hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Dün ana haber bülteninde; bi törende, bakanın mera açılışında çevredeki otların güzelliğini anlatmak için kurguladığı cümle :) edit:dülelttim[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj fastreload tarafından 26 Haziran 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 belloww kooooşşş[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bunu bi bakan bi şehirdeki "mera" açılışından soora söledi diye biliyorum ben[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Damsel Night Elf Priest (Daggerspine/eu)
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bakanmış olabilir hemen dületiim[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kurguladığı ???[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bakanımız kendi adına konuşsun lütfen :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim!
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 espirili bi yaklaşımda bulunmuş didiklemeyin[signature][hline]DeviantArt gallery
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 daha güzel bi cümleyle açıklanamazmış dorusu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
huun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ahahah resmi yok otlarin . koskoca bakan bunu dediyse otlari merak ettim .
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 eheh gaza gelmiş bakan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 o anda yaşanan bir duygu patlamasıyla söylenmiş bi cümle , kurcalamayın :9[signature][hline]chuck!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 fazla doğal olmuş ya bu=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: blackchaos, 26 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: belloww kooooşşş haha :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
fiona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 inek olmasına gerek yok ki buyursun dalsın otlar ordadır:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
duende Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bellow yok beni yolladi[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Hepsini yeme o zaman birazda ona ayır :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Öne çıkan mesajlar