elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hayatında her şeyin kötüye gittiği bir dönem yaşayan genç gazeteci Feriha, 70'li yılların Türkiye'sini anlatmak gibi zorlu bir hikayenin peşine düşer. Bu onun her anlamda son şansıdır. Öyle ki, genç kız bu uğurda yıllardır küs olduğu annesiyle barışmayı bile göze alır. 12 eylül öncesini anlatan hoş bi dizi şu anda kanal d de oynuyo. bence böyle güzel bi konuyu diziye boşu boşuna harcamışlar.film yapsaydılar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bencede hoşuma gitti o dizi dizi dışında melissa sözen de çok hoşuma gitti. ayrıca işin magazinsel boyutuna giricek olursam o melissa sözen ve bi tane çocuk muhasebeci rolündeki adam çıkıyorlar ve melissa sözen hakkaten çok güzel öpüşüyor dışarda =) diziye dönersek... Çok güzel dizi bence seviyorum zaten 12 eylül ve öncesini ama film yapmaları daha doğru olurmuş. Dikkatimi şimdi çekti hiç bu konu hakkında film yapan yok şöyle sağlam bi yapıt.Halbükü dünyanın en büyük olaylarından biridir...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 diziden çok melisa sözenin dikkat çekmesi doğal..ilk kez tanıtımını izlediğimde benim de dikkatimi o çekmişti.. bu arada melisa bir "S" ile yazılıyor... kendileri serdar ortaç ın programında bu konu ile ilgili bi şeyler söylüyodu..pek hatırlamıyorum ama bir "S" olayı kesin.. diziye dönersek asmalı konak ekibinin belli başlı oyuncularını görüyoruz..deneyimli oyuncular..mesela selda alkor , şerif sezer.. dizinin ilk bölümünü izleyemedim ama kesin tekrarı yayınlanacak ve ben ekran karşısında olacağım..söz.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bir istanbul masalındaki esma'dan sonra burda da ı kıza hasta oldum iyi mi o dönemin güzelliğini bu kadar yansıtabilirlerdi ancak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kesinlikle çok iyi bir dizi tebrikler çağan ırmağa o dönemleri böyle açıkça anlatmak cesaret ister...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Basmalı konaktan dizi ekibine yapışmış bi imaj var bence bu imaj atılmadan benzer kadro ile bi dizi yapmak pek doğru değil ama 70li yılların anlatıldığı kareleri çok beğendim birde ismine takıldım dizinin bence rezalet bi ismi var ? [Bu mesaj Vodan tarafından 05 Eylül 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 12 eylul oncesi neydi ya [az konu sapacak ama][signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 78 lileri anlatan süper bir tebrik etmek istiorum yönetmeni gerçekten.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sadece yönetmeni diil tüm oyuncuları ve izleyenleri de tebirk edelim...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 iyi bi bakalım..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Detaylara dikkat ettinizmi? O yılları anlatırken hiç bugunlerden bi iz bırakmamışlar bi hata yapmamışlar. Sakız bile o zamanların sakızıydı şimdi adını unuttum ehy =) detaylara çok dikkat etmiş abdullah oğuz.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bu akşam tekrarı var...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 özcan deniz zıbıdısının oynadıgı dizi mi bu yoksa?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakabus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bencde mükemmel olmuş değişik bir dizi konu ii anlatım ii pembe dizi insalarıda bölece bilinçlenir :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya bilinçlenme falan bir tarafa, tarihi gerçekler öbür tarafa da dizinin en güzel yanlarından biri masalsı bir aşk hikayesi olması.. [Bu mesaj Mantar136 tarafından 09 Eylül 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mantar136 tarafından 09 Eylül 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kim bu melisa sözen ya? Ramsese sormak lazım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 çok güzel olmuş gerçekten izlerken tutamadım kendimi:([signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 evet abi süper dizi,heycanla izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 çok guzel bi dizi bakalım bugun yeni bolumu var heyecanla bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eveet insanı gaz yapıo tabi o dönemleri gerçekten yaşamış kişileriyse çok duygulandırıo...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: -Mix-, 09 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: özcan deniz zıbıdısının oynadıgı dizi mi bu yoksa? değil o zibidi ye böyle diziler ağır kaçar bünyesi kaldırmaz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hakaten ne özcan denizi şaşırdınız mı ya???[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 70leri yansıtmayı becerememişler. Özellikle giyisiler. Yahu üstlerinde tommy falan var![signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 abartma ama kuaförde bi hata var doğru[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 evet super bir bolum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar