Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First Duo - sakıza öptürürüm

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar başarısız bir reklam olabilir mi yahu. Sakız almazsan öptürmem! Dikkat: öpmem öpüşmem değil. ÖPTÜRMEM. Bir sakıza öptürürüm.

Zaten sattığınız ürünün fahişe bir imajı var, "o...u gibi çiğneme şu sakızı" diye bir deyiş var, hepten sakız çineyen kızı o...u yapmak kadar yanlış bir imaj berilebilir mi bir sakız reklamında?

İzlerken siz de içinizden küçük o..u demediniz mi o kıza?

çkçkçk.
*kınar*
Sosyal ağlarda paylaş

berbat reklam, başka sakız reklamları çok daha akılda kalıcı ve imaj yaratan falım gibi, (sonuncusu iyi değil ama) bir tane daha vardı hani birinde vampir birinde başka karizma biriin oynadığı onlar çok daha iyiydi. bunu görünce kanal çeviriyorum gıcık olmamak için..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle:
Öpücem öpücem dedim sana ha ha trip yapmaaaaa yapmaaaaaa ha ha trip yapmaaaa yapmaaaaa ha ha trip yapmaaaaa yapmaaaaaa trip yapmasana banaaaaaa dıdıdıtdı dıdıtdırırırı dırırırıt dı dıtdıtdırı[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 21 June 2003 18:25 tarihinde demiş ki:
said:
Karakurt, 19 June 2003 23:00 tarihinde demiş ki:
Berbat, rezil, ahlaksız bir reklam.[hline]Est solarus oth mithas!

Ahlaklı bir reklam nasıl oluyor ?[hline]KinGpiN the striked sazan
UO:Kingpin[snn,nbl,Hg,elan]
Fps Türleri:susturucu

ricardo montabal ahlaklı bi reklam mesela[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...