Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden kimse druid olmuyo ?

Axvka-min

Öne çıkan mesajlar

Bende druidim 30 oldum travel formu kaptım :) BL'de baya fazla var druid.
BG'de druid olmak ayrı bir zevk. Bayrağı aldıysanız sizi kimse yakalayamaz. Bayrağı almış biri görürseniz sizden asla kaçamaz. Eğer takım arkadaşlarınızdan biri bayrağı kapmış ve arkasında 5 tane horde varsa sizin yanınızdan geçip sizi umursamadan bayrak taşıyıcıısına saldırır. Onları tek tek rootlamak da ayrı bir zevk[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

BL de 48 druid im var, yanlız söylemem lazım altların çoğu ya mage ya druid =P okadar çok gördümki yakında druidden geçilmeyecek ortalık...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 22 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki:
valla BL de de korgall da da druid kaynıyor

abi gozunu seviyim BL de nerde kaynıyo 40 kişilik MC runlarının hiç birinde 2 den fazla druid gormedim azuregos kazzak fln hepsinde 1 2 1 2 degişmiyo ben gormedim kaynadıgını...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Druid kötü değil hele us beta zamanlarını azda olsa druid oynamış insan olarak artık çok iyi hatırlıyorum önceden ha bear form ha normal form aynıydı nerdeyse böle mobla savaşırken bayma ötesine geçiyordun mob öldürsede kurtulsam dıyordun ama şuan druid gaye sağlam[signature][hline]WTB Healer -,-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cintonick, 22 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
abi gozunu seviyim BL de nerde kaynıyo 40 kişilik MC runlarının hiç birinde 2 den fazla druid gormedim azuregos kazzak fln hepsinde 1 2 1 2 degişmiyo ben gormedim kaynadıgını...

lvl 60lardan bahsetmiyordur arkadaş. Şuan 30 civarı levellardayim adım başı druide rastlıyorum. Guildimizde de 6 tane druid var.
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 23 Haziran 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ama o kadar yavaş mob öldürüyorsun ki, harcadığın zamana değmeyecek bir para elde ediyorsun. level 60 olduğun zaman kendinden 5 level düşük mob keserken, form'larını kullanmazsan çabucak manan bitebiliyor. Ha eğer form kullanırsan da çok yavaş öldürüyorsün, sıkılıyorsun vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...