Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re - Kasis :)

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

Beyler Seo soyle bir karar alsa galaksideki tum jedilar silinicek ve jedi olmanin yolunu kimse bilmeyecek fakat bunun olmasi mumkun eger jedi olma yolunda giden bu yolun farkina varan insanlar olsa bile jedi olmanin simdikine nazaran cok daha zor ancak cok daha keyifli bi yolla olundugu farkına varilsa ve oyle bi sistem getirilseki soe onceki jedilari secilmis olarak kabul etse sadece bu kisilerden jk olanlara padwan alma hakki taninsa vede jediin ayni normal filmde veya kitapta okudugunuz gibi guclu oldugu gercek tipte bir galaksi olsa siz yeniden kasarmiydiniz??
Sahsen ben eski jedilardan olmama ragmen kasardim..[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ --
Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle
Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin
WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim*
Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Öss sorusu gibi olmuş valla. Bence oyundaki Jedi sistemi baştan yanlış yapılmış. Perma Death vardı benim gibi çok uzun süredir oynayanlar bilir , Jedilar 3 kere ölünce zırank diye gidiyodu kastıkları. Tamam bu gerçekten adil bir çözüm değildi , sen o kadar kas , sonra 3 kere kesilince öl. Benim aklımda olan çözüm şuydu , hiç söylemiceklerdi nasıl olduğunu ve zor olacakdı kasması. Tek bir yol olmicakdı , bir kaç yoldan olunabilecekdi ve bir limit konulucaktı. Atıyorum her serverda 100 küsür Light Jedi - 100 Küsür Dark Jedi. Şimdi bu sefer de oyunu Jedi için alanlar var diceksiniz , almasalardı derim direk. Yani allah aşkına her oyunda bir şekilde Jedi ile oynanılıyor. Benim de oyunu aldığımda tek hedefim Jedi olmakdı. Holocron döneminde çok rahat olabilirdim , çok yakın kala bıraktım ve yeni publishi bekledim. Village Questlerinde falanda aynı şekilde. Aralıkda 3 branchım açıktı , devam etsem çok rahat gelirdi devamı , ordada etmedim. Neden ? Çünkü herkes Jedi olunma yöntemini biliyordu ve herkes kasmaya başladı. Ama bazen keşke holocron yöntemi kalsaydı diyorum çünkü villagedayken bırakmamın nedeni de her yerde birden bire Jedi artışı olmasıydı.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF

Sosyal ağlarda paylaş

kisitlama bence mantikli olur.. holo yonteminin kalmasindan pekte yana deilim ozaman daha fazla jedi olurdu bence..[signature][hline]Swg --==Stareus Patijan==-- ][Dark JK][ --
Swg --==Victordavid Northstar==-- ][BH][Rifle
Swg --==Luza==-- ][BH][ Carbin
WoW --==Venerah==-- ][Shaman][ *Biraktim*
Stareus Eclipse-Victordavid Eclipse-LuzaEclipse
Sosyal ağlarda paylaş

sizin sistemler yinede daha insafli benim kafmadaki daha acimasizdi :D dediginiz gibi ole gizlilik felan aktif ama benim dedigimde birde jedi tapinaginda bir sinav bir egitim sureci gibi birsey yapilcak bu sinavi gecen 2-3 kisi jedi olcak 1 ayda 2-3 tane cikca iste oyun cikali sanirim 2 sene oldu suan en fazla 72 jedi felan olurduki bence bu sayi ideal olurdu jedi gordumu vay bea jediya bak derdik ama meshur bir atasozumuz var
Gecti borum pazari sur essegi nigdeye artik bence olmasi guc seyler ole bir sey yapcaklarsa serverlara bir res caksinlar ole yapsinlar[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

Abi jedi olmakiçin badge yapmak zaten başından salakça bence jedi olmanın herkeze farkklı bir yolu olmalı.Örneğin bir yerde bir npc spawn olmalı ve ondan quest almalısın.3 kişi onun questini alınca başka yerde spawn olmalı ve bu şekilde 100 tane(örnek veriom sayıyı)quest yapılmalı ve bölece kimse jedi olmanın belli bir yolunu bilememeli çünkü o kadar çok npc varki hangisi jedi yolu onu da bilemezsin.Ben Kenobi'nin evini ben badge olarak deil gücün hissedildiği bir yer olmasını istiyorum.Veya Luke u rebel theme park da deil bana sende güç yoğun derken görmek istiyorum.JEdi görevlerinin aptal bir terminalden deil Darth Vaderin emri ile aranmasını istiyorum.İmparator'u onun emrine çalışmak isteyen bir Dark jedi olarak görmek istiyorum. Görevler jedi a doru ve karşı şeklinde iki çeşit olmalı böylece kişi conversation sırasında galaksideki olayları da anlamalı.Katliam,İntikam,hırsızlık gibi gorevler jedi dan uzaklaştırmalı iyilik gorevleri yakınlaştırmalı./isteyen sonra dark side a geçebilir)Questler oyunun zamanının geçtiği dönemle ilgili zaman vermeli(filmlerden,kitaplardan alıntılar)ve Jedi olmak hiçbir zaman açıklanamayacağı için Jedi lara aşırı güç verilmeli.Bir padawan bile saygı gösterilen bir karakter olmalı.
İngilizcem iyi olsa bu fikri yollardım kesin...
BADGE nedir lan a.q herifleri...Ben CU dan önce bunun online oyun olduğunu bile farketmedim CU dan sonra da herkez JEdi oldu.PvP denilen olay silahlının kaçması jedi in amele gibi arkasından koşması oldu.HAni force pull,HAni grip nerde bunlar nerdeeeeeeeee...Şimdi Eclipse de adam gibi hiç jedi olmadığına inanıom(kişisel)Herkez ya master defender yada master Healer adam 130k olmus 500 vuramio...[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 24 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Bayrog tarafından 24 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yüksek saygıyla belirtmek istiyorum: Jedi olunması çok zor olmalı ve çeşitli erdemlere sahip olmalılar ama bu adamlar isterse master olsun genede ölümsüz olmamalılar. Diğer karakterlerden daha üstün olmaları çok doğal fakat çok kudretli olmalarına rağmen herkesin boyun eğeceği bir tanrı statüsünde olmamalılar. Jediların güzelliği orda zaten bu adamlar normal insan(veya bothan ne haltsa işte) ama forcela etkileşime girebiliyorlar. Şu anda jedilara haksızlık yapılıyorsa jedilar gerekenden güçlü olduğunda da bhlere haksızlık yapılır.
Jedi sisteminin şu an çok kötü olduğunu kabul ediyorum ama jediların tanklar olmasını istemekte yanlış çünkü filmlerde euda falan jediların asker olmadığı her seferinde vurgulanıyor.[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy
Galaksinin en deneyimsiz Bounty Hunter'ı...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdıklarınız çok komik gerçekten.

Jedi olmanın kolay olmasından yakınıyorsunuz. Çünkü etrafta çok jedi var, olur olmaz yerde force kullanıyorlar bazen jedi avlamaya gittiğinizde yeniliyorsunuz veya yenseniz de içinizden aha dangalak adam jedi olmuş ama daha savaşmayı bilmiyor diye düşünüyorsunuz. Ama onun jedi olmak için ne zorluklar yaşadığını bir düşünün.

Ben oyuna başladığımda pub 9 daha yeni yayınlanmıştı. Jedi olma işlemi durdurulmuştu. Tabii ki buff falan da bilmiyorduk mos eisley de geziniyorduk. Bir keresinde üç jedi gelip meydandaki 9 composite armor klonlarını kesmişti. Tabii ki hepimiz yaşa varol diye jedilere saygı sevgi gösterilerinde bulunmuştuk. Ama o zaman hiç jedi olabileceğimi düşünmemiştim.
Sonra quest sistemi ortaya çıktı, ilk hafta herkes badge kasmaya başladı. Fakat hangi badgelerin gerektiği bilinmiyordu. Sır gibi saklanıyordu. Sonra zamanla ilk glowie ler ortaya çıkmaya başladı. Ben de yavaş yavaş badge toplamaya başlamıştım. Guild olarak corvette yaptık. Her badge kazandığımda kontrol ediyordum. Güce yakınlığım ne kadar artmış diye. Bin bir zorlukla warren bitirdik ve Naboo'da captain ile konuşunca check ettim ve glowie olmuşum. Tanıdığım bir çok kişiyle bu sevinci paylaştım.
Ve köye ilk gidişim.. Muhteşem bir duyguydu. Sonra köy questleri ve isteğimiz branchları belirlemek süper anlardı. Cu'dan önce exp yapmak ta sıkıcı idi. Önce buff yapacak doktor bulmak sonra solo grup aramak tam ava gideceksiniz bir bakarsınız grup dağılmış. Haydi dathomirden dön geri yine grup bul. Buff için para bul deri topla sat. Bu arada oyunu oynamanın tüm zevklerinden mahrum ol arkadaşlarınla ortak bir şey yapamamanın sıkıntısını çek. Solo grup nerfi ile hiç grup parası kazanma.
Ve fs kutularını doldurduktan sonra old man ile jedi olmaya bir adım daha yaklaşmak.
CU'dan önce jedi'nin bh lere karşı işi çok daha zordu. Bu yüzden hiç terminale düşmeden oynamak gerekiyordu. Bunun yanında oyun sizi tek başına exp almaya zorluyordu. O yüzden kimse starportlarda force kullanmazdı. Şimdi ise battı balık yan gider diye herkes force kullanıyor. Ve uzun zamandır hasretini çektiği grup avlarını yapıyor. Normal exp yapmak şu an çok daha kolay. Mopta grup kurun hızlı hızlı exp toplanıyor. Ve hızla köy yolu tutuluyor.
Gerçi her nekadar kolay desem de onlar bu işin ne kadar sıkıntılı olduğunu söyleyeceklerdir.
Uzun lafın kısası jedi star wars evreninin en önemli tutkusu. Ne kadar nerf te gelse oynanabilirlik düşse de jedi olmaktan asla vazgeçilmez. Bu kadar çok oyuncunun jedi olması hepsinin Star Wars'ı ne kadar çok sevdiklerini gösteriyor.
Bir de az jedi olması gerektiği ve 4-5 arası bu kadar jedi olmadığı gerekçe gösterilerek jedi sayısı azaltılması gerektiği savunuluyor.
O zaman kotor zamanında yaşadığınız düşünün ve o zamanın rp'sini yapın. Hiç te o kadar zor değil bence.
O halde darth vader niye orda duruyor diyeceksiniz. O zaten hep orda duruyor GCW'yi yönetse hergün mailime rebel (veya imperialler) ile ilgili haberler gelse tamam haklısınız derim. :)[signature][hline]Alante Freecrest
SWG - Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...