Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chemicalden saçma videolar v2

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 22 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
yastıklar annemin kanepe yastığı
kutunun üstüne harbiden oturtmadım içi boş taşımadı o yüzden öle yamuk duruyorum ehah:)

hahah bildim demi bi dahaki sefer ne yap bilşyon mu Kemikal hımm şey yap şey aman neyse sonra sölerim unuttum şimdi...[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ve soru geliyor..

CHEMICAL BIDAKİ SEFERE NE YAPACK?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical, bence güzel bir uğraş, kendini gelistirebilirsin bunlar ile..
Sandalye cok profesyonelce olmus, kedinin oradan gecmesi daha müthiş bir sehirlik kazandırmıs, müzik uyumlu, sen uyumlusun..
Ne demeli, eline saglık güzel olmus =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda kemikılın fikri nerden hacı yaptığını örendik
bknz vroom[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bunu bayadır biliyordum ama sadece eşyalarda kullanılıyordu biliyordum hareket etmeden hareket etmek için kullanıldığını orada gördüm ama oradan esinlendim:) ama uçmak için ilkdefa ben kullandım ehah:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

evet mesela beline ip bağlayarak tavana asmaca ordan böyle dönmece falan, dönerken ipin kopması falan.. bi arkadaş olması lazım yanlız resimleri çehmek içn[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

öyle yapmış.. yazıo 1nci gereksiz film topiğinde :P[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 23 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
allah bu çocuğa akıl ihsan eylesin...

chem biz bunun nude versiyonun çevrilmesinden yanayız.

+1[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...