Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANimelerdeki bomba !! hatunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu yukardaki resimdeki anime (öhh zincirleme isim tamalaması yapannes) kanal d demi yoksa star da mı ne yayınlanıyo dimi...?
neyse konuya gelelim :D

ASUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

dial-up lara şimdiden özür diliyorum...[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın

Mesaj tarihi:
said:
DiaBoLiC, 15 Ağustos 2004 03:58 tarihinde demiş ki:
bu yukardaki resimdeki anime (öhh zincirleme isim tamalaması yapannes) kanal d demi yoksa star da mı ne yayınlanıyo dimi...?

starda yayınlanıyor haftanın hergünü. ama haftasonları sabahın bir köründe veriyor. haftaiçi 8:45 te mi ne veriyor tam saatini bilmiyorum..
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 07 Ağustos 2004 12:40 tarihinde demiş ki:
oo hocam naptın?
anime kızları nasıl birbirine benziyor?

Liv Tyler = Petek Dinçöz demek gibi birşey bu..
Aman Pit Fiend'ler duymasın, çarpar...

:D iyi benzetme walla[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:

FFX'i animeden sayar mısınız bilmiyorum (ben saymam o yüzden biraz alakasız görünebilir 3d falan. Ama çok güzel napiyim! :)) ama Yuna diyorum ben. Gözlere dikkat.

FFX'i bitirmeyenler bakmasın:
[spo=FFX'i bitirmeyenler bakmasın][/spo]

Dahası.
Yazılar spoiler içerebilir, benden söylemesi.

[Bu mesaj Eraq tarafından 21 Ağustos 2004 05:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
valla ff deki ablam anime olsun olmasın tek geçiyorum kendilerini hatta realları bırakırım onun için :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
Gerçekten Yuna'nın üzerine kimseyi tanımam bende.
GO YUNA GO :rock:[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Mesaj tarihi:

Ben Faye Valentine diyorum

[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you

Mesaj tarihi:
nge'yi izledikten sonra listeme rei ayanami'yi de ekliyorum, önceden tereddütteydim, ortadan kalktı izleyince.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
yoo, ilk gördüğümden beri bayılırdım rei'ye ama karakter hakkında net bir fikrim yoktu izleyene kadar, izledim işte tam oldu.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...