Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"İnsanın inek olup şu otlara dalası geliyor."

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün ana haber bülteninde;
bi törende, bakanın mera açılışında çevredeki otların güzelliğini anlatmak için kurguladığı cümle

:)

edit:dülelttim[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

[Bu mesaj fastreload tarafından 26 Haziran 2005 15:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bakanımız kendi adına konuşsun lütfen :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Mesaj tarihi:
daha güzel bi cümleyle açıklanamazmış dorusu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 26 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
belloww kooooşşş

haha :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
inek olmasına gerek yok ki buyursun dalsın otlar ordadır:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Hepsini yeme o zaman birazda ona ayır :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
  • Yeni Oluştur...