Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çemberimde Gül Oya

elesso

Öne çıkan mesajlar

Hayatında her şeyin kötüye gittiği bir dönem yaşayan genç gazeteci Feriha, 70'li yılların Türkiye'sini anlatmak gibi zorlu bir hikayenin peşine düşer. Bu onun her anlamda son şansıdır. Öyle ki, genç kız bu uğurda yıllardır küs olduğu annesiyle barışmayı bile göze alır.

12 eylül öncesini anlatan hoş bi dizi şu anda kanal d de oynuyo.

bence böyle güzel bi konuyu diziye boşu boşuna harcamışlar.film yapsaydılar keşke
Sosyal ağlarda paylaş

bencede hoşuma gitti o dizi

dizi dışında melissa sözen de çok hoşuma gitti.
ayrıca işin magazinsel boyutuna giricek olursam

o melissa sözen ve bi tane çocuk muhasebeci rolündeki adam
çıkıyorlar
ve melissa sözen hakkaten çok güzel öpüşüyor dışarda =)

diziye dönersek...

Çok güzel dizi bence seviyorum zaten 12 eylül ve öncesini ama film yapmaları daha doğru olurmuş.
Dikkatimi şimdi çekti
hiç bu konu hakkında film yapan yok şöyle sağlam bi yapıt.Halbükü dünyanın en büyük olaylarından biridir...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

diziden çok melisa sözenin dikkat çekmesi doğal..ilk kez tanıtımını izlediğimde benim de dikkatimi o çekmişti..
bu arada melisa bir "S" ile yazılıyor...
kendileri serdar ortaç ın programında bu konu ile ilgili bi şeyler söylüyodu..pek hatırlamıyorum ama bir "S" olayı kesin..
diziye dönersek asmalı konak ekibinin belli başlı oyuncularını görüyoruz..deneyimli oyuncular..mesela selda alkor , şerif sezer..
dizinin ilk bölümünü izleyemedim ama kesin tekrarı yayınlanacak ve ben ekran karşısında olacağım..söz.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bir istanbul masalındaki esma'dan sonra burda da ı kıza hasta oldum iyi mi

o dönemin güzelliğini bu kadar yansıtabilirlerdi ancak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Basmalı konaktan dizi ekibine yapışmış bi imaj var bence bu imaj atılmadan benzer kadro ile bi dizi yapmak pek doğru değil ama 70li yılların anlatıldığı kareleri çok beğendim birde ismine takıldım dizinin bence rezalet bi ismi var ?

[Bu mesaj Vodan tarafından 05 Eylül 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

78 lileri anlatan süper bir tebrik etmek istiorum yönetmeni gerçekten.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

ya bilinçlenme falan bir tarafa, tarihi gerçekler öbür tarafa da
dizinin en güzel yanlarından biri masalsı bir aşk hikayesi olması..

[Bu mesaj Mantar136 tarafından 09 Eylül 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mantar136 tarafından 09 Eylül 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel olmuş gerçekten izlerken tutamadım kendimi:([signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...