Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Herkes ; - Sedat Peker'in yeğeni. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Herkesten iyi araba kullanıyor. Bu devirde herkes, herkesten üstün. Böyle yatağa yattım, döndüm durdum, aklıma geldi, yazayim dedim.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sedat peker kim ya ?[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: kermit, 24 Haziran 2005 08:05 tarihinde demiş ki: sedat peker kim ya ? major mafya b@b[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 turkıyede herkes kenderdır ve ehrkesın bır sedat amcası vardır sıkısınca olmasa bıle herhangı bır major bolgenın ulku ocakalrının lıderı amcası vardır yuzde yuz bıde seyı yazmayı unutmussun herkes ılerı derece bılgısayar uzmanıdır 8 yasında bılgısayarı komple sokup bastan takmıstır cıkan butun oyunları oynamıstır bılgısayarla ılgılı tum problemlerı sunu nasıl yapıyorduk unuttum ben ya yoksa yapardım yardım plz seklınde sorar veya yaw abı benım bıos sıfresını unuttum laptopta nasıl alıcam gerı yanı masaustu bılgısayar olsa acar alırdımda laptop a bulasmak ıstemıyorum yanı seklınde sorar[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bide mutlaka sınıftaki öğretmene küfür etmiştir ![signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 -askere gittiyse- kesin çavuşu tokatlamıştır-gerçek manada-[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla sabah sabah baya dogru seyler gelmiş aklına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 24 Haziran 2005 08:03 tarihinde demiş ki: Herkes ; - Sedat Peker'in yeğeni. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. - Herkesten iyi araba kullanıyor. Bu devirde herkes, herkesten üstün. Böyle yatağa yattım, döndüm durdum, aklıma geldi, yazayim dedim. - Sedat Peker'in yeğeni. > Alakam olmaz... - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. > Yeşil Aycıyımdır sıgara alkol yok - Herşey hakkında herşeyi biliyor. > Tek bi şey bilirim neyi bilmem gerektiğini - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. > Ben zekiyim evet, ama geri kalanları bilemicem. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. > bi ara torbacılık yapmıştım lisede (intaş) bi kaç şey hakkında sokak tabiri bilgilerim var. Bilimsel ayrıntılarını çok derin bilmem - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. > Tasarımcıyım ama sanatçıyım diyemem bunu başkalarının bana söylemesi gerekir. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. > yo 6 yaşında maykıl ceksınla tarkan dinlerdim, şimdi kro hariç herşeyi dinlerim tabi Rap'in yeri başka... - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. > özel hayatımı kimseyle paylaşmayı sevmem, sadece gerçekten bi konu hakkında bilgi almam gerekiyorsa arkadaşlarıma danışırım. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. > yoo kadıköy / cadde / Trip cafe bilmeyen yoktur heralde :P - Herkesten iyi araba kullanıyor. 2 yıldır ehlitey var ama sürmeye sürmeye unutmuşumdur heralde hatırlattığın iyi oldu biraz pratik yapam :P Ve ben, ben olduğum için gururlu ve mutluyum :)[signature] Edit:Trip cafeyi ip cafe yazmışım... [hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Joker tarafından 24 Haziran 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 euahea alexi Burda trilyonlarca tip var abi dediğinden Muhabbetleri cok komik "Baba alcan Nose u bascan Işıklar caddesinde altınada neon lambalar koydunmu of arabaya gel arkayada taktıkmı rüzgarlık..." eauha kopuyorum ya insanımız ne kadar saçma işlerle uğraşıyor.Antalyada artık hiç kimse ile adam akıllı muhabet edemez oldum.Herif bi başlıo araba konuşması bitiyo araba.Adamın biri bağırtarak arabayı sürüo.. Way a.Q 8 silindir hipna nası baartırıyo biri deliriyo orda.Nfs underground oynayan başımıza modifier kesiliyo eheu Bu devirde Herkez bi uyuz olmuş zaten.Herkezde bi trip.Nerde o eski arkadaşlıklar nerde 90 lar? zeks ede gelelim.Okulda bi arkadaşım vardı herif paso yazıo printer gibi mübarek saniyede 10 kaat felan herneyse... Adam bi alanyaya gitmiş geldi 2 3 tane sivilce çıktı suratında Gelmiş nie bilionmu? sex.. sdfdsf çaktım hemen Yazışın bu kadarı yaaa yuh Bide Özel hayatında neler yaşadığını Neden böyle özene bezene anlatıyorlar onada deli oluyorum...[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Haziran 2005 10:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Herkes yalancı herkes iğrenç insan yokmu şu dünyaaadaaa[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Quivalen-soth, 24 Haziran 2005 10:24 tarihinde demiş ki: Herkes yalancı herkes iğrenç insan yokmu şu dünyaaadaaa Ben yalancı deilim iğrençte deilim insanda deilim...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 dediklerin çok doğru bence de. özellikle yonja gibi ortamlarda görüyorum böyle kişileri -Sedat Peker'le alakam yok. Ben kimin yeğeniyim onu da pek bilmiyorum. -Dışarı çıkmaya üşeniyorum, içki içmek istesem de içemiyorum. Ancak üşenmiycem de çıkıcam da içicem.. -Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir. -"Ben aptalım, ben salağım, benden bir bok olmaz" felsefesini benimsiyorum. -Tıpta kullanılan uyuşturucularla, keşlerin kullandığı uyuşturucular arasındaki farkı bile bilmiyorum. Bir tek elsidi'nin adını biliyorum. Karacahil kaldım. -Sanat konusununda berbatımdır. Resim, müzik felan... Zaten okulda da derslerim 1-2 felan gelirdi hep. -6 yaşımdan beri birçok tarz değiştirdim. 5-6 Yaşımda İbo dinlerdim, şimdi yanına bile yaklaşmıyorum. Şu sıralar en sevdiğim grupu veya o tarzı, o zamanlar hiç bilmezdim, bilsem bile dinlemezdim zaten. -Sevmem bu tip şeyleri, forumlarda da anlatmaktan haz alırmışçasına söylenmesini. -Evden çıkmıyorum demiştim, kimsenin bilmediği mekanları nasıl keşfediyim? Üşengecim ben. -Yok valla daha ehliyetimi bile almadım. Araba kullanmayı hiç sevmem, bu gidişle de uzun süre araba kullanacağımı zannetmem. Yani buna göre anormal bir insanım.. zaten şüpheleniyordum. neyse.. şimdi "herşeyi 6 yaşımda yaptım ben ulan" gibi olcak da. 6 yaşımda pc kullanmaya başladığım doğrudur :) 4-5 yaşlarımda başlamıştı aterici, commodore 64 ve bunun gibi bilgisayar sevdalarım... 6 yaşımda da pc oynamaya başlamıştım. Tabii o zamanlar pc gençliğinden çok televizyon gençliğiydik, o ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Haziran 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hehe bende amstrad 64 vardı, böyle kasetle fln çalışıyordu :) ama ilk n zmn alınmıştı bilmiyorum :) yeşil ekran! (daha o zmnlar siyah beyaz bile yok)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 - Sedat Peker'in yeğeni: sedat pekerle işim olmaz - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor: içmeyi pek sevmem, aam orta varsa içerim, fazla içersem farkına varırım - Herşey hakkında herşeyi biliyor: herşey nedir ki? - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor: tamam zeki olabilirim ama benden zekisi de var aptalı da - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor: extacy, ot, kokain, esrar, eroin. isimlerini biliyorum. extacy moda şuan hap, kokain koklanıyo, eroinle esrarda damardan alınır(alınmadan önce kol bağlanır vücütla kas ilişikisi kesilir, tüm bildiğim budur. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat: bu sene tüm resimlerimi başkasına yaptırdım, über sanatçıyım - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor: sevdiğim tarz biçok kez değişti. şuanda dahaçok rock dinlerim - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor: içime kapanık biriyimdir haz duymam ama içimi dökmek için bi "dost"mla konuşurum - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor: eet bizim evin balkonu - Herkesten iyi araba kullanıyor: süfer araba kullanırım geçen gün şahinle gidiyorum istanbuldan adanaya bastım 240 ondan sonra b ikamyon gördüm yolda asıldım frene 20m de durdum lol. daha yaşım gelmedi araba için[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 - Sedat Peker'in yeğeni. - Tanımama - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. -İçerim - Herşey hakkında herşeyi biliyor. -Bazı şeyleri bilirim - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. -Zeki oldugumu düşünüyorum - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. -Bilirim ama kulaktan - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. -Sanatla alakam yok - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. -Dinlemem - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. -Kişisel - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. -Bilirim - Herkesten iyi araba kullanıyor. -Kullanırım[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:40 tarihinde demiş ki: eroinle esrarda damardan alınır(alınmadan önce kol bağlanır vücütla kas ilişikisi kesilir eheh esrar ottur, yeşillikte ottur, fastreload iyidir güzeldir *pes* Ya Bone.. Ben ne anlatıcaktım :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Haziran 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Form değildi ki bu, herkes doldurmuş =/. Ama yine de tezimi daha güzel açıklamış ehe. abso : sen yaşlandın hocam, ben bu devir diyorum =P.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sen onu boşver kimleri işe aldın hangisi daha tatminkar doldurmuş onu söyle birde bunu yazmanda dün akşam evde erke kerkeğe yaptıgınız partinin etkis iolmuş gibi görünüyor titsican[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Joker, 24 Haziran 2005 10:49 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:40 tarihinde demiş ki: eroinle esrarda damardan alınır(alınmadan önce kol bağlanır vücütla kas ilişikisi kesilir eheh esrar ottur, yeşillikte ottur, fastreload iyidir güzeldir, esrarda iyidir güzeldir... Ya Bone.. Ben ne anlatıcaktım :) yok abi ilişkim olmadı hiç filmlerden bide benim annem ecz. babam dent. bilmem normal yani[signature][hline][/b]Msn adresim Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: DynamicK, 24 Haziran 2005 11:07 tarihinde demiş ki: sen onu boşver kimleri işe aldın hangisi daha tatminkar doldurmuş onu söyle birde bunu yazmanda dün akşam evde erke kerkeğe yaptıgınız partinin etkis iolmuş gibi görünüyor titsican Evimde 1 adet vader maskesi var. Üstüme gelmeyin, kullanmaktan çekinmem.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: fastreload, 24 Haziran 2005 11:09 tarihinde demiş ki: said: Joker, 24 Haziran 2005 10:49 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 24 Haziran 2005 10:40 tarihinde demiş ki: eroinle esrarda damardan alınır(alınmadan önce kol bağlanır vücütla kas ilişikisi kesilir eheh esrar ottur, yeşillikte ottur, fastreload iyidir güzeldir, *pes*. Ya Bone.. Ben ne anlatıcaktım :) yok abi ilişkim olmadı hiç filmlerden bide benim annem ecz. babam dent. bilmem normal yani boş ver bilmesende olur... :) daha faydasını görmedim...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 24 Haziran 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Havşada Sedat pekerin yiğeni denen kişi muhabbet sırasında Baba nasıl araba ( mercedes slk ) Ay sonu alıcam bitane iyi baba güzel al Harbimi diyorsun bak alıcam Evet ya güzel 1 miliyon varmı sigara alıcam :D böyle bir muhabbetler fln Polisi dövmeler[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben de doldutayım tam olsun:) - Sedat Peker'in yeğeni. (tanımam etmem) - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. (içki içemem, kullanmıyorum buna bağlı olarak) - Herşey hakkında herşeyi biliyor. (çok iyi bildiğim konularda bile çekinirim konuşmaktan, yanlıştır şöyledir böyledir diye) - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. (öyle olsaydı benim için bir üstteki maddedeki yazı tam tersi olurdu) - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. (zerre kadar hazzetmem, ilgim alakam yok) - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. (beğenip beğenmeme yönünde olur en fazla, bir de yamuğu yumuğu varsa söylerim, gözüme batanı söylerim. sanat yapmam, çiziktiririm. bana sanatçı diyene bol miktarda gülerim.) - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. (16 yaşında adam gibi kendim cd alıp-internetten indirip müzik dinlemeye başladım. daha öncesinde ne duyarsam dinliyordum.) - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. (kişiseldir) - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. (gece çıkmaktan da hazzetmem, piyasa mekandı oydu buydu haberim bile yok) - Herkesten iyi araba kullanıyor. (babamın zoruyla bikaç hafta içinde ehliyet alacam, çerçeveletirim heralde. araba merakım sıfır) Form diye doldurduk ama, ciddi bütün maddelerin sol tarafını bu bir form olsaydı yazacak olan insanlar mevcut. burada bile var birkaç tane maddeyi uygulayan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan. üzücü şeyler tabi bunlar.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 - Sedat Peker'in yeğeni. // Onu tanımıyorum ama başka tanıdık var sayılır, Sahra-ı Cedid sağolsun. - Çok iyi içki içiyor, içmeyi en iyi o biliyor. // Yeşilaycıyız. - Herşey hakkında herşeyi biliyor. // Google sağolsun. - "Bir tek ben zekiyim geri kalanlar aptal." felsefesini benimsiyor. // Evet. - Her uyuşturucu hakkında herşeyi biliyor. // Google gene sağolsun. - Sanatçı, sanat eleştirmeni, sanat. // Muhalefet etmeyi sevdiğimden yaparım öyle şeyler. - 6 yaşından beri "ensevdiğigrup"u dinliyor. // Ben adam akıllı müzik bile dinlemiyorum. - Seks hayatını ona buna söylemekten büyük haz alıyor. // Evet seks yapmaktan daha çok haz veriyor. - Kimsenin bilmediği mekanları biliyor. // Bunu bir türlü beceremedim işte. - Herkesten iyi araba kullanıyor. // Acaip drift yaparım NFSU2'de.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Metin Üstündağ'ın yazılarına benzettim. O hava var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar