Sensible Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya dün Tarren Mill'de ne güzel eğleniyoruz. Herkes 30 civarı. Bir süre sonra baktık o da ne? Bi priest gelmiş lvl ?? yazıyor yaklaşık 50 falan olması lazım herife hiçbir büyü hiçbirşey işlemiyor. Attığı dotlar vuruş başı 150 koyuyor. Ya ben anlamıyorum. Bu adamın bizim aramızda işi ne? Gitse ya kendi levelındakilerle savaşsa? PvP yaptığını mı sanıyor böyle?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o genelde tatmin olayidir bana cok olmustur ben shamanim level 30 civari level 50 60 adam gelip kesiordu bende sonra buyudum ayni seyi yaptim sirf tatmin icin :)[signature][hline]You Will Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Oradaki hazimsiz birileri cagirmistir yardima, ya da direk orada daha once olen birinin karakteridir, hazmedemeyip gelmis dagitmistir ortaligi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla ben düşük level bi alliance hordela savaşıyosa yardım ederim ama yolda görsem düşük level horde elleşmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 O priest onların abisi demeki sen kardeşinin dayak yemisini istermisin istemessin heralde oda öle yapmış :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Sensible, 24 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki: Ya dün Tarren Mill'de ne güzel eğleniyoruz. Herkes 30 civarı. Bir süre sonra baktık o da ne? Bi priest gelmiş lvl ?? yazıyor yaklaşık 50 falan olması lazım herife hiçbir büyü hiçbirşey işlemiyor. Attığı dotlar vuruş başı 150 koyuyor. Ya ben anlamıyorum. Bu adamın bizim aramızda işi ne? Gitse ya kendi levelındakilerle savaşsa? PvP yaptığını mı sanıyor böyle? o dediklerinden 100x daha alliance da var emin olabilirsin.mining için sağda solda gezerken düşük levellere dalan birçok gerizekalı görüyorum, bu arada arada bana bulaşan düşük level görürsemde dalarım yani.ama bana dokunmayan alliance a da dokunmam [signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 24 Haziran 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 TMyi 30ların savaş alanı yapan özellik ne? İsteyen istediği lvlda savaşır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o değilde allah aşkına neden saldırsın ki neyi tatmin etmeye çalışıyor. Karşındaki seni zaten kesemeyecek ve sen onu kesebileceksin bırak adam rahat rahat questini yapsın. Sana ne honor veriyor nede bir şey kazandırıyor. Strees atmak için diyenlere ise stressi atmıyorsunuz direk karşıdaki oyuncuya bindiriyorsunuz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 oyuna heyecan, ruh gelsin; taraflar birbirlerinden iyice nefret etsin diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 çünkü dünyada çok sayıda 'ass' var.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 görüldüğü kadarıyla burda konuyu başlatan arkadaşımızın bahsettiği kişilere benzeyen baya bi kişi var.... ne yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Nesi yazık yav. O alana giden her şeye katlanır. Bende bunu anlamıyorum yani oraya öldürmeye gidiyorsun ama ölünce kızıyorsun. Yani oraya gelen ?? adamda öldürmeye ölmeye geliyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ha ayrıca zaten warsong gulch var 21 üzeri herkes için, high pop'sa sunucunuz gidip orayı deneyin tm-ss arası yerine. kimsenin karışmayacağından emin olmanın tek yolu o.. ben de yolda görsem düşük lvl'lar savaşıyor diye karışmam eğer karşıda da yüksek lvl biri yoksa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 PvP Server Nokta.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Nerull http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ben görürsem karışıyorum, ille karışmayacaksam savaşın sonuna kadar bekliyor, bizim taraf ölmeden savaşı sonlandırıyorum.. tatmin olayı değil bu, oyunun kuralı. hem pvp severına giriyim hem kimse bana dokunmasın yok.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 TMdeki kim kime dumduma savaşta durup tablediğim adam bana uygun mu diye bakma fırsatı olmuyor. Yani tableyebileceğim kadar ön safhadaysa öldürebileceğim kadar yüksektir diye düşünüyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya abicim artık bunu tartışmayalım bence, bunun yerine bu olaylara izin veren blizzard a dokunduralım /rude *!Arcane makes a rude gesture at Blizz*[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 AOdaki gibi belli lvl altına ve üstüne dalmayı engelleseler güzel olur aslında.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yaw adamlar o iş için pve serverı yapıp engellemediler mi? ben mi yanlış biliyorum?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya sizde benim gibi pvp serverında koma geçiriyorsanız geçin normal servera hem rahatsın yani ben pvp serverında oynarken sinir krizlerine girerdim baktım olmuyor geçtim normal servera rahat rahat 60 oldum çıktım :P[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 En basından beri PvE serverındayım zaten. PvP serverını yarattığı gereksiz stress yüzünden hiç düşünmedim bile.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 e o zaman sorun ne? :D ben ??'lerinin savaşlarıma karışmasına, beni "g3nk"mesine razıyım. hatta bazen ?? birisinden kaçabiliyor olmak bile bana zevk veriyor. bu yüzden pvp server'ındayım, birilerinin beni rahatsız edebileceği düşüncesi beni mutlu ediyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Tatmin falan alakası yok. Oyunun bi olayı var level seviye ilgilendirmez. Gördügünüzü kesin.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 o zaman bizanslılarda kadın ve çocukları kesmezdi dimi.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 %90 Alterac Valley'e gelip sıra bekleyen biridir. Bekleyin, gitsin, bi süre sonra sıkılır gider zaten.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar