Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 nette half-life 1 cd-keyi ararken (amacımın başka şeyler olmadıgını anlatmak amacıyla yazılmıştır) çok pis bir dialer girdi makineye. şöyle anlatayım bilgisayarda microsoft antispyware, adaware ve SpywareBlaster yüklü. ben sürekli siliyordum gelen wormları falan ama birden net delirdi (56k'yım). şu aşağıdaki dial up ikonu açılmamaya başladı mouse'yi üstünde tutunca da çok ayıp şeyler yazıyo vallaha. (x kişisi y'yi çok sever gibisinden). şimdi bende windows cd'si olmadıgı icin format atamıyorum ne yapsam ben nette takılırken falan girer mi bu bilgisayara farkedermiyim yine? sonra bide eşek gibi fatura ödemeyelim?[signature][hline]bonecrusher - walla ne desem boş blackice - 40 yerden soğutmalı buzdolabı de. o vestel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 cumhur yapmıştır dialerın götürdüğü yere git geçen bana girmişti harbi güzel sayfalar açıyor =) panda yükle çok güzel temizliyor[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bence sen adaware yi bi daha güncelleyerek sistemini tekrar tarat. olmazsa başlat->çalıştır->regedit yap yukarda bul'dan sana giren dialırla bulmaya çalış... bulduklarından eminsen sil gitsin.. :) (bu işlem sırasında dikkatli ol)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 trojan, worm gibi şeyleri antivirüs programları daha iyi siler. mesela mcafee. ancak ad-aware, hijackthis ve spybot S&D deniyerek dialerdan kurtulabilirsin belki. microsoft antispyware programına pek güvenim yok. onu da belirteyim. bir de surf yaparken mozilla kullan. dialer gibi şeylerden uzak tutar seni.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar