Axvka-min Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Niye bi allahın kulu druid deil benden başka herkes takılmış melee ye gidio ? -III- Team Empre Vintar/Vintarina[signature][hline]Vintar Onasi Vintarina Onasi the Flower of carnage big noob of infinity guild:deathblow(infinty'nin ilk ve tek imperial guildi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 druid olan arkadaslarda var onların hakkını yeme(ben diyilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 zevk meselesi.Ben druıdım mısal[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 soruyu düzeltmek istiyorum: "neden ben hiç druid göremiyorum" şimdi oldu[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 servera bağlı demekki :) silvermoonda bi sürü var, hatta benim guildin nerdeyse yarısı druid şu an, priestten çok druid var, baya faydalı oluyo :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende druidim, doğruyum, çalışkanım BL'de [Bu mesaj mrtolga tarafından 22 Haziran 2005 09:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valla BL de de korgall da da druid kaynıyor[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 korgall'da druidim ben hala da druidim oyuna başlayalı 3 gün oldu zaten:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende druidim emerald dreamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gece itibariyle 60 rogue bırakıp druid kasmaya başladım 12 oldum ayı bile olabiliyorum... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende druidim 30 oldum travel formu kaptım :) BL'de baya fazla var druid. BG'de druid olmak ayrı bir zevk. Bayrağı aldıysanız sizi kimse yakalayamaz. Bayrağı almış biri görürseniz sizden asla kaçamaz. Eğer takım arkadaşlarınızdan biri bayrağı kapmış ve arkasında 5 tane horde varsa sizin yanınızdan geçip sizi umursamadan bayrak taşıyıcıısına saldırır. Onları tek tek rootlamak da ayrı bir zevk[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 BL de 48 druid im var, yanlız söylemem lazım altların çoğu ya mage ya druid =P okadar çok gördümki yakında druidden geçilmeyecek ortalık...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 BL De Druid Mi Yalannn (Horde'um Belki Ondandır) Druidle Başlarda XP Kasmak Zor Olduğundan Olsa Gerek Az Druid Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende frostwhisperda druidim ilk başlarda kasmak gerçekten daha zor meleeye göre ama ilerde çok zevkli oluyo hehe[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: arcane, 22 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki: valla BL de de korgall da da druid kaynıyor abi gozunu seviyim BL de nerde kaynıyo 40 kişilik MC runlarının hiç birinde 2 den fazla druid gormedim azuregos kazzak fln hepsinde 1 2 1 2 degişmiyo ben gormedim kaynadıgını...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eskiden pek yoktu druid şu an sayısı artıyor warrior gibi priest gibi. Çünkü bazıları alt karakter olarak druid tercih ediyor. Bence çok güzel karakter ama sanırım lvl kasmak pek kolay değil druid ile.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Druid kötü değil hele us beta zamanlarını azda olsa druid oynamış insan olarak artık çok iyi hatırlıyorum önceden ha bear form ha normal form aynıydı nerdeyse böle mobla savaşırken bayma ötesine geçiyordun mob öldürsede kurtulsam dıyordun ama şuan druid gaye sağlam[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben de druidim hem horde da hem alliance da. en guzeli[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Alternatif olarak açılan Druidlerin birçoğu yeterli değil bence.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ama söle bir durum var rogue oynamış bir adam bayabilir sonuçta çok seri gidemiyorsun[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yavaş belki ama zevkli bir karakter bence. Spelleri var, stealthi var, tank olabiliyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Cintonick, 22 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: abi gozunu seviyim BL de nerde kaynıyo 40 kişilik MC runlarının hiç birinde 2 den fazla druid gormedim azuregos kazzak fln hepsinde 1 2 1 2 degişmiyo ben gormedim kaynadıgını... lvl 60lardan bahsetmiyordur arkadaş. Şuan 30 civarı levellardayim adım başı druide rastlıyorum. Guildimizde de 6 tane druid var. [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 23 Haziran 2005 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Druid oynamak iyi, güzel, zevkli de farm yapmak imkansız gibi birşey. Sınıflar arasında en düşük dps'e sahip ama bazı çok eşsiz skill'leri var. Innervate mesela, hayat kurtarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Farm konusunda katılmıyorum. Düşük lvl olduğum için çok kesin bişeyler söyleyemem ama kendini heal edebiliyor olman ve intervate zavazingosu sayesinde hiç oturmadan uzun süre devam edebiliyorsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ama o kadar yavaş mob öldürüyorsun ki, harcadığın zamana değmeyecek bir para elde ediyorsun. level 60 olduğun zaman kendinden 5 level düşük mob keserken, form'larını kullanmazsan çabucak manan bitebiliyor. Ha eğer form kullanırsan da çok yavaş öldürüyorsün, sıkılıyorsun vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar