sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bu kadar başarısız bir reklam olabilir mi yahu. Sakız almazsan öptürmem! Dikkat: öpmem öpüşmem değil. ÖPTÜRMEM. Bir sakıza öptürürüm. Zaten sattığınız ürünün fahişe bir imajı var, "o...u gibi çiğneme şu sakızı" diye bir deyiş var, hepten sakız çineyen kızı o...u yapmak kadar yanlış bir imaj berilebilir mi bir sakız reklamında? İzlerken siz de içinizden küçük o..u demediniz mi o kıza? çkçkçk. *kınar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Yooo ben hemen çıkıp bir First Duo aldım. Şimdi kızı arıyorum bulursam öpecem. :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Berbat, rezil, ahlaksız bir reklam.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: ghaldszar, 19 June 2003 22:47 tarihinde demiş ki: Yooo ben hemen çıkıp bir First Duo aldım. Şimdi kızı arıyorum bulursam öpecem. :-p Ahhahaa Öpücem öpücem dedim sana... hahaahhaa bi an gözümde canlandı. Çok komik. Sakız da cebinde hazır üstelik. Çat çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bence ilkinin aldığı tepkiler üzerine yapılmış daha az irenç bi reklam ilkinden iyi olması güzel tarafı[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 heh o Kız ın saçlar Rexona reward reklamındaki koşan kızın saçlardan gözlerde renkli andırıyor bbiraz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hepsi birbirinden boş...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 olaya birde şu yönden bakın first duo dendiği zaman hepiniz hangi reklam olduğunu biliyosunuz reklamın amacı ürünün tanıtılması olduğuna göre reklam başarılı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 berbat reklam, başka sakız reklamları çok daha akılda kalıcı ve imaj yaratan falım gibi, (sonuncusu iyi değil ama) bir tane daha vardı hani birinde vampir birinde başka karizma biriin oynadığı onlar çok daha iyiydi. bunu görünce kanal çeviriyorum gıcık olmamak için..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: ghaldszar, 19 June 2003 22:47 tarihinde demiş ki: Yooo ben hemen çıkıp bir First Duo aldım. Şimdi kızı arıyorum bulursam öpecem. :-p lol :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben bi haftadır TV izlemiyom...Nası bi reklam ki bu?[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 şöyle: Öpücem öpücem dedim sana ha ha trip yapmaaaaa yapmaaaaaa ha ha trip yapmaaaa yapmaaaaa ha ha trip yapmaaaaa yapmaaaaaa trip yapmasana banaaaaaa dıdıdıtdı dıdıtdırırırı dırırırıt dı dıtdıtdırı[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hayat hoş, bunlar boş, koy dötüne yuvarlansın :lol:[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 reklam işte daha ne.reklamın amacı ne yapıp edip size bu ürünü satmaktır.ne yapıp edip satacak şey arıyor işte.insan ister istemez "kızla öpüşmeden önce bi sakız alsammı" der gider first alır örneğin[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Karakurt, 19 June 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Berbat, rezil, ahlaksız bir reklam.[hline]Est solarus oth mithas! Ahlaklı bir reklam nasıl oluyor ?[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: theKingpin, 21 June 2003 18:25 tarihinde demiş ki: said: Karakurt, 19 June 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Berbat, rezil, ahlaksız bir reklam.[hline]Est solarus oth mithas! Ahlaklı bir reklam nasıl oluyor ?[hline]KinGpiN the striked sazan UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan] Fps Türleri:susturucu ricardo montabal ahlaklı bi reklam mesela[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bence bu reklamdaki kız gerçek olsa süfer güzel olur kızıl saçlar falan mmm ehah[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 o kizi iyiki cikolata reklamina cikartmamıslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bana sorarsan gerçek zaten ama çaktırma efektle ööle yapıyolar...[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 "?" said: Karakurt, 19 June 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Berbat, rezil, ahlaksız bir reklam.[hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj trikeratops tarafından 23 June 2003 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar