
bunlar süper de
hepsini toplu indirebilceğimiz bi yer var mı :)
hangi p2p programında var

emula'da var[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
harbi manyak gecenin 2 sinde sardı[signature][hline]fizban, 13 Şubat 2004 20:31 tarihinde demişki: eheuh yok be sanmıyorum. zaragozaya karşı da böyle oynarız sanırım bence heralde kesinlikle galiba.
Sersefilse duygular ömrünün yarısı yalpalar
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...