Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nebula+uo+shard Aslında internet ile pek alakalı diil:) (sırf ekşisözlükte yazılı olması yüzünden internet bölümüne girmemesi lazım) Nebula ile ilgili entryleri okuyodum. İşte en baştaki yerlerde adam şöyle birşey demiş. ne yazik ki snnnin bo$lugundan yararlanip orasi dagilinca ortada kalan tum oyunculari vaatlerle icine cekmesini bilmi$, doruk net gibi turkiyenin onde gelen isp lerinden birinin sponsorlugunda kurulmu$ ve onun adini kirletmekten ba$ka da bir i$e yaramami$, ba$indaki yoneticilerinin beynen yeterli olgunluga ula$mami$, ego tatmininden, onlari ele$tirenler ve sorunlarini anlatanlari tersleyip laf sokmaktan ba$ka pek bir i$levlerinin olmadigi, (ki yukarida soylendigi gibi gun gectikce her yonden coken sistem bunun en buyuk kaniti..) $u anda haddinin cok uzerinde populer olan cunku alternatifi olmayan, hatta doruk netten yeni odenek almi$ ve server kapasitesini iki katina cikarmaya hazirlanan, 1-2 ay icinde ortaya cikacak bir cok ciddi anlamda guzel ve ozverili shardlar sayesinde tum popularitesini yitermeye mahkum olan ve buyuk ihtimalle varligi sonsuza degin unutulacak, daha da guzeli kapasitesi iki katina cikmi$ serverlari da ellerinde patlayacak turk ultima online serveri. harcadigim zamana lanet olsun. (bkz: what was i thinking) /nevermind 2. bir adamda şöyle demiş. biteceeeeek dendikten sonra 3 ay gecmesine ragmen popularitesini hala kaybetmemi$ uo shardi /senic 1. mesaj tam karalama içeriğinde. 2. mesaj ise tam karalama değil beyenmemişlik var. Sonra aradan birkaç ay geçmiş. anladigim kadariyla son zamanlarda yetkili kadrosunu gozden gecirip adama benzetmi$, bu yuzden daha once soylediklerimin bir kismini geri almami gerektiren uo sunucusu. ayrica o entryde kacirdigim bir nokta da bir turkiye gercegi olan boktan $eylerin populer olmasi, degil 3 ay, 3 yil populer kalacak olmasi. lakin "nitelikli" sifati yaki$tirilabilecek bir cok ki$i coktan terketti nebulayi. tabii oyuncularinin yuzde sekseni 15 ya$in alti olan bir ortamda fazla bir kayip olmadi. onlarin burayi birakmasi icin (sanane'de oldugu gibi) burada onlari ceken her ne ise onun daha iyisini sunan bir yer ortaya cikmasi gerekiyor. bu ozelligiyle ciddi shardlar gercekten harika bir filtre. ayrica nebula, serverdaki karakterimi 150 milyon turk lirasi sayip almi$ bir ki$iyi, daha fazlasini vermeye meyilli olan bir cok ki$iyi, ayrica karakteri almak icin i$ini gucunu birakip (ki i$ guc kismi kismi $aibelidir) izmir'den istanbul'a gelmeyi goze alacak bir ba$kasini bunyesinde barindirmaktadir. /nevermind yakinda 1 ya$ina basacak olan, tamamen gonullu bir kadroya sahip, oyuncu kalitesinin genel du$uklugune ragmen, servis kalitesini her gecen gun arttiran bir uo sunucusu. turkiye'de ultima'nin turkcell'i. http://www.nebula.gen.tr /senic Adamların bütün düşünceleri mesajları değişmiş. Aslında o birkaç ayda değişen birşey yoktu hep aynıydı nebula. En azından ben bırakana kadar öyleydi. Birde eskiden lamer sıfatındaki insanlar daha azdı yani zaman geçtikce güzelleşti gibi birşey diyemiyorum malesef sorunlar düzeldikce yenisi geldi. Peki bu insanlara ne oldu? niye aniden fikir değiştirdiler? Ya tehtid edilmiş gibi durmuyormu? Yoksa nebula bir mafyamı? (gece gece saçmalama olayı)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bu adamların böyle çevir kazı yanmasın yapmalarının tek olur tarafı, Nevermind ve senic nickli şahıslar önceleri çok kesilip, çok lootlanıyorlardı sanırım. Daha sonra öğrendiler bu ultima onlineyi macroları falan kavradılar elleri alıştı mage vs warrior pvp sini falan kavradılar ve adam kesmeye başladılar oyun zevkle gelmeye başladı bu adamlara ve nebulayı övdüler veyahut edit yapıldı bu adamlara.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 azımdan aldın.[signature][hline]hours brought thirst and the rising sun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bu insanlara ne oldu? hmm.. PK?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aslında bi ihtimal daha var ki çok strenghtfull. bu adamlar gm oldu.[signature][hline]hours brought thirst and the rising sun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 edit çekmişlerdir adamlara :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Suserlar çok rahatsız insanlar oldu. Özellikle 1 ve 2 . nesil suserlar deniz baykal gibi oldu hepsi Neye muhalefet olucaklarını şaşırıyorlar. Merak ediyorum bu suserlar neyden hoşlanır neyi destekler.[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 nevermind bizim arkadaş olabilir bi soram bakalım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gerizekali admini, tekerlekli tabutuyla 200km hiz yaptigini kanitlar bir resmi koyabiliyor web sitesine nebula'nin. 200km hizindaki bu komik adam açtirmis bacaklarini nebula'nin, bekletiyor.. parali eposta alana muamele bedava. vay anasini! yazarin notu : emin'e buradan selam ediyorum. (çölasan) (ahmet bizahmet, 31.10.2004 18:37 ~ 14.04.2005 20:50) yorum süper yalnız.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 her yerde yokmu bir oyle bir boyle soyleyenler? bana faydasi yoksa bok atiyim gitsin mantigi, baska bisiy degil. sonra bir baska vesileyle bir yardim fayda bisiy gormustur bunlar, sonra hakikaten cevir kazi yanmasin.[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 25 Haziran 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KotuKedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 nebula'nın tetikçisi benim kuzenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 nevermindın 1. entrysi - karalama nevermindın 2. entrysi - gene karalama. olumlu bir şey eklenmemiş, üstüne 'tamam 3 ayda bitmedi ama ülkemizde yavan şeyler tutulur denmiş' bir de böyle laf sokulmuş kuruma senicin 1. entrysi - neverminda laf sokmuş, hani bitiyodu efendi, bak üç ay geçmiş, nebulaya bir şey olmamış, yala bakalım tükürdüğünü denmiş senicin 2. entrysi - gene methiye değişen bir şey göremedim ben?[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Montezaus +1 Sanırım burda konuşanların hiçbirisi okumadı yorumları ya da okuduklarını anlama problemleri var :/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 öms ile sorabilirsin neden banlandığını ama fake olduğunu, ilerde daha büyük sorunlara yol açabileceğini tahmin etmek hiç te güç değil, şimdi bişey yapsa veya yapmasa da[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 mesaj silen yetkililer mesajlardaki hatayı söylerlerse aynı hatayı tekrar yapmayız.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tehdit edilseler, ya da başka bir artnıyet olsa adam mesajını editler niye öyle bir iz bıraksın ki var mı böyle bi mantık?[signature][hline]Msn: [email protected] [Bu mesaj sanerixx tarafından 25 Haziran 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bende başta öyleydim. nebula'ya sevinmiştim,sonra kustum ve sonra değerini anladım. galiba klasik birşey bu :-P[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya kemikıl senin cp yaptığın entryler taa 2002 nin etrysi yanılıyormuyum?. bu arada olumlu olumsuz her türlü entry var nebula başlığında orda tek bi açıdan bakmayalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar