Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

level "??" adamlar neden lowbielerin savaşına karışır?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ya dün Tarren Mill'de ne güzel eğleniyoruz. Herkes 30 civarı. Bir süre sonra baktık o da ne? Bi priest gelmiş lvl ?? yazıyor yaklaşık 50 falan olması lazım herife hiçbir büyü hiçbirşey işlemiyor. Attığı dotlar vuruş başı 150 koyuyor. Ya ben anlamıyorum. Bu adamın bizim aramızda işi ne? Gitse ya kendi levelındakilerle savaşsa? PvP yaptığını mı sanıyor böyle?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 24 Haziran 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
Ya dün Tarren Mill'de ne güzel eğleniyoruz. Herkes 30 civarı. Bir süre sonra baktık o da ne? Bi priest gelmiş lvl ?? yazıyor yaklaşık 50 falan olması lazım herife hiçbir büyü hiçbirşey işlemiyor. Attığı dotlar vuruş başı 150 koyuyor. Ya ben anlamıyorum. Bu adamın bizim aramızda işi ne? Gitse ya kendi levelındakilerle savaşsa? PvP yaptığını mı sanıyor böyle?

o dediklerinden 100x daha alliance da var emin olabilirsin.mining için sağda solda gezerken düşük levellere dalan birçok gerizekalı görüyorum,
bu arada arada bana bulaşan düşük level görürsemde dalarım yani.ama bana dokunmayan alliance a da dokunmam
[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 24 Haziran 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde allah aşkına neden saldırsın ki neyi tatmin etmeye çalışıyor. Karşındaki seni zaten kesemeyecek ve sen onu kesebileceksin bırak adam rahat rahat questini yapsın. Sana ne honor veriyor nede bir şey kazandırıyor. Strees atmak için diyenlere ise stressi atmıyorsunuz direk karşıdaki oyuncuya bindiriyorsunuz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü dünyada çok sayıda 'ass' var.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ha ayrıca zaten warsong gulch var 21 üzeri herkes için, high pop'sa sunucunuz gidip orayı deneyin tm-ss arası yerine. kimsenin karışmayacağından emin olmanın tek yolu o..

ben de yolda görsem düşük lvl'lar savaşıyor diye karışmam eğer karşıda da yüksek lvl biri yoksa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ben görürsem karışıyorum, ille karışmayacaksam savaşın sonuna kadar bekliyor, bizim taraf ölmeden savaşı sonlandırıyorum.. tatmin olayı değil bu, oyunun kuralı. hem pvp severına giriyim hem kimse bana dokunmasın yok.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

e o zaman sorun ne? :D

ben ??'lerinin savaşlarıma karışmasına, beni "g3nk"mesine razıyım. hatta bazen ?? birisinden kaçabiliyor olmak bile bana zevk veriyor. bu yüzden pvp server'ındayım, birilerinin beni rahatsız edebileceği düşüncesi beni mutlu ediyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

%90 Alterac Valley'e gelip sıra bekleyen biridir. Bekleyin, gitsin, bi süre sonra sıkılır gider zaten.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...