dominic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 roflcopter. milletin seyinden size ne? sanki alakaniz var yagli guresle, kacinizin babasi kirk pinarda guresiyor soyleyin bakalim. birakin suni gundeme takilmayi ya, pop'da guzel ama, bi yere kadar yani. [Bu mesaj dominic tarafından 24 Haziran 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kıspetten bi daldırıyorlar ellerini way anam way[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Size ne arkadaşlar milletin şeyinden...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 15:58 tarihinde demiş ki: huun niye patiye mesaj atıyosun? Atma lan mesaj ne alakasi var ki kırkpınar agaliyla patiye mesaj atmanin . tamam kimse cinsel tercihi yuzunden ayrima tabii olmasinda cinsel tercihi farkli olanlarda tercihi normal olanlara biraz anlayis gostersin bazi seylerden geri kalsin bir zahmet .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 rofl[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Muhahahah zuhahaahh hehehehe hihihihi :-P Habere bakın yahu :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: geffen, 24 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 24 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: yahu istediği kadar aday olsun fatih ürekte ağalığı alıcak kadar para yoktur. adamlar 100 milyardan açıyorlar Fatih ürek in senede kazandığı parayı diğerleri 1-2 günde kazanıyorlar. Bu adamların en salatası bile 100 milyarı barda 4 gün çalışarak alıyor. Sen ne diyon anam babam. Ki fatih ürek dipte değil. İstediği bütün barlarda çalışabilir. O parayı verende zaten fatih ürek in patronları yahu bana anlatma. Şu an ki Kırkpınar Ağası İzmit te ki Tüysüzler ailesi Trilyonluk dükkanları var adamların. Hala 100 milyardasın. Bizim ailenin yarısı edirneli.Edirne de de saygın kişiler olduğu için kırkpınarı genellikle izlerim. Oraya gelen adamlar fatih ürek ibrahim tatlıses gibi adamları kendi odalarına koyarak şarkı söylettirirler LoL[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İbrahim tatlisesle fatih urek i ekonomik bakimdan ayni kefeye koydun helal, ibrahim tatlises kirkpinar agasini cebindeki bozuk paralarla alir.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İbo zengindir belki ama o kadar değil. Bahsettiğin adamlar yüzlerce milyarı sadece isim hakkı için ortaya koyuyorlar. İbo gibi 30 milyar alacam diye milletin şaklabanı olmuyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Trilyonluk dukkani var demisin bide adamlarin.. hehe ,adam trilyonluk ucakla geziyo keyfine sadece.Tatlisesin servetinin farkinda degilsiniz heralde.[signature][hline]Yap Yakışanı. [Bu mesaj daverc tarafından 24 Haziran 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ibo ? abi ibo iş adamı statüsünde baya parası var yani[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Yahu siz galiba 300 milyara 2-3 uçak 5-6 kat a servet diyorsunuz herhalde ? Türkiye de Trilyonlarca vergi veren adamlar var bunların farkında değilsiniz galiba ? İbrahim Tatlıses gibi adamlar 2 trilyon vergi verirken o adamlar 1500 tane kamu binası yapıp vergiden düştükleri halde 10 trilyon üzeri vergi veriyorlar. İzmit adamların sizin kıyasladığınız adamlara bakın =) neyse zenginin malı zühürtün çenesini yorarmış[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İyide adamın üstüne ne diye gidiyorlar pardon kadının :-P[signature][hline]zagG!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 beyler 100 milyar lafini ilk kim ortaya atti bilmiyorum ama su anda trilyonlari konusuyor olmaniz lazimdi . ne ibo ne super kobra fatih o rakamlarin yanindan bile gecemez . onlar ,baskalari!!! ne kadar harcamalarini isterse o kadar harcar . burda kirkpinar agaligindan bahsediliyor .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Böyle hemşeri olmaz olsun =))[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ahah hurriyetin kelebek ekinde bir ara okuyucu itiraflarini yayinladigi bir bolum vardi . orda adamin teki fatih urek in akrabasi oldugum icin gurur duyuyorum ama bunu kimseye soyleyemiyorum gibi bir itirafi vardi .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: insanların cinsel tercihleriyle alay edenleri g.tünden Bazukalamak lazım.Ne kadar salak insanlar boşboş saçma sapan laflar ederek gündemde malmal şeyler yapıyorlar. Eğer o kişi cinsel tercihini kullanarak para kazanıyorsa, dalga değil arabayla üstünden bile geçerim... Asıl saçma laflar ederek değil fatih ürek eşcinselliği(!) ile gündemde kalıyor. Ona laf etmen gerekir bence. Fatih Ürek'in ne sesi güzel, ne oyunculuğu ne başka bir şeyi... Ünlü olmasının tek nedeni eşcinselliği... Asıl onun yaptığı suç bence...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: codename_curse, 24 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: eski kırkpınar ağası ve sünnetçi Kemal Özkan *crit saving throw atar* -> *Kar etmez* -> *Ölür*[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmasgoblin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hurriyet mi yazmış bunu?haber kalitesi çok düşmüş...:yapma:[signature][hline]In our MEans, In our GAmbits, In our DEcoys, In our THoughts, WE LOVE YOU MEGADETH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: -007-, 20 Haziran 2005 04:52 tarihinde demiş ki: bizim ülkemizde de böyle mallıklar oluyo işte gündemde olay azalınca gereksiz magazinciler yarattıkları b.ktan gündemle ekmek parası kazanmaya çalışıyolar. yazık. hürriyetle ilgili 1 yorum değil[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 puahahha habere bak ya ahahaha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ahahah habere bak ya diyip gecenlere ben guluyorum . habr diye bu var 1-2 haftadir iste gazetelerde .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 sonuç noldu? pehlivan olabildi mi bizim ağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ağa olmuş mu bilemem ama, sünnet yaramış tosunuma. http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5497714.asp?m=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 onu bilmiyorum da, geçen evleniyorum die ortaya çıkmıştı abim(!). :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar