Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kampanya Ayol Ko$un.. =)

Pakize

Öne çıkan mesajlar

Çocuklarımızın şiddet ve korku yüklü çizgi filmlerle büyümesini istemiyoruz. Ne çocuklarımızın gece uykularından korku çığlıklarıyla uyanmalarını, ne de büyüdüklerinde okullarındaki arkadaşlarını vuran küçük caniler olmalarını istiyoruz.
Çocuklarımızın şiddet ve korku yüklü çizgi filmlerle büyümesini İ S T E M İ Y O R U Z !!
Televizyon kanallarındaki şiddet ve korku içeren çizgi filmlerin derhal yayından kaldırılmasını ve bunların yerine eğitici, eğlendirici çizgi filmler ve çocuk programlarının koyulmasını talep ediyoruz.

eski cizgi flimlerimizi geri istiyoruz.

haydin bakalımmm nerede o eski heidi , şeker kız , heman... ahhh , ahhh desteklerinizi esksik etmeyin anacım.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çizgi filmlerde şiddet olmasın, eski çizgi filmler yayınlansın, çocuklarımız da Clementine izlesinler, onlar da bizim gibi psikopat olsunlar :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

hıııı siz hala işin dalgasındasınız fakat şimdiki guççucük cocuklara bakıyorum.Kırlarda koşan , ellerinde papatyalarla abilerine , ablalarına çicek getirenler şimdide ellerine tabanca almıslar dıkşın , dıkşın ateş edip , boğuşuyorlar..

çoOOooook kötü

ayy yani eski cizgi flimlerde kötü değildiki bi cady olsa valla gene izlerim..[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdikilerin nesi varmış? Sanki eskilerde hiç kötü birşey yoktu... İçki içen, sigara tüttüren, kafasına birşeyler yiyen, ölen, geberen... Eski çizgi filmlermiş... Eskisi yenisi olmaz bunun... Çocuklar için olanı ve olmayanı olur... Koyarsın gençler için olanı belli bir saate, çocuklar için olanını ayrı bir saate, adult olanı da başka bir saate... Gerçi sanki Türkiye'de adam gibi anime gösterime giriyor mu? Neyse...

Yine belirtmeden edemeyeceğim... He-manmiş, Şeker Kızmış... Hikaye bunlar... He-man adamlarlan depişmiyor muydu? Şeker Kız mıydı ne höttürüyse, kızcaaz duygusal işkenceler içerisinde değil miydi? Hergün kırlarda koşup mutluluktan uçtuğu pek olmuyordu hani... Genki vardı mesela, babası alkolikti, çocuu dövüp duruyordu... Remi'de açlıktan ölen hayvanlar.. Daha neler neler... Daha sayim mi? :D Çizgifilmlerden haberin bile yok, kalkmış eleştiri yapıyorsun... :yapma:[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Sosyal ağlarda paylaş

anne çocuk dergilerinin bu tip kampanyaları çok kolpa geliyor.
televizyona bakalım. ne oynatıyorlar çizgi film olarak? ninja scroll, ghost in the shell oynatıyorlar sanki bu kadar yaygara yapılmış? bugs bunny, temel reis, tom ve jerry.. hep aynı çizgi filmler yayınlanmıyor mu? çizgi film konusunda dünyadan çok uzakta kalmış değil miyiz?

ee eskiden ne oynardı? gene bugs bunny, tom ve jerry yok muydu? bunlar çok çok eski çizgi filmler değil midir?
şu an oynuyan çizgi filmlere şiddet middet diyoruz da, eskiden de aynıları vardı? öğretici felan çizgi filmler hatırlamıyorum.
hatta ilginçtir eskiden daha şiddet vardı. he-man, voltron, thundercats en basitinden.

e bir de çizgi film dediğin = 3 yaş altı çocukları oyalama hedesi değildir ki.
bu kafayla gidilmez. yazık etmeyin. çok farklı kesimlere hitap edebilen çizgi filmler var. e sırf "aman aman şiddet, çocuklar izlemesin" diye bunları izleyemecek miyiz? televizyonda matrix oynatılırken, ghost in the shell'in ne eksiği var?

bla bla bla

bir de sanırım bu yeni birşey değildi. birkaç sene evvel görmüştüm gazetede :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ayy kusura bakmayın fakat şunu belirtmek istiyorum.Eskiden diye belirtirken sonuç olarak elbetteki savaşlı çizgi flimler her zaman vardı fakat duygusuz flim'lerden bahsetmiyoruz.Her ne kadar He-man'da olsa cizgi flimin içerisinde bi duygu vardı şimdiki lerde oda çok anacım.iki öpmeyle 1 bakışmayadada flime duygu katılmış denmez!..[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thasaad, 21 Haziran 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
heidi , şeker kız vb. çizgi filmler esas insanı psikoya bağlıyor

Ben buna şiddetle katılıyorum :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 21 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
said:

Ben buna şiddetle katılıyorum :)

ne alakası var..

heidi'de insanı pskopata bağlayacak bir sahne söylede katılayım size..![signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi-filmlerin sadece küçük çocuklara yönelik görülmesini istemiyorum ben de ama her istek gerçekleşmiyor işte.. :-p

animasyonu çocuk eğlencesinden ibaret gören, beyaz ve gümüş perdeye alternatif bir medya olarak görmeyen çağın gerisinde kalmış düşünceden kurtulalım istiyorum, bir de bir bardak su bunun üstüne.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle

said:
Pakize, 21 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
said:
said:

ne alakası var..

heidi'de insanı pskopata bağlayacak bir sahne söylede katılayım size..!

ben söyliyim , heidi'den diil ama candy den bi sürü var ...
öncelikle hatunun kaç erkerk arkadaş değiştirdiğini ben kendi adima saymamiştim eski bi kız arkadaşim 5yada6 dedi ve isimlerini saydi ( sonra yeni nesil kızlar neden zırt pırt değiştiriolar ) , sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??) keza annem yaygara kıoparmişti küçük kız kardeşim ve ben izlioz diye ...
bunnara ek olarak
said:
Zed, 21 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
Evet çizgi filmlerde şiddet olmasın, eski çizgi filmler yayınlansın, çocuklarımız da Clementine izlesinler, onlar da bizim gibi psikopat olsunlar :)

Kesinlikle katiliyorum hala müziğini duydukça tüylerim ürperir ...

said:
Nukem_Verite, 21 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
ben katılmıyorum bu kampanyaya
heidi işkencesini biz çektik başkaları çekmesin! NAYIR

kesinlikle katiliyorum 2 , ayrica bunun bide arımaya'sı var bide Casper'i , grrr gerçek hayata yanliş hazirlamayin çocuklari ...[signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çocuklar calimero izleyip sıyırsın istemem açıkçası.. Kim çocuğu "ama bu haksizlik oyle diil mi?" diyen kolay pes eden biri olsun ister ki? Her eski olan iyi değildir sonuçta...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 21 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
çizgi-filmlerin sadece küçük çocuklara yönelik görülmesini istemiyorum ben de ama her istek gerçekleşmiyor işte.. :-p

animasyonu çocuk eğlencesinden ibaret gören, beyaz ve gümüş perdeye alternatif bir medya olarak görmeyen çağın gerisinde kalmış düşünceden kurtulalım istiyorum, bir de bir bardak su bunun üstüne.. :)

evde 6 yaşındaki cocuk her gün sinemaya mı gitsin bi çizgi flim için?

tv'i açıyor ne buluyorsa izliyor?...

ben zaten tv'de yayınlanan çizgi flimlerden bahsediyorum.Beyaz perdedekilere çizgi flim adı verilmiyor zaten heralde.için rahet etsin anacım.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
öncelikle

said:
Pakize, 21 Haziran 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
said:
said:

ne alakası var..

heidi'de insanı pskopata bağlayacak bir sahne söylede katılayım size..!

ben söyliyim , heidi'den diil ama candy den bi sürü var ...
öncelikle hatunun kaç erkerk arkadaş değiştirdiğini ben kendi adima saymamiştim eski bi kız arkadaşim 5yada6 dedi ve isimlerini saydi ( sonra yeni nesil kızlar neden zırt pırt değiştiriolar ) , sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??) keza annem yaygara kıoparmişti küçük kız kardeşim ve ben izlioz diye ...
bunnara ek olarak
said:
Zed, 21 Haziran 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
Evet çizgi filmlerde şiddet olmasın, eski çizgi filmler yayınlansın, çocuklarımız da Clementine izlesinler, onlar da bizim gibi psikopat olsunlar :)

Kesinlikle katiliyorum hala müziğini duydukça tüylerim ürperir ...

said:
Nukem_Verite, 21 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
ben katılmıyorum bu kampanyaya
heidi işkencesini biz çektik başkaları çekmesin! NAYIR

kesinlikle katiliyorum 2 , ayrica bunun bide arımaya'sı var bide Casper'i , grrr gerçek hayata yanliş hazirlamayin çocuklari ...

ayyy , ayy bunlari sizden mi duyuyorum?..

her gün izlediğiniz o pskopat flimlerden bahsetmiyorsunda.Aman kaç erkekle çıkmış , kaçıyla flort etmiş bilmem ne? çocuk potansiyel toplum sapığı olacağına.Ben razıyım cady seyretmesine bunu diyen sanki hiç kimseyle çıkmamıs , bi risine yan gözle bile bakmamıs.. lütfen biraz daha mantıklı düşünmek gerekiyor bu tür konularda

birde eski cizgi flimlerderkende potansiyel katillerin senaryosu olsun demedik heralde.Herşeyin bir sınırı vardır.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

taş devride vardı..

ayy bide jetgiller vardı bilirmisiniz bilmem..

ahhh , ahhh

şimdi hangi cizgi flim var allah için eski cizgi flimlerin tadını vere bilen?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

slam dunktan sonra bi çizgi film vardi kisa boylu sapik bi çocuk hakkinda sonra alf vardi simpson vardi (sadece barti annatiyordu ama) eskiden dahaçok ilgi varmis çizgi filmlere pokemonun ne kadar haberlerde filan çiktigini hatirlayinca demek ki bir hellsing yayinlansaydi ne olurdu bilmiyorum o_O[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...